• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bağımlı aile bireyi

Bak canım başka çare yok. Ya tedavi olacak ya da tedavi olacak!
İstemiyorsa da bir gün bir köşede ölecek.
Acı ama gerçek.
Annene babana iyice anlat. Bu baygınken götürün yatırın oraya.
Yoksa herkesi içine çeker bu illet.
Sen de oku ve kurtul ordan.

Öncelikle Allah yardımcımız olsun
Bağımlı olduğunu kabul etmiyor demişsin ya, böyle kendinden geçtiği bi zaman videoya çekip sonrada kendine geldiğinde izletsen ve kendisine hakaretvari şekilde konuşmadan neler yaşadığınızı üzgün hatta ağlamaklı anlatsan bi işe yararayabilir. Ardından tedaviyi kabul ederse zaman kaybetmeden bi kliniğe gidersiniz.
Denemektedir fayda var.
Mevlam şu mübarek günlerin hürmetine sizi bu yaşadığınız sıkıntılardan kurtarsın inşllh....selametle.....

Çok üzüldüm görünce kahroluyorum ağlıyorum bu zehiri pazarlayanlara lanet okuyorum onlarında canları yansın istiyorum.Tek yolu o kendi isteyecek

Rabbim korusun evlatlarimizi. Bu illetle ilgili Denetimli serbestlik müdürlüklerinde psikolojik dersler bile veriliyor. Her imkan var. Gitmeyen kişi hakkında bu sefer dava açılıyor. Dunde cezaevinden çıkan birini öyle güzel karsiladilarki sanki kahramanlık destanı yazdi. Kahraman ilan ettikleri kişi bir sürü çocuğu zehirleyenlerden biri. Bu insanlar nasıl böyle oldu anlamıyorum. Tuhaf.
Aynen oyle. Gordum haberlerde. Devlet temizligini tam yapmiyo. İstese tek seferlik şafak operasyonuna bakar ulke genelinde. Cikar iliskisi soz konusu olunca tabi :@

Öncelikle Allah yardımcımız olsun
Bağımlı olduğunu kabul etmiyor demişsin ya, böyle kendinden geçtiği bi zaman videoya çekip sonrada kendine geldiğinde izletsen ve kendisine hakaretvari şekilde konuşmadan neler yaşadığınızı üzgün hatta ağlamaklı anlatsan bi işe yararayabilir. Ardından tedaviyi kabul ederse zaman kaybetmeden bi kliniğe gidersiniz.
Denemektedir fayda var.
Mevlam şu mübarek günlerin hürmetine sizi bu yaşadığınız sıkıntılardan kurtarsın inşllh....selametle.....
Evet oyleyken cekip ayıkken izletseniz ne dicek.
Ama zaten icerkende ayık olmuyomu. Vok zor ya. Rabbim kurtarsin insallah.

canım benim çok geçmiş olsun. bu da sizin ailenin sınavı demek ki..
bunun tek bir çözümü var tedavi olmak o da ancak abin tedaviyi kabul ederse bunu bir sorun olarak görmeye başlayıp gerçekten düzelmek isterse mümkün

Back
X