- 15 Haziran 2019
- 1.619
- 597
- 123
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Çok zor durumda olmalısınız, anlayabilirim ama bebeğinize yansıtmayın lütfen.Merhaba eşimle ayrıldım 5 ay oldu hala kendime gelemedim aksine iyice çıkmaza girdim. Sürekli onu takip ediyorum kendisi gezip eğleniyor ben bir odadan çıkmadan öylece düşünüyorum acaba şöyle mi olsaydı acaba şunu yapmasa mıydım. Beni engellemesine rağmen baska hesaplardan sürekli profillerindeyim aklımdan çıkmıyor gece rüyalarımda barışmak için yanına gittiğimi bana soğuk davrandığını, ona ragmen başımı göğsüne yaslayıp sarıldığımı görüyorum kücük bebegim var dısarı cıkamıyorum ona bakmak zor geliyor memeyi istemeyince ugrasmadan mama veriyorum. Hikayemiz klasik, öfke kontrolü olmayan kızınca şiddet uygulayan hakaret eden aşırı kıskanc biri. Yine klasik ifade, iyi zamanlarımız ve benim için yaptığı iyi seyler cok oldugu için sürekli onların aklıma gelmesi. İyilik var diye bunları kaldıramazdım ve ona da öyle söyledim beni nankör ilan etti asla da sahip cıkmadı. Bu sartlarda onu düsünmemem önüme bakmam lazım yapamıyorum
Ailem çalıştığı için bebeğe bakacak kimse yok evde ders filan calısılabilir ancakBende boşandım ama boşandıktan sonra ve boşanma döneminde o kadar nefretle doluydum ki bırakın takip vs etmeyi , numaramı değiştirip , hesaplarımı kapatmıştım.
Boşluktasınız ve üstelik bu boşluğuda dilediğinizce yaşayamıyorsunuz çünkü bir evladınız var.
Zaten iyi günleriniz çoğunlukta olsa boşanmazdınız. Yerinizde olsam kendimi meşgul edecek bir şeyler bulurdum. Mesela yeniden bir okul okusanız ? Çalışmıyorsanız bir iş bulsanız ?
Yeni doğum yaptım daha kucuk diye bir de ağlamaya baslayınca zor susuyoAllah yardımcınız olsun. Çok zor bir süreç olmalı bebekle beraber. Bebeğiniz kaç aylık acaba? Onunla beraber dışarı çıkamama sebebiniz nedir, arabaya ya da kanguruya koyup biraz dolaşsanız bile iyi gelebilir.
Yeni doğum yaptım daha kucuk diye bir de ağlamaya baslayınca zor susuyo
Amin insallahALLAH yardimciniz olsun, isiniz cok zor gercekten.
Bebeginize odaklanin ve önunuze bakmaya calisin lutfen.
İnsALLAH hayatiniz dilediginiz gibi olur ..
Cesaret ettim ama hiç tahmin etmediğim duygu selinde boğuluyorum siz cok iyi düsününİnanın size hayran kaldım boşanmaya cesaret edemeyen biri olarak. Kendinizi tamamen bebeğinize verin ve mutlaka dışarı çıkın, nefes alın. Evde olduklarında aileniz bebeği onlara emanet edip çıkın. Bebeği olanları en çok zorlayan bu dışarı çıkamamak bence.
Cesaret ettim ama hiç tahmin etmediğim duygu selinde boğuluyorum siz cok iyi düsünün
Sinirli gergin bir karakter, surekli idare etmek gerekiyo etmezsen saygısızlaşıyor bir de aşırı kıskanclıktan dolayı yapamadim, çok aşık ve hayran olarak evlenmiştim takıntı gibi oldu simdi galibaPeki şöyle sorayım boşanmak için yeterince sebebiniz var mıydı, problemleriniz aşılamayacak şeylerse bu duygular geçici olur.
Şiddet tek başına yeterli bir sebep degil mi sizcePeki şöyle sorayım boşanmak için yeterince sebebiniz var mıydı, problemleriniz aşılamayacak şeylerse bu duygular geçici olur.
siz mi ayrılmak istediniz, yoksa eşiniz mi?Merhaba eşimle ayrıldım 5 ay oldu hala kendime gelemedim aksine iyice çıkmaza girdim. Sürekli onu takip ediyorum kendisi gezip eğleniyor ben bir odadan çıkmadan öylece düşünüyorum acaba şöyle mi olsaydı acaba şunu yapmasa mıydım. Beni engellemesine rağmen baska hesaplardan sürekli profillerindeyim aklımdan çıkmıyor gece rüyalarımda barışmak için yanına gittiğimi bana soğuk davrandığını, ona ragmen başımı göğsüne yaslayıp sarıldığımı görüyorum kücük bebegim var dısarı cıkamıyorum ona bakmak zor geliyor memeyi istemeyince ugrasmadan mama veriyorum. Hikayemiz klasik, öfke kontrolü olmayan kızınca şiddet uygulayan hakaret eden aşırı kıskanc biri. Yine klasik ifade, iyi zamanlarımız ve benim için yaptığı iyi seyler cok oldugu için sürekli onların aklıma gelmesi. İyilik var diye bunları kaldıramazdım ve ona da öyle söyledim beni nankör ilan etti asla da sahip cıkmadı. Bu sartlarda onu düsünmemem önüme bakmam lazım yapamıyorum
Bebeğine odaklan , sen bir insan yetiştiriyorsun.Maddi durumun yeterli mi , onu merak ettim.Onun gezip tozmasına da aldırma.Dışarıya karşı öyle imaj çiziyor belki de.Senin bir yavrun var bence çok şanslısın.Yeni doğum yaptım daha kucuk diye bir de ağlamaya baslayınca zor susuyo
Ben istedim o da anında kinlendi ve bitirdisiz mi ayrılmak istediniz, yoksa eşiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?