Bağımlı kişilik, boşanma

gunesligunlerimiistiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2019
1.619
597
123
Merhaba eşimle ayrıldım 5 ay oldu hala kendime gelemedim aksine iyice çıkmaza girdim. Sürekli onu takip ediyorum kendisi gezip eğleniyor ben bir odadan çıkmadan öylece düşünüyorum acaba şöyle mi olsaydı acaba şunu yapmasa mıydım. Beni engellemesine rağmen baska hesaplardan sürekli profillerindeyim aklımdan çıkmıyor gece rüyalarımda barışmak için yanına gittiğimi bana soğuk davrandığını, ona ragmen başımı göğsüne yaslayıp sarıldığımı görüyorum kücük bebegim var dısarı cıkamıyorum ona bakmak zor geliyor memeyi istemeyince ugrasmadan mama veriyorum. Hikayemiz klasik, öfke kontrolü olmayan kızınca şiddet uygulayan hakaret eden aşırı kıskanc biri. Yine klasik ifade, iyi zamanlarımız ve benim için yaptığı iyi seyler cok oldugu için sürekli onların aklıma gelmesi. İyilik var diye bunları kaldıramazdım ve ona da öyle söyledim beni nankör ilan etti asla da sahip cıkmadı. Bu sartlarda onu düsünmemem önüme bakmam lazım yapamıyorum

Bence hiç düşünmeyin .bebeginizede böyle yapmayın .evlenmek nekadar Guzel olsada bırakmakta olabilir.kendimize zaman ayirin .bebeginiz büyüyecektir elbet o stresi ona hissettirmeyin.ve sunuda unutmayın .sizi haketmemistir.kaybeden o olmuş.Ayan gezip tozmasi kendini avutmasi .evinize gittiğinden emin olun pismandir....

Çok zor durumda olmalısınız, anlayabilirim ama bebeğinize yansıtmayın lütfen.

Bende boşandım ama boşandıktan sonra ve boşanma döneminde o kadar nefretle doluydum ki bırakın takip vs etmeyi , numaramı değiştirip , hesaplarımı kapatmıştım.
Boşluktasınız ve üstelik bu boşluğuda dilediğinizce yaşayamıyorsunuz çünkü bir evladınız var.
Zaten iyi günleriniz çoğunlukta olsa boşanmazdınız. Yerinizde olsam kendimi meşgul edecek bir şeyler bulurdum. Mesela yeniden bir okul okusanız ? Çalışmıyorsanız bir iş bulsanız ?

Ailem çalıştığı için bebeğe bakacak kimse yok evde ders filan calısılabilir ancak

Allah yardımcınız olsun. Çok zor bir süreç olmalı bebekle beraber. Bebeğiniz kaç aylık acaba? Onunla beraber dışarı çıkamama sebebiniz nedir, arabaya ya da kanguruya koyup biraz dolaşsanız bile iyi gelebilir.

Bence kendinizle gurur duyun, bosanmis kurtulmussunuz. Zor olani gecmissiniz, bu hisleriniz de gececek zamanla. Kendinize zaman taniyin. Ama adami takip etmeyi birakin. Disaridan hic bi sey gorundugu gibi degildir zaten. Bence kendisi rahat yuvasi dagildigi icin daha pismandir. Ama sosyal medyada bunu gosterecek hali yok tabi ki. Yalniz bu pismanlik da sizi yaniltmasin. Zamanla sizin hayatiniz duzene girecektir.

ALLAH yardimciniz olsun, isiniz cok zor gercekten.
Bebeginize odaklanin ve önunuze bakmaya calisin lutfen.
İnsALLAH hayatiniz dilediginiz gibi olur ..

Yeni doğum yaptım daha kucuk diye bir de ağlamaya baslayınca zor susuyo

İnanın size hayran kaldım boşanmaya cesaret edemeyen biri olarak. Kendinizi tamamen bebeğinize verin ve mutlaka dışarı çıkın, nefes alın. Evde olduklarında aileniz bebeği onlara emanet edip çıkın. Bebeği olanları en çok zorlayan bu dışarı çıkamamak bence.

Cesaret ettim ama hiç tahmin etmediğim duygu selinde boğuluyorum siz cok iyi düsünün

Peki şöyle sorayım boşanmak için yeterince sebebiniz var mıydı, problemleriniz aşılamayacak şeylerse bu duygular geçici olur.
Sinirli gergin bir karakter, surekli idare etmek gerekiyo etmezsen saygısızlaşıyor bir de aşırı kıskanclıktan dolayı yapamadim, çok aşık ve hayran olarak evlenmiştim takıntı gibi oldu simdi galiba

Siz kendinizi sevmiyorsunuz . Sorun bu . Evladiniz için üzüldüm ben. Kendini sevmeyen bir annenin ne demek olduğunu biliyorum . Ona yazık olmuş

Bende bosandim ve büyük ihrimalle ben de bagimli kisiliklerden biriyim ayni sizin yasadiginiz seyleri yasadim ama ben birden sildim onu hayatimdan engelledim her yerden ama ben cok kizgin ver kirgindim ona ayrildigimizda.Bir süre sonra geciyor ve insan alisiyor benim de üc sene oldu ayrilali tamamen unutmadim ama artik hic aci cekmiyorum. Sabirli ve güclü olun. Iyi olsalar ayrilmazdik zaten.

siz mi ayrılmak istediniz, yoksa eşiniz mi?

Bebeğine odaklan , sen bir insan yetiştiriyorsun.Maddi durumun yeterli mi , onu merak ettim.Onun gezip tozmasına da aldırma.Dışarıya karşı öyle imaj çiziyor belki de.Senin bir yavrun var bence çok şanslısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…