- 25 Nisan 2024
- 296
- 468
- 18
- 30
- Konu Sahibi dermansizdertler
-
Eşim cocuk yapmaya zorluyordu.. korunma iğnesi vurunuyordum çok hızlı şekilde almıştımÖncelikle kendinizi sevmekle başlayın.siz özgüvensiz oldukça eşiniz de daha çok hor görüyordur.kendiniz için zayıflayın.8 yılda bu kadar kilo almak normal değil her hangi bir sağlık sorununuz var mı?bunun için doktora görünün.
Kilolu olmak cidden kötü bir psikoloji haklısınız ben mesela bebeğim olsun diye kilo verdim hayla veriyorum ya diyorum iyiki baslamisim hem ruhen hem bedenen iyileştimDiyetisyene gitmek zorundasınız. Önce buradan başlayın. Kilo verdikçe bu kadar bağımlı hissetmezsiniz kendinizi.
Vay bosanacak diye düşünmüyorum.. kendim ayrılmayı düşünüyorum zaten. O ayrılmayı değil herseye susan bir eş istiyor. Her neyse evet bir hedefim yok hobim yok.. kendime ait hicbirseyim yok.. 3 gündür diyet yapıyorum kilom fazla olduğu için 2.5 kg verdim bile.. üzgün olduğum için bu beni yemeğe itiyor ama bozmamak için direniyorum.. çok istiyorum eski halime dönmekBi meşgaleniz mi yok
Hedefleriniz Mi yok
Kendinize odaklansanıza
Hedef kilo vermek spor yapmak olsun
Hedef işinde iyi olmak olsun
Hedef arkadaşlarınızla yurtdışında gezmek olsun
Hedef haftada bir kitap bitirmek olsun
Bir hobide örneğin seramikte iyi olmak olsun
Yani şu adamları hayatınızın merkezi haline getirip hizmetçi moduna girip şişmanlıyorsunuz
Sonra da vay aldatıldım, vay boşanacak özgüvenim yok, vay kendimi sevmiyorum diye burda ağlıyorsunuz
Kendinize yatırım yapın biraz, kendinize odaklanın
3 gündür diyet yapıyorum 2.5 kg verdim fakat agir depresyondayim ve hicbirsey yapmak istemiyorum sadece uyumak istiyorum ne yapacağımı bilmiyorumMeseleye kilo vererek başlayabilirsin. Bir kadın kendini beğenmemeye başladığında hayatında ki
Erkeğe töleransı artıyor bunu fırsat bilem adam da manipüleye başlıyor ve döngü başlıyor.
Önce özgüveni kazanacaksınız bunun için kilo vererek başlayabilirsin
Bebeğin varmi3 gündür diyet yapıyorum 2.5 kg verdim fakat agir depresyondayim ve hicbirsey yapmak istemiyorum sadece uyumak istiyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Evet çok kötü bir durum ve dirayetli olup veremiyorum da hem bir süre sonra bozup 2 katı olarak alıyorum..Kilolu olmak cidden kötü bir psikoloji haklısınız ben mesela bebeğim olsun diye kilo verdim hayla veriyorum ya diyorum iyiki baslamisim hem ruhen hem bedenen iyileştim
=(Eğer siz kendinize değer vermezseniz eşiniz de dahil herkes tarafından hor görülürsünüz. Kendinizi toparlamak için ilk adımı bu evliliği bitirerek atın sonra gerisi gelir zaten.
Kan değerlerinize baktırdıız mı? Vitamin mineral dırumunuz ne durumda?3 gündür diyet yapıyorum 2.5 kg verdim fakat agir depresyondayim ve hicbirsey yapmak istemiyorum sadece uyumak istiyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Vay boşanacak diyorsunuz demedimVay bosanacak diye düşünmüyorum.. kendim ayrılmayı düşünüyorum zaten. O ayrılmayı değil herseye susan bir eş istiyor. Her neyse evet bir hedefim yok hobim yok.. kendime ait hicbirseyim yok.. 3 gündür diyet yapıyorum kilom fazla olduğu için 2.5 kg verdim bile.. üzgün olduğum için bu beni yemeğe itiyor ama bozmamak için direniyorum.. çok istiyorum eski halime dönmek
Evet ben zayifken esim de öyleydi aşırı kıskançtı. Bana karşı bu huyları asla yoktu.. sadece kv problemleri vardı.. ama şuan tamamen degistiMesela eşim. Hep beni sever sayar ama ben 109 kilodan 80 kilolarca düşünce birden tüm huyları değişti full bir kıskanma kaybetme korkusu herkesin beni begenmesinden korkma duygusu başladı bu duygular bende güçlü his uyandırdı kendimi daha çok seviyor ve beğeniyor güçlü buluyorum aynadaki kadinida kafamın icindeki kadinida çok seviyorum artık
Baktırdım hepsi çok düşük vücudumda vitamine dair hicbirsey yokKan değerlerinize baktırdıız mı? Vitamin mineral dırumunuz ne durumda?
Önce şunu kabullenelim bu kiloları yıllar içerisinde aldın bir an önce vermeyi hedeflememelisin. Uzun bir süreç.3 gündür diyet yapıyorum 2.5 kg verdim fakat agir depresyondayim ve hicbirsey yapmak istemiyorum sadece uyumak istiyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Zaten bende aşkımdan ölmediğinin hatta hiç umrunda olmadığının farkındayım =)Vay boşanacak diyorsunuz demedim
“Vay boşanacak özgüvenim yok” diyorsunuz dedim
Boşanmayı düşünüyorsunuz ama o özgüveni bulamıyorsunuz anlamında
Bir de eşinizin sizden ayrılmak istememesi aşkından değil
Erkekler konforuna düşkündür
Gömlekleri ütüleyecek, tuvalet temizleyip yemek yapacak biri lazım onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?