• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bağımlılık hakkında ?

ssmrums

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2024
23
28
3
29
Arkadaşlar patolojik kumar bağımlılığı düzelir mi ? Şöyle soyleyeyim para bulmak için ailesini, iş yerini dolandirip hırsızlık bile yapan birinin sonu ne olur ?

Arkadaşlar patolojik kumar bağımlılığı düzelir mi ? Şöyle soyleyeyim para bulmak için ailesini, iş yerini dolandirip hırsızlık bile yapan birinin sonu ne olur ?
Sizce?Ayrıldınız işte adamdan, ne olursa olsun sonu.

Sizce?Ayrıldınız işte adamdan, ne olursa olsun sonu.
Günaha mi giriyorum bilmiyorum ama daha beter olmasını istiyorum çünkü bile bile benle evlendi. Beni dolandirdi hırsızlık yaptı. Bir ton yalan soyledi. Daha kötü olmasını istiyorum bazen

Siz geçen gün konu açmıştınız boşanmıştınız.Boşverin size ne kendi hayatınıza kendinizi toparlamaya odaklanın.Ailenizle arkadaşlarınızla vakit geçirin.
İnşallah affetmeyi yeniden beraberliği düşünmüyorsunuzdur.Bu konudaki sorunuzun amacı bu değildir umarım.

Siz geçen gün konu açmıştınız boşanmıştınız.Boşverin size ne kendi hayatınıza kendinizi toparlamaya odaklanın.Ailenizle arkadaşlarınızla vakit geçirin.
İnşallah affetmeyi yeniden beraberliği düşünmüyorsunuzdur.Bu konudaki sorunuzun amacı bu değildir umarım
Allah korusun ama bu kadar pislik yapan adamın sonunun daha kötü olmasini da isterim. Benim vebalim ciksin da.

Günaha mi giriyorum bilmiyorum ama daha beter olmasını istiyorum çünkü bile bile benle evlendi. Beni dolandirdi hırsızlık yaptı. Bir ton yalan soyledi. Daha kötü olmasını istiyorum bazen
Adamın hayatı kaymış zaten,dua edin sizin zararınızı karşılamış ailesi ama böyle takıntı haline getirmeniz doğru değil.Böyle bir insan kolay kolay düzelmez.Bu kadar çok düşünmeniz,ona karşı hâlâ hisleriniz olduğunu düşündürüyor bana.

Allah korusun ama bu kadar pislik yapan adamın sonunun daha kötü olmasini da isterim. Benim vebalim ciksin da.
Kumar bağımlılığının sonu ya hapisane ya da kendisinin ailesinin tükenmesidir.Kumarbaz insan sadece kendini değil ana babayıda tüketir.Yüz bulursa kardeşinide mahfeder.Sonu bu olacak.
Hani bir söz vardır.Allah sana kumarbaz evlat nasip etsin en büyük bedduadır derler.Kumarbaz insan tüm aileyi bitirir.Onlar zaten belanın en büyüğünü bulmuş.Siz artık kendi hayatınıza bakın.

Back
X