• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bağımlılıktan Nasıl Kurtulabilirim

Ya hehe sen bizi kendin le mi karistirdin sen daha bekle o bosanir asdgjk
Ayıp. Saygısızsınız. Bir insanın derdine böyle cevap verilmez. Hiç yorum yapmayın daha iyi. Ben bir bilenden akıl almak istedim. Hakaret değil. Şuursuzsunuz. Aynısını yaşamadan ölmeyiniz, allah size de yaşatsın.

Profilime girip diğer açtıgım tüm konulara bakmana ne gerek var? Hayatımda 1 ilişki yaşamadığımı daha önce ilişkilerim oldugunu daha ilk yazımda belirttim. Gidip 1 sene önceki konuyla bunu ilişkilendirip kendi kendine olay çözdüm diyorsun :)
Sen mutlusun metres olmaya su an da metressin Herif evli Ayrica sapik

Ne halin varsa Gör senin gibilere acimiyorum

Ayıp. Saygısızsınız. Bir insanın derdine böyle cevap verilmez. Hiç yorum yapmayın daha iyi. Ben bir bilenden akıl almak istedim. Hakaret değil. Şuursuzsunuz. Aynısını yaşamadan ölmeyiniz, allah size de yaşatsın.
😂😂😂😂neyi yasim mesela metres olmayi mi bir herifin yataktaki seks oyuncagi olmayi mi ahahahah yürü yürü kim tutar seni sen Kimi kinadin da metres oldun

, ben bana cevap veren kadın istemiyorum fazla zeki bir kadın istemiyorum diyor.
Sen demin bu sapıkla ilgili konu açmadın mı zaten akıllı normal kadın istese senle işi ne kazık kadar adam 2000 li çocukla çok uyumlu olduğu için gezmiyo herhalde daha kolay kandırıp manipüle edebildiği için sizle yaşıtı biri bir dk çekmez bu salağı sen kim köpeksin der
son açtığım konuyla bu konunun bir alakası yoktur

Hanımefendi siz iyi misiniz? Bu konuyu açtıgım adamla şu an konusunu açtıgım adam farklı. Farklı konuları bulup yanıtlamaya baslamıslar. Babamla alakalı bir konuyu açsaydım onunla mı ilişkilendirecektini. Siz neden sherlockluk oynuyorsunuz ne meraklısınız. Evet tüm sırrı bozdunuz ya, tüh.
Edit tarihe yanlış bakmışım

Back
X