Bagirarak aglamak istiyorum

berat00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
67
12
88
Amasya
Kisaca kendimi tanitayim 42 yasinda 19 yıllık evli 2 cocuk annesi kendimi bildim bileli calusan biriyim edim benden 5 yas buyuk eve gec gelen hep maddi furumu bozuk biri bize yansitilan bu icki ve uyustutucu kullaniyor. Bunlatin diainda uyumlu cocuklarina deger veren biri bu sabah cep telefonunda bir mesaj gordum sanirim pavyon kadini hayatim ozledim yaziyordu kendimi evin disina zor attim su an disardayim eve gidemiyorum cocuklarimin yaninda kavga etmek istemiyorum kafam vok karisik asla kabul etmem bana fikir verin foyasini nasil ortaya cimaririm cocuklar beni suclar eminim mesajin resmini cektim telefon numarasini aldim.

Aldatmadan önce uyuşturu var herşeyden daha kötü ve pis olan
Yani uyuşturucu kullanan uyumlu bi babA aldatan kocadan daha mı iyi!!!

Size şu an diyecek birşey diyemiyorum var da demek istemiyorum[/QUOTE

Caresizligin arkasina siginmisim galiba cocuklar cok duskun nasil yapixam bilmiyorum benden cok seviyorlar nasil yapicam bilmiyotum

Malesef gercek arada esrar kullaniyor inkar ediyor fakat eminim
Bakın eşiniz uyusturucunun etkisiyle size ve çocuklarınıza geri dönüşü olmayan zararlar verebilir. Alkolü bir nebzeye kadar idare edebilir, hatta bırakması için ugrasabilirsiniz. Ama uyusturucu öyle kendi kendine bırakabileceği birsey değil. Ciddiye almamız gereken nokta burası.

Oturacak eşinizle konuşacaksınız
Eğer boşanmakta kararlı iseniz çocuklara birşey demeden yani anlaşamadık diye ortak ağızlı konuşacaksınız
Yok eşiniz sıkıntı çıkarırsa çocukları karşınıza alıp(yaşları önemli tabi ) eşinizin size aldattığını ona olan saygı ve güven i kaybettiğinizi bu tizden ayrılacağınızı söyleyin

Dun ayrilacagim dedim 10 yasind kizim ellerimi tirmikladi cocuklar istemiyor
Tamam da en tehlikeli yaşları Allah korusun tam da uyuşturucuya başlanabilecek yani birileri tarafından yönlendirilecek yaşlardalar. Sonuçta bana kızmayın ama babalarından bunun normal olduğunu görüyorlar.
Kenevir kafasına istemeden şahit oldum :( kendisine zarar, size zarar, ha unutmadan sizin de başınız yanabilir.. iyi düşünün

Uyuşturucu kullanıyor ama bunun dışında çok uyumlu biri
Sanki bu küçük bir problemmiş gibi!!!
Yazık o çocuklara.

Dun ayrilacagim dedim 10 yasind kizim ellerimi tirmikladi cocuklar istemiyor

Bazen biz ebeveynler çocuklarımız karşı çıksa bile doğru olanı yapmak zorundayız. Bu onların bizden bir süre nefret etmesini gerektirse bile. Kız çocukları babalara cok bağlı olurlar ve sonraki es seçimlerini bile etkiler baba~kiz iliskileri. Bunun sizin. Kızıniz icin ne demek oldugugunu iyice bir düşünün. Küçük değil. Ve cocugunuza söylediniz dün ama esinize söylediniz mi bunu önce? Profesyonel yardim da alabilirsiniz bu süreçte. Emin ve net adimlar atmaniz lazim

Tamam da en tehlikeli yaşları Allah korusun tam da uyuşturucuya başlanabilecek yani birileri tarafından yönlendirilecek yaşlardalar. Sonuçta bana kızmayın ama babalarından bunun normal olduğunu görüyorlar.
Kenevir kafasına istemeden şahit oldum :KK43: kendisine zarar, size zarar, ha unutmadan sizin de başınız yanabilir.. iyi düşünün
Kizmiyorum haklisiniz ama caresiz hissediyorum kendimi tek basima savasamiyorum

Back
X