- 20 Ocak 2021
- 1.989
- -137
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Sizin eski konularınızı da biliyorum .Kimseye karışmam burada.kadinlara hanım erkekler bey diye hitap ediyorum.garip bisi yaşadım.bir iade sıkıntı vardı.bir internet mağazasını aradım ise gelir gelmez.cunku danışma dayım.insanlar kalabaliklasinca hicbir yeri arayamiyorum.bu arada son 10 ayda 5 kez.mudur değişti.her gelen mudur de beni çok boş görmüş olacak ki hee gelen görev tanımıma yeni bisi ekledi.ve o kadar yoğunlaştım ki telefonlara müsait olduğunda bakabiliyorum.baska şubelerde danışmasa çalışanlar sadece danışmasa calisisrken ben artı olarak bir sürü şey yapıyorum ve bunu insanların olduğu ortamda yapıyorum.ayni anda hem danışma hem işlem.oyle olunca kıstım telefonun sesini.musait olduğumda bakıyorum.
Sabah geldim.kendi cep telefonumdan bir yeri aradım ortalık kalabaliklasmadan.o arada arşivde çalışan iş arkadaşım odama girdi.daha önce hiç sorunum yoktu ama anladım o da diğerlerine uymaya başlamış.geldi odama. Telefonun hışımla sesini acıyor.makineyi öyle sert tuşlarına bastı ki.cat cat cat.bir yandan bağırıyor.bu telefon bundan sonra açılacak.neye uğradığımı şaşırdım.ortamda bir vatandaş vardı hiç sesimi çıkarmadım.neyse yarim saat sonra arşive gittim.ben telefonla görüşüyordum.bundan sonra lütfen bunu yapma dedim sert bir sesle.sana ulaşamayanlar beni arıyorlar dedi.o zaman sorunlarını onlarla çöz dedim.kapiyi vurdum çıktım.neyse bugün arşivden evrak istedim.bana dedi ki whatsuptan ssizeatarım.yani seni görmek istemiyorum diyor.burada allahaşkına ne yapmam lazım.birkac kişi var beni istemeyen.herkese iyi davranıyorum.kesinlikle sadece işimi yapıyorum.sanirim sabrımı deniyorlar.bu durumda ne yapıyım zaten kimse konuşmuyor.yani tayin mi alıyım.iki kişi öyle istiyo diye.yeniliyim çeki liyim.burdan gitmek istemiyorum.bana neden böyle davranıyorlar.cok sinirleniyorum
Neden isteyeceğim.orasi kimsenin değil.kimse kimseye böyle davranamaz.ki bunu yapan da müdürlükte hicbir ise karışmaz.sadece politik davranıyor.Sizin eski konularınızı da biliyorum .
Siz orada mimlendiniz artık.
Tayin isteme şansınız yok mu?
İyi de huzurunuz yok ?Neden isteyeceğim.orasi kimsenin değil.kimse kimseye böyle davranamaz.ki bunu yapan da müdürlükte hicbir ise karışmaz.sadece politik davranıyor.
Bilmiyorum ama gidemem.buraya daha alışamadım.her gittiğim yerde alışma süreci olacak.ev tasi.ev kiram burada uygun 1000 lira.degil tayın istemek ev bile değiştiremem bu kosullardaİyi de huzurunuz yok ?
İnsan huzurunun olmadığı yerde bu şekilde dışlanarak ne zamana kadar çalışabilir ?
Bisi söyleyeceğim.normal şartlarda birine boyle davranan kişi hakkında ne düşünürsün.ben kötü ve çıkarcı olduğunu düşünürdüm.bana böyle davranma hakkını kendinde bulabiliyorİyi de huzurunuz yok ?
İnsan huzurunun olmadığı yerde bu şekilde dışlanarak ne zamana kadar çalışabilir ?
Şimdi söyle söyleyeyim .Bisi söyleyeceğim.normal şartlarda birine boyle davranan kişi hakkında ne düşünürsün.ben kötü ve çıkarcı olduğunu düşünürdüm.bana böyle davranma hakkını kendinde bulabiliyor
Buna hazır değilim.ilcelerin kiraları çok yüksek.su an yapamam.cocugum burada mutlu.gerci şu da var bu sene tayin hakkım.yokmus.seneye imiş hakkım.yonetmelik değişmiş.zatrn gidemezmişim.bu.sene.ama gidebilseydim bile giymeyecektim.onlari amaçlarına ulaştırmak.olur bu.bu kişiler zaten tayin istiyo.buyuk ıhıhtimagidecekler.biri de ikinci.cocugu yapacak.yani gidecekler zatenSiz zaten tayin için şehir tavsiyesi istediğiniz bir konu açmıştınız? Niye vazgeçtiniz?
Neyse bisi demeyeceğimŞimdi söyle söyleyeyim .
Normal şartlarda hiç birsey olmamışlen biri böyle davransa birseye canı sıkkın herhalde sinirini benden çıkartıyor derim . Falat sürekli böyle oluyorsa neden herkes bana böyle davranıyor diye bi düşünürüm ? Birçok insan böyle davranıyorsa demek ki bir yerde hata yapmışım der hatamı bulup özrümü dilerim . Gerisi onlara kalmış.
bu sabah geldim 8.35 de oldu.5 dakika sadece.5 dakika kim telefonla konusmuyor.İşinizi yapmamışsıniz işte, telefonun sesini kısıp köşeye çekilmek nedir?
İnsanları bezdirip bezdirip köşeye çekileceksiniz hemde tepki görünce karşı taraf kötü olacak
Allah iş arkadaşlarınıza sabır versin
öğretmen değilim.ben herşeye tamam demedim.yetişemiyorum dedim.ona rağmen bunları sen yapacaksın dediler.sonra da üzerime yapıştuHer gelenin size yeni bir görev kitlemesine ve sizin de her şeye tamam demenize takıldım. Öğretmen dediğin dersine girer çıkar, ben maaşımı öğrenciler için alıyorum idare işleri için değil diyip aradan sıyrılmanız gerekiyordu.
öğretmen değilim.ben herşeye tamam demedim.yetişemiyorum dedim.ona rağmen bunları sen yapacaksın dediler.sonra da üzerime yapıştu
sorun çalışma da değil çalışırım ama telefonlara bakamıyorum ve bu adamın bu tavırları sorunNormal memur musunuz? Memurun çalışma saatleri ve iş yükü bellidir fazla yoğun iş yükü verildiğinde beceremiyor gibi yaparsanız sizden alıp başkasına vermek zorunda kalırlar. Herkes ezebildiğine yükleniyor işte.
ben zaten yapabildiğimi yapıyorum.yapamadığım ertesi güne kalıyor.kendimi parçalamıyorum ya da kendimden vermiyorum.ne kadar iş yüklenirse yüklensin.benim bir kapasitem var.ve iş dışında da hayatım var.ama herşeyi aynı anda mükemmel yapmamı beklemesinler çünkü bu şartlarda hem danışma hem telefon hem normal iş...aynı anda hepsi olamazNormal memur musunuz? Memurun çalışma saatleri ve iş yükü bellidir fazla yoğun iş yükü verildiğinde beceremiyor gibi yaparsanız sizden alıp başkasına vermek zorunda kalırlar. Herkes ezebildiğine yükleniyor işte.
çok sorunlu birisin ya. hep etrafı suçlu kendini masum görüyosun. istersen mars'a git senin derdin bitmez orda da gariban uzaylı kardeşime sararsın bana yan bakıyo diyeKimseye karışmam burada.kadinlara hanım erkekler bey diye hitap ediyorum.garip bisi yaşadım.bir iade sıkıntı vardı.bir internet mağazasını aradım ise gelir gelmez.cunku danışma dayım.insanlar kalabaliklasinca hicbir yeri arayamiyorum.bu arada son 10 ayda 5 kez.mudur değişti.her gelen mudur de beni çok boş görmüş olacak ki hee gelen görev tanımıma yeni bisi ekledi.ve o kadar yoğunlaştım ki telefonlara müsait olduğunda bakabiliyorum.baska şubelerde danışmasa çalışanlar sadece danışmasa calisisrken ben artı olarak bir sürü şey yapıyorum ve bunu insanların olduğu ortamda yapıyorum.ayni anda hem danışma hem iş.oyle olunca kıstım telefonun sesini.musait olduğumda bakıyorum.
Sabah geldim.kendi cep telefonumdan bir yeri aradım ortalık kalabaliklasmadan.o arada arşivde çalışan iş arkadaşım odama girdi.daha önce hiç sorunum yoktu ama anladım o da diğerlerine uymaya başlamış.geldi odama. Telefonun hışımla sesini acıyor.makineyi öyle sert tuşlarına bastı ki.cat cat cat.bir yandan bağırıyor.bu telefon bundan sonra açılacak.neye uğradığımı şaşırdım.ortamda bir vatandaş vardı hiç sesimi çıkarmadım.neyse yarim saat sonra arşive gittim.ben telefonla görüşüyordum.bundan sonra lütfen bunu yapma dedim sert bir sesle.sana ulaşamayanlar beni arıyorlar dedi.o zaman sorunlarını onlarla çöz dedim.kapiyi vurdum çıktım.neyse bugün arşivden evrak istedim.bana dedi ki whatsuptan ssizeatarım.yani seni görmek istemiyorum diyor.burada allahaşkına ne yapmam lazım.birkac kişi var beni istemeyen.herkese iyi davranıyorum.kesinlikle sadece işimi yapıyorum.sanirim sabrımı deniyorlar.bu durumda ne yapıyım zaten kimse konuşmuyor.yani tayin mi alıyım.iki kişi öyle istiyo diye.yeniliyim çeki liyim.burdan gitmek istemiyorum.bana neden böyle davranıyorlar.cok sinirleniyorum
ben sarmıyorum. adam odama girip telefonları açacaksın diye bağırıyor ve o an telefondayım.çok sorunlu birisin ya. hep etrafı suçlu kendini masum görüyosun. istersen mars'a git senin derdin bitmez orda da gariban uzaylı kardeşime sararsın bana yan bakıyo diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?