Bağırmak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Neyapsamkisimdi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2019
6.116
20.967
298
31
Arkadaşlar merhaba. Nişanlıyım 2 haftaya evlenmeyi planlıyorduk. Beraber yaşıyor sayılırız birbirine yakın illerde yaşıyoruz ya o bana gelir ya da ben onda kalırım. Dün yanına geldim, onun evi ev gibi değil tek oda masa tv var. Normalde 2 sandalyesi vardı son 6 aydır arkadaşının yanında. Yemek yerken ben tek sandalye de o da ayakta yer titiz olduğu için yerde de oturmaz yatakta (koltuk falan yok) vs de yemez ben bunları yaparım beni çok bağlamaz neyse ayakta yer kahvaltı yemek vs neyse

geçen gelişimde git al netice de üstüne tapulu değil istemiş ödünç vermişsin dedim yok dedi biraz tartıştık almadı yine ayakta yedi bişey demedim. Bu gelişim de yine yemek yicez birimiz ayakta hızlıca yiyor biri oturuyor (ben yani) ben de yemekte olsun kahvaltı da olsun uzun fasılları severim.
Yine git al dedim ve bu defa tartıştık. Geleni gideni oluyor ayıp olur almayayım dedi. Yahu onun gelenini düşünene kadar beni düşünsene iki zıkkım yiyemiyoruz. Neyse işte tartıştık ve bana bağırdı. İlk defa sesi böyle yükseldi 1.5 sene de. Aldığımız yemeği gayriihtiyari poşetle masaya koydum o an ona da bağırdı. Şok oldum. Ben de bana bagıramazsın diy3 yükseldim.Şimdi yürüyüşe çıktım. Ben de geliyorum dedi seni Yanımda istemiyorum diyip çıktım. Mevzu çok küçük ama çok şaşkınım. Hatalı mıyım? Bence değilim. Her gelişimde ayakta dikiliyor keyifle yiyemiyoruz iki lokma.
Yarın nikah günü alacaktık ama ben vazgeçmek üzereyim süreyi uzatmayı düşünüyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var

Benim abimde böyle,her şeyini fotoğraf makinesinden playstationa kadar bir sürü şey arkadaşlarına dağıtır hiçbiri geri gelmez biz “geri al” diyince bize horozlanır aynı böyle..el canlı bunlar ya..

Yemek yemek için doğru düzgün sandalye alamazken evlilik düşüncesi nasıl aklınıza girdi ayol?
Sandalye almasına izin vermiyorum zaten sandalye var arkadaşından alması geeekiyor. Evin kendi eşyaları alındı. Mevzu para değil tavrı

e siz de onun geleni gidenisiniz. nişanlısına ayıp olmuyor şöyle karşılıklı rahat rahat bir şey yiyememek ama arkadaşına oluyor. el iyisi adayı müstakbel eş kişisi.
Aynen ben de buna sinirliyim. Lojman da kalıyor eşyalı sadece sandalyeleri iki tane aldık küçük yer ikimiz kullanırız diye ama kullanamıyoruz

Şimdi üyenin biri sandalye alamiyörr dedi diye olayı paraya çekmeyin lütfen. Ev lojman, 2den fazla sandalye zaten sığmıyor. Mevzu olanı arkadaşından almıyor olması.

Bir tane plastik sandalye alamadınızmı gerçekten. Biriniz sandalyede biriniz ayakta nasıl yiyebiliyorsunuz. Ben size bağırmasından çok bi sandalye alamamasına takıldım açıkçası
Sandalye aldırmıyorum çünkü sandalye var. Bana da inat oldu gidip onu almasını istiyorum

Sandalye aldırmıyorum çünkü sandalye var. Bana da inat oldu gidip onu almasını istiyorum
Doğru degil bence yaptığınız. Başta vermesine izin vermeseniz tamam ama vermissiniz madem simdi geri almak istemeyebilir. Arkadasi sonucta. Bosuna kavga çıkarmıssıniz bana göre

Doğru degil bence yaptığınız. Başta vermesine izin vermeseniz tamam ama vermissiniz madem simdi geri almak istemeyebilir. Arkadasi sonucta. Bosuna kavga çıkarmıssıniz bana göre
Sevabına vermedi ki arkadaşının misafiri geldi ödünç istedi verdi ve adam geri vermedi. Bu da almaya çekiniyor. Sandalyeler de ofis sandalyesi rahat olsun diye onlardan aldırmıştım gidip ödünç verdiği şeyi almasını istiyorum. O bana bağırıyor. Mevzu bu, ek sandalye aldırmıyorum alırsa kafasında paralanır bunu da biliyor

Lütfen yanlış anlamayın ama nisanlinizda bir sandalye için arkadaşıyla kötü olmak istemiyordur. Isteyince rezil olacagini dusunuyordur. Inat yapıp boşuna huzur bozacaginiza alin bir sandalye bitsin gitsin çocuk gibi hayır o sandalye gelecek tavrı çok doğru gelmedi bana

Bi sandalye en fazla ne kadardır yani. Onu arkadaşına hediye etmiş olsun, sizde bir tane daha alın. Belliki geri istemeye utanıyor. O arkadaşida getirmeyecek gibi gözüküyor.
Evlenince (ev 1+0 sairim) zor olmaz mi?

Bi sandalye en fazla ne kadardır yani. Onu arkadaşıma hediye etmiş olsun, sizde bir tane daha alın. Belliki geri istemeye utanıyor. O arkadaşida getirmeyecek gibi gözüküyor.
Evlenince (ev 1+0 sairim) zor olmaz mi?
Yok hayır evimiz hazır 4+1 mobilyaları bekliyoruz. Sandalye de 1000₺ (Deri ofis sandalyesi özel yapım) benim için para değil mevzu ayıp olur diyip ayıbı bana yapıyor oluşu

Lütfen yanlış anlamayın ama nisanlinizda bir sandalye için arkadaşıyla kötü olmak istemiyordur. Isteyince rezil olacagini dusunuyordur. Inat yapıp boşuna huzur bozacaginiza alin bir sandalye bitsin gitsin çocuk gibi hayır o sandalye gelecek tavrı çok doğru gelmedi bana
Evet ama çocuk ilk defa istemedi, öncesinde geri getirdi. Sandalye rezil olacağı bir meblağ değil 1000₺ deri ofis sandalyesi. İnadım bu yüzden. Yarın öbürgün başka birşey de verip ayıp olur diyip bana mı bağıracak?

Ben ıstemesi gerektiğini düşünüyorum. Arkadaşının yaptığı ayıp.
İsteyemiyor olması sorun evet haklısın.
O da aslında sana değil kendine kazdığı için bağırmıştır belki. Bunu aşması gerek çünkü insanlar iyi niyetli olmayabiliyor ve çok güzel kullanıyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X