DOKTORUN SÜPHELENDIGI SEY OMFALOSEL ???????? Merhaba arkadaşlar 11 haftalık hamileyim. Bugün doktor kontrolüne gittim
Doktor ultrasyonla bakarken bebeğin bağırsağı karnının dışında gibi görünüyor ama emin olamıyorum dedi. net bilgi alabilmem icin sehir disinda başka hastaneye gitmemi önerdi. Çünkü yaşadığım şehirde bu konuya bakan doktor yokmuş
ayni durumu yaşayan var mi ? Allah korusunda doktorun şüphesi doğru çıkarsa bu bebeğimin sağlığını ne kadar etkiler. Internette araştırdım doğuma kadar kontrol altında tutulup doğum sonrası organı içeri koyabiliyorlarmis. Nolur bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yorum yapsın. Birde bebeğim için dua ederseniz çok sevinirim. Kuzum benim cokta hareketli inşallah bu enerjisi daim olur bir ömür sürer.. Bugun bize karşı bi yüzünü döndü bir sırtını döndü gözümün önünden hiç gitmiyor. Minigimden duanizi eksik etmeyin nolur.. benimde dualarım tüm anne adaylarıyla.
Doktor ultrasyonla bakarken bebeğin bağırsağı karnının dışında gibi görünüyor ama emin olamıyorum dedi. net bilgi alabilmem icin sehir disinda başka hastaneye gitmemi önerdi. Çünkü yaşadığım şehirde bu konuya bakan doktor yokmuş

Son düzenleme: