Bağırsağın karın dışında kalması

Gulmet3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2018
244
175
53
31
DOKTORUN SÜPHELENDIGI SEY OMFALOSEL ???????? Merhaba arkadaşlar 11 haftalık hamileyim. Bugün doktor kontrolüne gittim
Doktor ultrasyonla bakarken bebeğin bağırsağı karnının dışında gibi görünüyor ama emin olamıyorum dedi. net bilgi alabilmem icin sehir disinda başka hastaneye gitmemi önerdi. Çünkü yaşadığım şehirde bu konuya bakan doktor yokmuş ayni durumu yaşayan var mi ? Allah korusunda doktorun şüphesi doğru çıkarsa bu bebeğimin sağlığını ne kadar etkiler. Internette araştırdım doğuma kadar kontrol altında tutulup doğum sonrası organı içeri koyabiliyorlarmis. Nolur bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yorum yapsın. Birde bebeğim için dua ederseniz çok sevinirim. Kuzum benim cokta hareketli inşallah bu enerjisi daim olur bir ömür sürer.. Bugun bize karşı bi yüzünü döndü bir sırtını döndü gözümün önünden hiç gitmiyor. Minigimden duanizi eksik etmeyin nolur.. benimde dualarım tüm anne adaylarıyla.

Son düzenleme:
cnm dualrım seninle, inş herşey yolundadır yada kolayca halledilecek birşeydir inş. bizi haberdar et mutlaka.

cnm dualrım seninle, inş herşey yolundadır yada kolayca halledilecek birşeydir inş. bizi haberdar et mutlaka.
Amin inşallah. Olur haberdar ederim.. hastaneye haftaya gideceğim. Şehir dışına gideceğimiz için anca haftaya randevu alabildik. Bir an önce gidip bebeğimdeki sorunu öğrenmeyi çok istiyorum.

Merhaba sorun devam ediyor ise şunu söyleyeyim en yakın arkadaşım kızına hamileyken aynı tanı konuldu ve araştırma hastanesine yönlendirildi. Hepimiz çok üzülmüştük ancak şöyle oldu çocuk doğunca direk ameliyata alındı organlar dediğin gibi içine konuldu 2 haftaya yakın kuvezde kaldı şimdi 1,5 yaşında yerinde duramayan bir zıpır. Fiziksel olarak hiç bir sorunu yok sadece göbek deliğinin olduğu yer şiş gibi duruyor ama hem hareketli hem çok zeki. İçini ferah tut lütfen

Yorumunuz için teşekkür ederim. Çok şükür ki bebegimdde herhangi bir sorun görülmedi. Sağlığı yerindeymis

Yorumunuz için teşekkür ederim. Çok şükür ki bebegimdde herhangi bir sorun görülmedi. Sağlığı yerindeymis
Merhabalar konunun üzerinden çok geçmiş ama önce bu tanı konuldu sonra değil mi denildi bugün aynı şeyi yaşadım doktorum ultrosonumuzun kalitesinden kaynaklı da olabilir dedi üniversitesi Hastanesi'ne sevk etti vereceğiniz cevabınız benim için çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…