Bağırsak Detoksu Ematox kullanan var mı?

mlkem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
800
616
44
arkadaşlar ematox kullanmayı düşünüyorum kullanan tecrübe eden var mı alkali ve ematoxla sonuç alanlar çok olmuş

sizler ne düşünüyorsunuz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar ematox kullanmayı düşünüyorum kullanan tecrübe eden var mı alkali ve ematoxla sonuç alanlar çok olmuş

sizler ne düşünüyorsunuz ?

Merhaba, Ematox u kullanan biri olarak sorunuzu görünce hemen üye olmak istedim. Sürekli gaz, şişkinlik ve kabızlık sorunlarım vardı. Ematox u bir arkadaşımdan duydum. Yaklaşık 4 haftadır kullanıyorum ve ilk kulladığım andan itibaren bir kaç saat içinde bağırsaklarımın tamamen boşaldığını hissettim. Şuan beni rahatsız eden tüm sorunlarımdan kurtuldum :) Bağırsak temizliğinin yanında kilo kaybı içinde etkili. Kilomda da değişiklik oldu :)))

Merhaba, Ematox u kullanan biri olarak sorunuzu görünce hemen üye olmak istedim. Sürekli gaz, şişkinlik ve kabızlık sorunlarım vardı. Ematox u bir arkadaşımdan duydum. Yaklaşık 4 haftadır kullanıyorum ve ilk kulladığım andan itibaren bir kaç saat içinde bağırsaklarımın tamamen boşaldığını hissettim. Şuan beni rahatsız eden tüm sorunlarımdan kurtuldum :) Bağırsak temizliğinin yanında kilo kaybı içinde etkili. Kilomda da değişiklik oldu :)))

Merhaba 4 haftada kac kg verdin , yanetkisi oldumu, bide int. Den mi aldin

2 gündür bu ürünü araştırıyorum kilo konusunda nasıl bir fayda sağladınız paylaşırmısınız lütfen

ctesi günü benim bir hafta bitti sabah öğle akşam yemeklerden bir saat sonra 5 damla bir bardak suya ematox günde 5 kere 3 damla bir bardak suya alkaliyi kullandım
sonuç
hiçbir değişiklik yok
başlangıç mamasını ctesi başladım ve sabaha kadar bağırsaklarım boşaldı yada onların değimiyle temizlendi sonrasında devam paketi+alkali ye devam ettim
bu sabah arayıp etkilerini sordular bende bi değişiklik olmadığını söledim devam paketinden ayda 3 kere kullanabileceğimi sölediler paketimiz var dediler düşünmüyorum dedim
sonrada sabah öğle akşam yemeklerden sonra bir bardak suya bir kapak ematox koymamı ve içmemi sölediler
bunu denemeye karar verdim zaten 3 günde ürün bitecektir :) sonrasında alkaliye devam ederim
kilo kaybı umudum yok ürün bitene kadar kullanıcam

yine yazarım sizlere söylerim

OTE="Aylin Demir, post: 39299951, member: 658504"]Merhaba, Ematox u kullanan biri olarak sorunuzu görünce hemen üye olmak istedim. Sürekli gaz, şişkinlik ve kabızlık sorunlarım vardı. Ematox u bir arkadaşımdan duydum. Yaklaşık 4 haftadır kullanıyorum ve ilk kulladığım andan itibaren bir kaç saat içinde bağırsaklarımın tamamen boşaldığını hissettim. Şuan beni rahatsız eden tüm sorunlarımdan kurtuldum :) Bağırsak temizliğinin yanında kilo kaybı içinde etkili. Kilomda da değişiklik oldu :)))[/QUOTE]
Tüm sorunlarindan kurtuldun demek. Ama sorun bagirsaginda degil ki kardeşim.buna inanacagimizi düşünen beyninde bence.

iki haftayı tamamladım veeeeee tam bir fiasko ilk ve son olacak benim için bu deneyim aslında hiç inanmazdım böle şeylere ama haber kanalının spikerin tanınmışlığı cezbetti beni

ilk hafta rejimsiz denedim hiç değişiklik olmaadı kilomda
ikinci hafta yani buhafta rejimle denedim -600gr. vermişim ama tabiki rejimle ilgili ürünle bir ilgisi yok

bide birşey farkettim kalan damla denen sıvıyı artık kullanmıcam diye cekmecemde bırakmıştım dün akşam bu sabah atıyım diye aldım acayip bir koku geldi içine baktım sıvının rengi kahverengine dönmüş berbat bi koku anlamadım sıcaktan mı bozuldumu nedir

anlayacağınız tam bir fiyaskooo... inanmayın sakın...
herşey bogazı tutmakla ilgili diyen ben nasıl böle bir ahmaklık yaptım... sinir oluyorum kendime:KK34:

Meraba. evet int.ten sipariş vererek aldım. kullandığım sürede 3,5 kiloya yakın değişiklik oldu. hiçbir yan etkisi de olmadı

iki haftayı tamamladım veeeeee tam bir fiasko ilk ve son olacak benim için bu deneyim aslında hiç inanmazdım böle şeylere ama haber kanalının spikerin tanınmışlığı cezbetti beni

ilk hafta rejimsiz denedim hiç değişiklik olmaadı kilomda
ikinci hafta yani buhafta rejimle denedim -600gr. vermişim ama tabiki rejimle ilgili ürünle bir ilgisi yok

bide birşey farkettim kalan damla denen sıvıyı artık kullanmıcam diye cekmecemde bırakmıştım dün akşam bu sabah atıyım diye aldım acayip bir koku geldi içine baktım sıvının rengi kahverengine dönmüş berbat bi koku anlamadım sıcaktan mı bozuldumu nedir

anlayacağınız tam bir fiyaskooo... inanmayın sakın...
herşey bogazı tutmakla ilgili diyen ben nasıl böle bir ahmaklık yaptım... sinir oluyorum kendime:KK34:

DAHA ÖNCE BİRÇOK KEZ ÜRÜN KULLANDIM BU ÜRÜNEDE DEFALARCA DANIŞMA HATTINDAN ALDIĞIM BİLGİLERLE BAŞLADIM. 20 GÜNDÜR KULLANIYORUM ŞİMDİDEN 4 KİLO KADAR KİLO VERDİM KULLANMAYA DA DEVAM EDİCEM

DAHA ÖNCE BİRÇOK KEZ ÜRÜN KULLANDIM BU ÜRÜNEDE DEFALARCA DANIŞMA HATTINDAN ALDIĞIM BİLGİLERLE BAŞLADIM. 20 GÜNDÜR KULLANIYORUM ŞİMDİDEN 4 KİLO KADAR KİLO VERDİM KULLANMAYA DA DEVAM EDİCEM

ben birebir yaptıklarımı paylaştım... insanlık namına...
devam edip etmemek size kalmış...
kilo verimi bunyeye göre değişebilir bunu kabul ediyorum... fakat ürünün kokusu rengi vs.
yaaaaaaa neyse
neyi acıklamaya çalışıyorum ki
ben 2 hafta denedim ve paylaştım
gerisi beni ilgilendirmiyor

Bence içmeyin böyle ürünler insanın bağırsaklarının tembel oluşu yedikleriyle alakalı meyve sebze yogurt balık et salata yeyin hiç ekmek yemeyin bakın nasıl kilo veriyorsunuz bağırsaklarda süper çalışıyor ayrıca bol sıvı tüketmeli ve yatmadan 4 saat önce hiç bişey yemiceksiniz benim karnım Kocamandı 15 günde karnım gitti kilo verdim bağırsakları hızlı çalıştıran en önemli içiçek kefîrdir tavsiye ederim internet ten faydalarına bakın

meraba. int.ten sipariş verdim telefonla. ürün bende işe yaradı valla karnım hep şişti ve kabızlığım da vardı kullanıktan sonra 1 kere tartıldım 3 kilodan fazla vermişim. yan etkisi de yok hiç.

Meraba. evet int.ten sipariş vererek aldım. kullandığım sürede 3,5 kiloya yakın değişiklik oldu. hiçbir yan etkisi de olmadı
üye olma tarihinden ve internette gezerken

üye olma tarihinden ve soruyu görünce hemen cevapladım demenden yalan söylediğin ortaya çıkıyor zaten! arkadaşlar lütfen bu reklam amaçlı yeni üye olanlara kanıp sakın birşey almayın! sağlıklı beslenme ve spor yeterli!

Nasıl da cazip sunuluyor değil mi bu ürünler, al iç ye ölme neredeyse ...Biz kadınların derdi hemen fazlalıklardan kurtulayım hemen zayıflayayım, ooo üstelik bu hastalıklara da iyi geliyor , falan filan biliyorlar adamlar pazarlamayı insanları can evinden vurmayı...

Bu bağırsak temizliği felan doktora danışılmadan yapılacak şeyler değil, ameliyatta lavman yapılmışsa öncesinde ve sonrasında nasıl beslenir nelere dikkat ederiz az çok fikriniz vardır. bunların hepsi oradaki yapıyı bozduğumuz içindir. bağırsakta zararlılar olduğu gibi yararlı mikroorganizmalar da var maazallah bilinçsiz yapacağımız bir şey sağlığımıza neden olur.

çaylara 2-3 gün yapılan diyetlere lafım yok zaten haddim de değil bu anlamda bir eleştiri.

Aslında yazanların hemen hepsi biliyor defalarca ya kendileri denemişlerdir, ya yakınları yada bu tür forumlarda faydası yok diyenleri. O nedenle de yazan okuyan herkes biri alsa kullansa da faydasını görse buraya da yazsa diye bekliyor... Yanlış anlamayın anlıyorum, bir umut bu hepimizin hakkı zayıf kalmak sağlıklı olmak ...

Bunların ardından bile biri çıkıp yazsa alsam bende kullansam diyecek birileri var biliyorum; harcadığınız para umurumda değil hatta kullanınca uğrayacağınız hayal kırıklığınız.
ama sağlığınız her şeyden önemli unutmayın.

yazılanları okuyunca vazgeçtim şu mucize gibi sunulan ürünlerden. fakat reklamlarında bahsettikleri şikayetler aynen mevcut .ne yapmak lazım? çok kilo aldım veremiyorum.önerisi olan var mı?:KK61:

Bu 2 salağında aynı kişi odluğunu biliyormuydunuz ?

Defalarca dedik ki bu tür ürünlerin konularını açmayın !

X