Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ematox kullanmayı düşünüyorum kullanan tecrübe eden var mı alkali ve ematoxla sonuç alanlar çok olmuş
sizler ne düşünüyorsunuz ?
Merhaba, Ematox u kullanan biri olarak sorunuzu görünce hemen üye olmak istedim. Sürekli gaz, şişkinlik ve kabızlık sorunlarım vardı. Ematox u bir arkadaşımdan duydum. Yaklaşık 4 haftadır kullanıyorum ve ilk kulladığım andan itibaren bir kaç saat içinde bağırsaklarımın tamamen boşaldığını hissettim. Şuan beni rahatsız eden tüm sorunlarımdan kurtuldum :) Bağırsak temizliğinin yanında kilo kaybı içinde etkili. Kilomda da değişiklik oldu :)))
Meraba. evet int.ten sipariş vererek aldım. kullandığım sürede 3,5 kiloya yakın değişiklik oldu. hiçbir yan etkisi de olmadıMerhaba 4 haftada kac kg verdin , yanetkisi oldumu, bide int. Den mi aldin
iki haftayı tamamladım veeeeee tam bir fiasko ilk ve son olacak benim için bu deneyim aslında hiç inanmazdım böle şeylere ama haber kanalının spikerin tanınmışlığı cezbetti beni
ilk hafta rejimsiz denedim hiç değişiklik olmaadı kilomda
ikinci hafta yani buhafta rejimle denedim -600gr. vermişim ama tabiki rejimle ilgili ürünle bir ilgisi yok
bide birşey farkettim kalan damla denen sıvıyı artık kullanmıcam diye cekmecemde bırakmıştım dün akşam bu sabah atıyım diye aldım acayip bir koku geldi içine baktım sıvının rengi kahverengine dönmüş berbat bi koku anlamadım sıcaktan mı bozuldumu nedir
anlayacağınız tam bir fiyaskooo... inanmayın sakın...
herşey bogazı tutmakla ilgili diyen ben nasıl böle bir ahmaklık yaptım... sinir oluyorum kendime
DAHA ÖNCE BİRÇOK KEZ ÜRÜN KULLANDIM BU ÜRÜNEDE DEFALARCA DANIŞMA HATTINDAN ALDIĞIM BİLGİLERLE BAŞLADIM. 20 GÜNDÜR KULLANIYORUM ŞİMDİDEN 4 KİLO KADAR KİLO VERDİM KULLANMAYA DA DEVAM EDİCEM
meraba. int.ten sipariş verdim telefonla. ürün bende işe yaradı valla karnım hep şişti ve kabızlığım da vardı kullanıktan sonra 1 kere tartıldım 3 kilodan fazla vermişim. yan etkisi de yok hiç.Merhaba 4 haftada kac kg verdin , yanetkisi oldumu, bide int. Den mi aldin
çok sağol arkadaşımhttp://www.yenihaberci.com.tr.com-of.com/trdiet2/index.php?s=2276514
Yukarda verdiğim link deki habere kandım ... ilk mesajımdada paylaşmıştım ama silinmiş umarım yine silinmez
sakın inanmayın arkadaşlar
ne şartlarda yapıldığını bilmeden bide kullanıyoruz yaaa duyduğum kokudan sonra hayatta böle birşeylere yönelmemm
üye olma tarihinden ve internette gezerkenMeraba. evet int.ten sipariş vererek aldım. kullandığım sürede 3,5 kiloya yakın değişiklik oldu. hiçbir yan etkisi de olmadı
Merhaba, Ematox u kullanan biri olarak sorunuzu görünce hemen üye olmak istedim. Sürekli gaz, şişkinlik ve kabızlık sorunlarım vardı. Ematox u bir arkadaşımdan duydum. Yaklaşık 4 haftadır kullanıyorum ve ilk kulladığım andan itibaren bir kaç saat içinde bağırsaklarımın tamamen boşaldığını hissettim. Şuan beni rahatsız eden tüm sorunlarımdan kurtuldum :) Bağırsak temizliğinin yanında kilo kaybı içinde etkili. Kilomda da değişiklik oldu :)))
Meraba. evet int.ten sipariş vererek aldım. kullandığım sürede 3,5 kiloya yakın değişiklik oldu. hiçbir yan etkisi de olmadı
DAHA ÖNCE BİRÇOK KEZ ÜRÜN KULLANDIM BU ÜRÜNEDE DEFALARCA DANIŞMA HATTINDAN ALDIĞIM BİLGİLERLE BAŞLADIM. 20 GÜNDÜR KULLANIYORUM ŞİMDİDEN 4 KİLO KADAR KİLO VERDİM KULLANMAYA DA DEVAM EDİCEM