- 28 Mayıs 2025
- 10
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi hayatinisigi1
Merhaba kızlar , 10 ay önce idrar yolu enfeksiyonu geçirdim sonra dilimde beyaz tabaka oluştu o ara antibiyotik kullandığım için oldu sandım dahiliye doktoruna gittim anlamadı bana mikostatin diye bi ilaç vermişti geçmedi. Sonra çok ciddiye almadım tabi ama sürekli tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum ve her defasında antibiyotik kullanmak beni çok yordu ve dilimdeki beyazlık iyice arttı. Ne yesem karnım sisiyo az yesem bile huzursuz karnımda bir ağırlık bitmedi ve kabızlık var zaten doğumda hemeroid cıkmıstı kabızlıkda çok zor oluyor benim için. Tatlı bişey yesem karnım ağrımaya baslıyor adet günlerim bile hep sancılı geçiyor. Anladımki ben de bağırsak mantarı var ve çoğalmış durumda bunu gec farkettim tükürük testi yaptım ip gibi assagı sarktı. 3 gündür diyete girdim ekmek şeker kestim ama bu diyetlede olucak iş değilmis bıraktığın an geri geliyormuş. Antibiyotikde cözüm değilmis ne yapacağım piskolojik olarak çökmüş durumdayım. Hormon ilaclsrından olabilir diyo 1 buçuk yıl doğum kontrol hapı kullanmıstım şimdi bu hastalığı öğrenince bıraktım. Sürekli depresyona girmiş gibi hissediyorum kendimi halsizlik yorgunluk. Bunun için hangi bölümden randevu almalıyım?