- 8 Kasım 2020
- 64
- 22
- 38
- 32
- Konu Sahibi limonata27
-
Aynı şey benimde başıma geldi 18 haftalık hamileyken bebeğin beyninde kist var dendi hala var bugünde bağırsakta parlaklık var dendi sıvı alcaz dediler aldırmadım sakat doğma ihtimali var dediler geçedebilir dediler sizin son durum ne geçiyor mu bu bizi üzen pis şeylerarkadaşlar merhaba ben 19haftalık hamıleyım 17 hafta 6 gunlukkrn kontrole gittigimde bebekte bagırsak parlaklıgı gördu doktpr ve bır hafta somra yıne gel dedı bugun gittgimde yıne gittim ve hala gecmemiş parlaklık var dedı bunun netıcesınde kistik bı durum down sendromu olma ihtimali veya bagırsak hastalıgı veya genel gecer bır durum soz konusu olabilir dedı başına boyle bırsey gelen oldumu ben ikili tarama yaptırmadım ikinci çpcuk bırde klomenle hamole kaldım ben ikili tarama haftassındayken bana ultrasonda herseyın yolunda oldugunu down semdromu olma ihtimalının yuzde 70oranda ultrasons gore olmayacanı saglıkşı oldugunu da soylemıstı yani kafam col karışık baska doktora gıtme sansımızda ypk suanda
Canım sonuçta ne olursa olsun bır tedavı uygulanmıyor oylesıne suren bısey de olabşliyor ıhtımallerde olabiliyor benım arkadasımın bebegınede beynınde kıst var drmıslerdi ama doğunca duzelıt demısler sıvı falanda aldırmadı bende aldırmadım suan 24. haftadıyız 22haftada bakıldı tekrar duzelmıs dedı yani gelip geçici bisey olabiliyor yuttugundan kaynaklı vs. kapalı kutu içinde bilemıyoruz korkma o yuzdenAynı şey benimde başıma geldi 18 haftalık hamileyken bebeğin beyninde kist var dendi hala var bugünde bağırsakta parlaklık var dendi sıvı alcaz dediler aldırmadım sakat doğma ihtimali var dediler geçedebilir dediler sizin son durum ne geçiyor mu bu bizi üzen pis şeyler
Parlaklık da çıkınca sakatmış gibi davranıyolar bebeğimi vereikleri tepkiler doktorun çok üzüyor korkutuyorCanım sonuçta ne olursa olsun bır tedavı uygulanmıyor oylesıne suren bısey de olabşliyor ıhtımallerde olabiliyor benım arkadasımın bebegınede beynınde kıst var drmıslerdi ama doğunca duzelıt demısler sıvı falanda aldırmadı bende aldırmadım suan 24. haftadıyız 22haftada bakıldı tekrar duzelmıs dedı yani gelip geçici bisey olabiliyor yuttugundan kaynaklı vs. kapalı kutu içinde bilemıyoruz korkma o yuzden
Aynısını yaşıyorum bebeğiniz nasıl doğmuştur şimdiarkadaşlar merhaba ben 19haftalık hamıleyım 17 hafta 6 gunlukkrn kontrole gittigimde bebekte bagırsak parlaklıgı gördu doktpr ve bır hafta somra yıne gel dedı bugun gittgimde yıne gittim ve hala gecmemiş parlaklık var dedı bunun netıcesınde kistik bı durum down sendromu olma ihtimali veya bagırsak hastalıgı veya genel gecer bır durum soz konusu olabilir dedı başına boyle bırsey gelen oldumu ben ikili tarama yaptırmadım ikinci çpcuk bırde klomenle hamole kaldım ben ikili tarama haftassındayken bana ultrasonda herseyın yolunda oldugunu down semdromu olma ihtimalının yuzde 70oranda ultrasons gore olmayacanı saglıkşı oldugunu da soylemıstı yani kafam col karışık baska doktora gıtme sansımızda ypk suanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?