Arkadaşlar 22nci haftamda ayrıntılı ultrasona girdim herşeyi normal gidiyorken sadece bağırsakta grade 2 saptandı dendi yani bağırsak parlaklığı var sendrom olabilir dendi sıvı aldırmak istemedim bu durumla karşılaşan var mı
Benim de ayni sekilde 22. Haftada grade 2 bagirsak parlakligi teshisi konuldu. Gebeligin baslarinda kanama vs olduysa cocugun suyuna geciyor ve onu yutuyormus. O da bagirsakta patlaklik olarak gorunebiliyormus. 28. Haftaya kadar gecer dediler. Tek basina bagirsak parlakligi pek bir sey ifade etmez dediler. Endiselenecek bir sey yokmus bence iciniz rahat olsun.
Benim 13. Haftamda kanamam olmuştu ama kese etrafında herhangi bişey görmemişlerdi bebekle alakası yok dendi ama sebebinide bulamamıştık o yuzden kan yutması imkansız gibi geldi hastanede de direkt sıvı alalım istersen diye tek Bi noktaya odaklandılar o da beni korkuttu açıkçası başka hiç Bi bulgu yok sadece bu var inşallah dediğiniz gibidir çok teşekkür ederim sizin kanamanız olmuşmuydu peki sizde o yuzden mi görülmüştü
Merhaba aynı şeyi geçen hafta bana da şöyledir bende bir anda duyunca endiselendim ve teleslandim sıvı alımı önerdiler kabul etmedim
Perinatoloji bölümüne kontrole gidicem
İlk aylarda bende de kese dışında kanama oldu fakat bununla ilgili olabileceğini soylemedi
Kontrolleri bekliyoruz inşallah bir sıkıntı çıkmaz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi