Detaylı ultrasonda kalpteki parlaklık

ayse6728

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
56
7
1
21
Merhaba arkadaşlar dün detaylı ultrasona girdim bebegimin kalbinde bir parlaklık olduğunu söylediler bu parlaklık daowm sendromu ile alakalı olabilir veya ilerleyen haftalarda kendiliginden geçen bir şey de olabilir dediler fetal dna testi yaptirip daowm sendromu olup olmama ihtimalini öğrenebileceğimi söylediler yaptırmak istemedim kafaya takmadım ama şimdi de merak ediyorum böyle bir şey yaşayan oldu mu

Merhaba arkadaşlar dün detaylı ultrasona girdim bebegimin kalbinde bir parlaklık olduğunu söylediler bu parlaklık daowm sendromu ile alakalı olabilir veya ilerleyen haftalarda kendiliginden geçen bir şey de olabilir dediler fetal dna testi yaptirip daowm sendromu olup olmama ihtimalini öğrenebileceğimi söylediler yaptırmak istemedim kafaya takmadım ama şimdi de merak ediyorum böyle bir şey yaşayan oldu mu
İkili testte sıkıntı varmıydı

Hayır ikili testim temiz çıktı dolayısıyla foktorum üçlü ve dörtlü teste gerek yok dediği için yaptirmadim dünkü detaylı ultrasonda da yine bebegin burun ve ense kalınlığı normal çıktı

Oğlumun olmuştu kalpte parlaklık. Fetal dna yaptırdık temiz geldi. 29. haftada parlaklık geçer dedi doktor geçti

Hayır ikili testim temiz çıktı dolayısıyla doktorum üçlü ve dörtlü teste gerek yok dediği için yaptirmadim dünkü detaylı ultrasonda da yine bebegin burun ve ense kalınlığı normal çıktı
Bence ileri haftalarda düzelir gönlünü ferah tut

Dediğinizi bilmiyorum ama kesinlikle fetal dna yaptırın. Tarama testlerindeki doğruluk %70 ken fetal DNA’da %99.7 gibi bir doğruluk oranı var. Sağlıkla gelsin bebişiniz🌸 kötüyü düşünmeyin allahın izniyle sağlıklıdır öyle denen ne bebekler var sağlıkla dünyaya geliyor 💖

Dediğinizi bilmiyorum ama kesinlikle fetal dna yaptırın. Tarama testlerindeki doğruluk %70 ken fetal DNA’da %99.7 gibi bir doğruluk oranı var. Sağlıkla gelsin bebişiniz🌸 kötüyü düşünmeyin allahın izniyle sağlıklıdır öyle denen ne bebekler var sağlıkla dünyaya geliyor 💖
Haklısınız öyle söylenip de sağlıklı doğan çok bebek var yinede insan tereddüt ediyor güzel dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah sağlıkla alırız kucağımıza 🌸🤍

Back
X