Bağırsaklarım çalışmıyorrr :(

extraterrestrial

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
378
181
Merhaba arkadaşlar,
Evlendiğimden beri bağırsak sorunu yaşıyorum, ne zaman geçecek nasıl kurtulurum bilemiyorumm.. Ara ara geçiyor gibi oluyo sonra yine aynı sorun.. Resmen tuvaletimi yapma ihtiyacı duymuyorum.. Haftada 1 aklıma geliyo ne zamandır tuvalete çıkmıyorum diye hesaplayıp panik oluyorum.. Sonra kendimi zorlayıp acı çeke çeke, bazen kanata kanata yapmaya çalışıyorumm.. Doktora gittim daha önce.. Anlık çözümlerde etkili oldu ama şimdi yine başladı.. Haftanın 6 günü çalışıyorum, kendime ayırdığım zaman çok az.. Ne kahvaltı ne akşam yemeği düzenli yiyemiyorum.. Ne yapsam düzelir bir bilen varsa bekliyorum yazmasını.. Umarım sesimi duyan birileri olur :KK43:

bende bu tür sorun yaşıyorum ama şimdi düzenli. evde yapılmış lahana turşusu bağırsaklar için en etkili gıda demiycem resmen ilaç. keisnlikle tavsiye ediyorum. yıllardır düzensiz olan çalışmayan bağırsaklarımın düzene girmesini normal çalışmasını sağladı. öğle ve akşam yemeklerinde tüketiyorum 1 porsiyon olarak. önce günde sadece 1 öğün tüketerek başla 1 hafta sonra öğlen ve akşam olarak devam et. bir kase kadar olsa bile olur. ama yeterki ye