bağış yardm

ezocanayaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
8
0
1
28
arkadaşlar devlet yurdunda büyümüş kimsesiz bir öğrencimiz ver uzun süre kadın konk evinde kalyr sonra evlenyr eşinden ayrı şuanda 10 aylık bebeğiyle ortada kaldı biz ev tuttuk bikaç eşya ayarladık bebeğe kreş ayarladık fakat perde halı buzdolabı gibi bikaç eşyaya ihtiyacımız var yardım etmek istersenz msj ata bilirsinz hatta birzat kendiniz onlara yardımcı ola bilirsiniz gelip bebek kıyafetleri bile onlar için çok önemli şimdiden çok teşekkür ediyorum

ankara etimesgutta tuttuk evi bebeği kreşe vernce yanımızda çalışacak kzılayda

Burdan böyle yardım yapılmaz siz sosyal medyadaki yardım kuruluşlarına başvurun.

ben kendinizde gelip görüp yardımcı ola blirsiniz dedim yardm sadece kuruşlarda yapılmıo devlette zaten belli bi noktadan sonra yarm etmiyor kızımz zaten devletn yuvasnda büyüyor orda bile belli bi noktadan sonra yardmı kesyrlar önmli olan ordan çıkması zaten şuan yardıma ihycı var

buraya yazmamın amacı belki ona destek vere blcek yardımcı olacak birnn görmesi siz etmek istemiyorsanz etmyn özelden açık adreste vere blrm birzat gelip göre bilmeleri için

buraya yazmamın amacı belki ona destek vere blcek yardımcı olacak birnn görmesi siz etmek istemiyorsanz etmyn özelden açık adreste vere blrm birzat gelip göre bilmeleri için
İyi de sorun burda böyle yardım konularının açılması yasak. Kimse size yalan söylüyorsunuz demiyor.
Ama o kadar çok yardım eden kurum kuruluş var ki, bir yardım çıkmaması mantıksız. En basitinden instagram yetimanneleriderneği' ne başvurabilirsiniz.

Sesli harfleri kullansanız keşke. Ne yazdığını anlamakla uğraşacağım diye canım çıktı

arkadaşlar devlet yurdunda büyümüş kimsesiz bir öğrencimiz ver uzun süre kadın konk evinde kalyr sonra evlenyr eşinden ayrı şuanda 10 aylık bebeğiyle ortada kaldı biz ev tuttuk bikaç eşya ayarladık bebeğe kreş ayarladık fakat perde halı buzdolabı gibi bikaç eşyaya ihtiyacımız var yardım etmek istersenz msj ata bilirsinz hatta birzat kendiniz onlara yardımcı ola bilirsiniz gelip bebek kıyafetleri bile onlar için çok önemli şimdiden çok teşekkür ediyorum
buradan yardım istemek yasak ancak valilik kaymakamlık ve bulunduğu ilçenin sosyal hizmetler müdürlüğüne müracat etseniz

İyi de sorun burda böyle yardım konularının açılması yasak. Kimse size yalan söylüyorsunuz demiyor.
Ama o kadar çok yardım eden kurum kuruluş var ki, bir yardım çıkmaması mantıksız. En basitinden instagram yetimanneleriderneği' ne başvurabilirsiniz.

nie yetimhaneye baş vuralım bebeğini elinden almaları içinmi çok cahilce düşünüyorsunuz ayrıca 18 yaşını doldurunca kıza devlet sahip çıkmıyor saçma falan deil gerçek bunlar

il müdürlüğüne gittik ozaman ev tutmamştık henüz kadın konuk evinden başka seçenek sunmadı ev tutulana kadarda orada kaldı zaten

nie yetimhaneye baş vuralım bebeğini elinden almaları içinmi çok cahilce düşünüyorsunuz ayrıca 18 yaşını doldurunca kıza devlet sahip çıkmıyor saçma falan deil gerçek bunlar
Yetimhane mi? Ben yetimhane mi demişim anlamadım? İnstagramda bir yardım kuruluşu bu dediğim "yetimanneleriderneği" ! Umarım anlamışsınızdır şimdi.

Kusura bakmayın ancak anonim bir üyesiniz, kimsiniz necisiniz belli değil yardıma ihtiyacı olanın da durumu belli değil buradaki insanların size güvenerek maddi yardım yapacağını düşünmüyorsunuz sanırım. Cidden yardıma ihtiyacı olabilir ancak bunu sömüren insanları da göz ardı edemeyiz, insanlar temkinli olmak zorunda. Durum çok ciddiyse sosyal yardım kuruluşlarına, kaymakamlıklara, Kızılay'a başvurulabilir. Kadınlara yardım eden sürüyle kadın dernekleri mevcut.

Back
X