- 12 Haziran 2017
- 8
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi ezocanayaz
-
İyi de sorun burda böyle yardım konularının açılması yasak. Kimse size yalan söylüyorsunuz demiyor.buraya yazmamın amacı belki ona destek vere blcek yardımcı olacak birnn görmesi siz etmek istemiyorsanz etmyn özelden açık adreste vere blrm birzat gelip göre bilmeleri için
buradan yardım istemek yasak ancak valilik kaymakamlık ve bulunduğu ilçenin sosyal hizmetler müdürlüğüne müracat etsenizarkadaşlar devlet yurdunda büyümüş kimsesiz bir öğrencimiz ver uzun süre kadın konk evinde kalyr sonra evlenyr eşinden ayrı şuanda 10 aylık bebeğiyle ortada kaldı biz ev tuttuk bikaç eşya ayarladık bebeğe kreş ayarladık fakat perde halı buzdolabı gibi bikaç eşyaya ihtiyacımız var yardım etmek istersenz msj ata bilirsinz hatta birzat kendiniz onlara yardımcı ola bilirsiniz gelip bebek kıyafetleri bile onlar için çok önemli şimdiden çok teşekkür ediyorum
İyi de sorun burda böyle yardım konularının açılması yasak. Kimse size yalan söylüyorsunuz demiyor.
Ama o kadar çok yardım eden kurum kuruluş var ki, bir yardım çıkmaması mantıksız. En basitinden instagram yetimanneleriderneği' ne başvurabilirsiniz.
Yetimhane mi? Ben yetimhane mi demişim anlamadım? İnstagramda bir yardım kuruluşu bu dediğim "yetimanneleriderneği" ! Umarım anlamışsınızdır şimdi.nie yetimhaneye baş vuralım bebeğini elinden almaları içinmi çok cahilce düşünüyorsunuz ayrıca 18 yaşını doldurunca kıza devlet sahip çıkmıyor saçma falan deil gerçek bunlar
ankara etimesgutta tuttuk evi bebeği kreşe vernce yanımızda çalışacak kzılayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?