- 23 Ocak 2016
- 35.127
- 51.085
- 598
Öyle şaka yapılmaz böyle yapılır dedin yedimHahaha![]()
Ben de dalga geçeyim dedim de bi şey oldu
Acaba var mı diye baktım şimdi de güneş gülü diye etobur bir bitki varmış onu tüketiyorum dermişim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle şaka yapılmaz böyle yapılır dedin yedimHahaha![]()
Ben de dalga geçeyim dedim de bi şey oldu
Acaba var mı diye baktım şimdi de güneş gülü diye etobur bir bitki varmış onu tüketiyorum dermişim![]()
Dr Turanşah Tümer kliniginde. Netten araştırabilirsinizMerhaba nerede yaptiriyorsunuz?
Evet, hem C hem D vitamini alıyorum ama her gün değil,arada bir ☺bağışıklığını güçlendirmek neler yapıyosunuz takviye vitamin vs kullanıyor musunuz
Bende almayı düşünüyorum hangi marka kullanıyorsunuz?Balık yağı kullanıyorum doktoruma sormuştum o tavsiye etti onun dışında bol bol c vitamini tüketiyorum
Easyfishoil benimkinin markasıBende almayı düşünüyorum hangi marka kullanıyorsunuz?
İlaçlamı geçirdiniz?evet pozitiftim işte 1 ay önce şimdi iyiyim ama teşekkür ederim...
bu virüs vitamin sömürüyor ondan bu vitaminlere sarmış durumdayım.
Günlük meyve ve sebze mutlaka tüketiyorum,haftada en az 2 gün balık ve meyveli ıhlamur içiyorum diğer takviyelere pek güvenmiyorumbağışıklığını güçlendirmek neler yapıyosunuz takviye vitamin vs kullanıyor musunuz