bağlanamıyorum hemen soğuyorum

CADUUmeduusa

zalım gardiyan
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
118
31
merhaba kızlar
şubat basında yenı bı ılıskıye basladım.Öncesınde gorsel olarak beğendiğim biriydi, aynı köydenız felan mesleklerımız de aynı... Görüştüğüm kişi daha altı aylıkken anneannesıne bırakılmıs ana baba dan hasret bır çocukluk geçirmiş.Bendende iki yaş küçük kendisi.İlişkiye ciddi adımlarla basladık ben bunca zaman evlılıği bu kadar dusunmemıstım.Her neyse biz farklı sehırlerde gorev yapıyoruz nısan nısan dıe beynımı yedı artık sogumaya bıle basladım.Kendini geliştirsin biraz farklı cevrelere gırsın dıe kurslara felan katıl dıyorum ben cahıl mıyım dıyor .Çocuk gibi sürekli ilgi beklıyor.İşimiz ağır yıpranıyorum yoruluyorum içimden gelmıyor .Şuan sadece iyi bir insan oldugu ıcın onunlayım insan olarak sevıyorum ama duygusal anlamda sanırım bişi kalmadı.işin özü ben ondan uzaklasmak ıstıyorum.ama kırıp dökmeden üzmeden incitmeden tatlılıkla bitsin istiyorum.o ben ayrılırsam kendını oldurcegını bıdaha toparlanamaycagını felan söyluyor.kendimi acayıp boğğulmus istiyorum.acaba sorun bende mı ılgıli sevgıli ciddi niyetli yaklasan bır adamdan kaçılır mı ? ben kaçmak istiyorum.. napayım bana yardımcı olun lütfen:110:

Sevmiyorsunuz, asik olmamissiniz orasi acik.

Baglanamamaniz da normal zaten, insan sevmedigi birine niye baglansin?

Turkiye'de milyonlarca iyi insan var, onlarin bu heriften ne farki var? Madem iyi insan olmasi sizin icin yeterli, baska bir iyi insana gidin bu kadar cocuksu olmayan birine.

Nişan istemiyorum deyin. Israr ederse araniz bozulur böylelikle biter. :KK14:
Baska çözüm bulamadim

Duygusal anlamda bir şey hissetmiyorsan daha fazla uzatmadan bitir. Eğer kurslara vs gitmesini istiyorsan belli ki mental olarak da seni tatmin etmiyor.

İyi insan olmak ayrı bir şey, ilişki yaşamak ayrı bir şey. Yeterince olgunsa zaten ayrılma isteiğini normal biçimde karşılar.

Ayrıca senin bağlanamadığını düşünmüyorum açıkçası, karşındaki aradığın kişi olsaydı zaten şu an bunları hissetmezdin.

Onu suçlamadan, sadece hayattan beklentilerinizin, ilişkiden beklentilerinizin uymadığını, onu insan olarak sevdiğini ve değer verdiğini ama onunla ciddi bir ilişki veya evlilik düşünmediğini bu yüzden de yolunu kapatmak istemediğini söyle.

Galiba sevgiliniz hayatı boyunca yeteri kadar sevgi görmemiş.. Sizden sevgi görmüş. Dolayısıyla da sizi bırakmak istemiyor.. Bence ayrılmayın yaa :/

Ayrilirsan kendimi öldürürüm diyen insanlarin gercekten asik olduklarini sanmiyorum..
Dürüstce hissettiklerini anlat ona.. kendini öldürmez ve toparlanir merak etme.. hatta sen vicdan yapiyor ve ah kesin ne hallerde derken bir bakarsin pasa bey baska kizlarin pesinden gidiyordur :KK14:

Ayrilirsan kendimi öldürürüm diyen insanlarin gercekten asik olduklarini sanmiyorum..
Dürüstce hissettiklerini anlat ona.. kendini öldürmez ve toparlanir merak etme.. hatta sen vicdan yapiyor ve ah kesin ne hallerde derken bir bakarsin pasa bey baska kizlarin pesinden gidiyordur :KK14:

Katiliyorum oldum bittim diyenler ertesi gun sosyal medyadan hatunlara yazilmaya basliyor genelde :KK70:

Hayat seni zamanı gelince yakar o zamanda keşke soğusam dersin.
Eyer seviliyorsa koymetini bil
Kimse vazgecilmez değildir :)

Çocuklukta gerekli ilgi sevgiyi görmeyen insanlar ya bu çocuk gibi kendimi asarım keserim der ayrılıklarda ya da ayrılık ihtimalinin fikrine bile katlanamadığı için milleti kendine aşık edip terk eder durur, duygularını çok geri plana atar.
Seninki ilk kategoride. Salla gitsin. Bu kadar eleştirdiğiniz biriyle olmamalısınız asla.

X