Bende başlığı görünce kimseye bağlanamıyorsun sanmıştımmerhaba 19 yasındayım hıc sevgılım olmadı ben ıstemedım cunku bunu hep duygularımı bosa harcamıycam gıbı gıbı romaantık sebeplere baglasamda suan farkedıyorumkı sebep bu degıl unıversıte 1 sınıf ogrencısıyım teklıf de alıyorum yalnızlıkla sorunum yok halımden memnunum 1 2 kısıyle hafıf flortvarı konumsmam oldu baska zamanlarda tabıkı ve farketttımkı ben kımseden vazgecemıyorum cok cabuk mu alısıyoırum hemen mı baglanıyorum bılmıyorum ama bırkac hafta mesajlastıgım bırıyle bıle sonrasında gorusmeyınce buyuk bosluga dusuyorum ve bana oyle gelıyorkı ben hayatıma bırını alsam da o cıkınca hayatıma kolay kolay devamm edemem yuz tane hatasını bıle bıle ılıskıye devam eden kızlardan olurum gıbıme gelıyor bunu mu dert ettın demeyıb cok sukur buyuk bır dert degıl ama aklıma gercekkten takılıyor hayatuma kımseyı almak ıstemıyorum sızce cıddı bır ılıskı yasayınca bu durum degısır mı
Daha 19 yasindasiniz. Yasinizin ozgurlugunun tadina varin! Bosverin nurileri kamilleri..merhaba 19 yasındayım hıc sevgılım olmadı ben ıstemedım cunku bunu hep duygularımı bosa harcamıycam gıbı gıbı romaantık sebeplere baglasamda suan farkedıyorumkı sebep bu degıl unıversıte 1 sınıf ogrencısıyım teklıf de alıyorum yalnızlıkla sorunum yok halımden memnunum 1 2 kısıyle hafıf flortvarı konumsmam oldu baska zamanlarda tabıkı ve farketttımkı ben kımseden vazgecemıyorum cok cabuk mu alısıyoırum hemen mı baglanıyorum bılmıyorum ama bırkac hafta mesajlastıgım bırıyle bıle sonrasında gorusmeyınce buyuk bosluga dusuyorum ve bana oyle gelıyorkı ben hayatıma bırını alsam da o cıkınca hayatıma kolay kolay devamm edemem yuz tane hatasını bıle bıle ılıskıye devam eden kızlardan olurum gıbıme gelıyor bunu mu dert ettın demeyıb cok sukur buyuk bır dert degıl ama aklıma gercekkten takılıyor hayatuma kımseyı almak ıstemıyorum sızce cıddı bır ılıskı yasayınca bu durum degısır mı
Bunun icin sevgili edinmek icin kendine zaman tanı ben de senin gibiydimben hayatıma bırını alsam da o cıkınca hayatıma kolay kolay devamm edemem
merhaba 19 yasındayım hıc sevgılım olmadı ben ıstemedım cunku bunu hep duygularımı bosa harcamıycam gıbı gıbı romaantık sebeplere baglasamda suan farkedıyorumkı sebep bu degıl unıversıte 1 sınıf ogrencısıyım teklıf de alıyorum yalnızlıkla sorunum yok halımden memnunum 1 2 kısıyle hafıf flortvarı konumsmam oldu baska zamanlarda tabıkı ve farketttımkı ben kımseden vazgecemıyorum cok cabuk mu alısıyoırum hemen mı baglanıyorum bılmıyorum ama bırkac hafta mesajlastıgım bırıyle bıle sonrasında gorusmeyınce buyuk bosluga dusuyorum ve bana oyle gelıyorkı ben hayatıma bırını alsam da o cıkınca hayatıma kolay kolay devamm edemem yuz tane hatasını bıle bıle ılıskıye devam eden kızlardan olurum gıbıme gelıyor bunu mu dert ettın demeyıb cok sukur buyuk bır dert degıl ama aklıma gercekkten takılıyor hayatuma kımseyı almak ıstemıyorum sızce cıddı bır ılıskı yasayınca bu durum degısır mı
evet aslinda haklisiniz baglanma sorunu baska birsey :)Bende başlığı görünce kimseye bağlanamıyorsun sanmıştım
meğerse tam tersi aşırı bağlanıyormuşsun
korkarak bir yere varamazsın
haklisiniz :) sagolunDaha 19 yasindasiniz. Yasinizin ozgurlugunun tadina varin! Bosverin nurileri kamilleri..
ayy cok guzel Allah tamamina erdirsinn :)) haklisiniz gercekten en guzel zamanalar ogrencilik inaniyorum buna :)Bunun icin sevgili edinmek icin kendine zaman tanı ben de senin gibiydim
Karsıma kötü insanlar cıkacak diye sevgili olmaktan hep uzak durdum
Üniversite son sınıftayım, bu sene evlilik teklifi aldım, sevgililik dönemimiz uzun sürmedi zaten
Seni anlayabiliyorum bunları kafana takma, derslerine calıs
Daha 19 yasındasın okul hayatının kıymetini bil sonra cok ararsın
Ama üniversite 1 desiniz illa sevgiliniz olacak diye birşey yok. Aşık olursun olur. Aşık olmadığınız biriyle zaten sevgili olmazsınız. Ve aşıksanız hiç birşeyden korkmazsınızlısede degıl unıversıtede okuyorum sagolun cevabınız ıcın ..
cok haklisiniz cok guzel bir yorum oldu bu gercfektende degeri hak eden yada etmeyen her kimse butun hayat odagim oluyor bunu asmadan birini gercekten almamaliyim hayatima cok haklisiniz tesekkur ederimm :)19 yaş ciddi bir ilişkiye başlamak için ya da başladığınız ilişkinin ciddi olup olmadığını belirlemek için çok erken.
Bazı insanlar bağımlılığa yatkındırlar. Fazla önemser fazla merkeze alırlar bağlandıkları şeyi.
Bağlılığınız sizi doğru olanı tapmaktan alıkoyar.
O yüzden önce kendinizi duygusal olarak kontrıl etmeyi öğrenmelisiniz. İlişki bunun sonrasında olsa çok daha iyi olur.
tabikii oyle zaten gercekten kisitlanmak yada mudahale almak istemedigim guzel bir hayat yasiyorum cok sukur sanirim haklisiniz asik olursam korkmam belkide tessekkurlerr :))Ama üniversite 1 desiniz illa sevgiliniz olacak diye birşey yok. Aşık olursun olur. Aşık olmadığınız biriyle zaten sevgili olmazsınız. Ve aşıksanız hiç birşeyden korkmazsınız
Sağol canım senin de karsına iyi biri cıkar insallahayy cok guzel Allah tamamina erdirsinn :)) haklisiniz gercekten en guzel zamanalar ogrencilik inaniyorum buna :)
olmamasini takmiyorum inanin ben bunu tercih ettim cok da rahatim :)) bitirememekten evet yani hani olur ya herkes gorurki o iliski yanlisstir ama devam ettirilir oyle bir durumdan korkuyorum sadece cunku kotu yan da gorsem vazgecemiyorumBen de senin gibiydimyazdiklarin cok tanıdık geldi bana. Bitirememekten korkuyorum diyorsun yanlış anlamadiysam. Emin ol cozulemeyecek bir sorun olursa bitirirsin. Tecrubeyle sabit;-) 19 yasinda erkek arkadasin olmayabilir cokta normal. Benimde ilk erkek arkadasim universite sondayken olmustu.;-)
aminn insallah :)) cok tesekkur ederimm iyi aksamlarrSağol canım senin de karsına iyi biri cıkar insallah
İnan bunlar olur seyler, sen etkilenirim diyorsan iliskilerden uzak dur
Kimse senden önemli değil
Zamanı gelince seni sevecek insan cıkar karsına
İnşallah karşınıza hayırlı sizin sevdiğiniz ve sizi seven birisi çıkar ve ömür boyu sürer. Tek olsun son olsun :)tabikii oyle zaten gercekten kisitlanmak yada mudahale almak istemedigim guzel bir hayat yasiyorum cok sukur sanirim haklisiniz asik olursam korkmam belkide tessekkurlerr :))
Ben sana kendi izledigim yontemi soyleyeyim. Once arkadas olarak tanirsin tavirlarina mudahale etmeden bakarsin. Hosuna giderse ve ondan ışık gorursen başlarsin. Yani hata yapma riskini bir nebze azaltirsin. Ama mesela aldatma gibi yada yalan gibi ciddi bir sorun olursa emin ol kendinde sogursun. Eskisi gibi hissedemezsinolmamasini takmiyorum inanin ben bunu tercih ettim cok da rahatim :)) bitirememekten evet yani hani olur ya herkes gorurki o iliski yanlisstir ama devam ettirilir oyle bir durumdan korkuyorum sadece cunku kotu yan da gorsem vazgecemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?