• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baglanma sorunum

Ben sana kendi izledigim yontemi soyleyeyim. Once arkadas olarak tanirsin tavirlarina mudahale etmeden bakarsin. Hosuna giderse ve ondan ışık gorursen başlarsin. Yani hata yapma riskini bir nebze azaltirsin. Ama mesela aldatma gibi yada yalan gibi ciddi bir sorun olursa emin ol kendinde sogursun. Eskisi gibi hissedemezsin :-) tabii bu benim öngörum;-)
umarim hissederim :)) dayak yemesine ragmen ama seviyorum diyenlerden olmaktan korkuyorum :)) haklisiniz once iyice tanirsam belki korkum azalir teesekkur ederm :)

cok haklisiniz cok guzel bir yorum oldu bu gercfektende degeri hak eden yada etmeyen her kimse butun hayat odagim oluyor bunu asmadan birini gercekten almamaliyim hayatima cok haklisiniz tesekkur ederimm :)

Rica ederim
Hata yapmaya en yatkın yaş ve dönemdesiniz. Aman dikkat.

umarim hissederim :)) dayak yemesine ragmen ama seviyorum diyenlerden olmaktan korkuyorum :)) haklisiniz once iyice tanirsam belki korkum azalir teesekkur ederm :)
Ben teşekkür ederim. Yardimci olabildiysem ne mutlu bana:KK37:

Back
X