• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bağlılık mı bağımlılık mı

Inan dehşete düştüm şimdi. Bende babasi hafta sonlari geliyordu saniyordum. Olmaz olsun öyle baba! Yaşadiğin ikilime şimdi daha iyi anliyorum. Ve bende üzüldüm :KK43:

Bunu mahkemede hal edemezmisin? Yada ne bilim bir pedagoga danişarak. Ayda yilda babayi görmek, hiç görmekten daha mi iyi?

Sana bol sabir diliyorum canim. Canin sikildikça buralara yaz. Iyi gelebilir sana.
Saol canım benim

Bu şekilde davranarak kendinize de oğlunuza da kötülük ediyorsunuz. Ne olursa olsun da sırf yanımda olsun diyen, oğlunun evliliğini, mesleğini, kariyerini, daha iyi yaşam şartlarını kabullenemeyen, ileri boyutlara ulaşmış çok anne var. Lütfen siz de onlardan biri olmayın... Gerekirse psikoloğa gidin, ama böyle devam etmeyin.

Kızlar oğlum her an yanımda olsun istiyorum babasına gideceği için aylar önceden üzülüyorum hatta ağlamaklı oluyorum hep öpüp kokluyorum bu bağımlılık mı bağlılık mı.E ilerde askere gidecek evlenecek okuyacak tedavi mi olmalıyım. Başkalarına bakıyorum hiç takmıyorlar bende sorun mu var :KK43:
bagimlilik bu, ve bu durum ilerde çocuğunuzun sizden soğumasına bile neden olabilir.
asiri baskici vs sonuclara neden olur ve çocuğunuza en büyük kötülüğü yapmış olursunuz, ilerde esine bile sikinti olur. psikologa gitmeniz faydalı olabilir.

Benim kv oğullarına bağımlı. Evlendiler diye depresyona girdi ve tedavi oluyor . Oğlundan ayrilamadi ağladı zıpladı her gün bizi evine çağırdı evlendik ilk gün salmak istemedi. Ve ben evliliğimizin en güzel yillarini mahvettiği için hakkımı asla helal etmiyorum . Lütfen ama lütfen kendinizde böyle bişey hissediyorsaniz önlemini alın

Kızlar oğlum her an yanımda olsun istiyorum babasına gideceği için aylar önceden üzülüyorum hatta ağlamaklı oluyorum hep öpüp kokluyorum bu bağımlılık mı bağlılık mı.E ilerde askere gidecek evlenecek okuyacak tedavi mi olmalıyım. Başkalarına bakıyorum hiç takmıyorlar bende sorun mu var :KK43:
Hanfendi bakın gerekirse psikolojik tedavi görün. Bu durumunuz çok çok tehlikeli. Çocuğunuzun psikolojik gelişimi açısından. Çocupunuz özgüvensiz size bağımlı biri haline gelecektir ileride. Tabiki bu bağımlılık. Siz istemsizce çok alakalı oldupunuz için öocuğunuz da sizin her an yanınızda ve şlginizi üstünde hissetmek isteyecek. İleride bir birey olduğunda etrafından da bu ilgi ve toleransı tamam paşam tamam yavrum üzülme oğluö tepkilerini bekleyecek. Dünya böyle bir yer mi peki? Değil. Çok yanlış davranıyorsunuz.

Kac gunlugune gdiyo uzun sureyse normal bi durum aslinda ozluyosunuz sonucta

Canım bide babası kandırcak diye korkuyorum yılda bir alıyor herşeyiyle ben yanındayım e malum çocuk eğlenceye hediyeye kanar diye korkuyorum olgun ama çocuk sonuçta :KK43:
Yok canım korkmayın :) birşeycik olmaz. Olsa çoktan olurdu. Birde babasının yerine koyun kendinizi. Farz edin ki hep babasında, siz senede bir alıyosunuz. Lunaparklara götürmek oyuncaklar almak istemez miydiniz? Bu çok normal bir şey. Babası bunları yapmasa o çocuk hep eksik hissedecek kendini. Bir babanın sevincine de ihtiyacı var. Bırakın eğlensin mutlu olsun. Siz de onun adına sevinin. Gelince neler yaptıklarını sorun, gülümseyin çok sevindiğinizi söyleyin. Bunları hak ediyorsun deyin. Ama eğlenceden dönüp annenle ilgilendiğin içinde çok mutluyum deyin :) Bu izlenimi verin mesela. Diyorum ya her şey iletişim. Ama siz bunu yaparken kendinizi de sıkmayın. Çocugunuz sürekli hayati bir karar vermek üzereymiş gibi davranmayın. Durumu dramatikleştirmeyin yani. Doğal olun yeter. Rahat olun. Stresten hasta olursunuz. Hiç gerek yok. Sizin gibi boşanan çok insan var. Babalar hep eğlence amaçlı senede 1 tatil gibi oluyor. Herkes hayatına devam ediyor. O yüzden sizde kendinize eziyet etmeyin.

Yok canım korkmayın :) birşeycik olmaz. Olsa çoktan olurdu. Birde babasının yerine koyun kendinizi. Farz edin ki hep babasında, siz senede bir alıyosunuz. Lunaparklara götürmek oyuncaklar almak istemez miydiniz? Bu çok normal bir şey. Babası bunları yapmasa o çocuk hep eksik hissedecek kendini. Bir babanın sevincine de ihtiyacı var. Bırakın eğlensin mutlu olsun. Siz de onun adına sevinin. Gelince neler yaptıklarını sorun, gülümseyin çok sevindiğinizi söyleyin. Bunları hak ediyorsun deyin. Ama eğlenceden dönüp annenle ilgilendiğin içinde çok mutluyum deyin :) Bu izlenimi verin mesela. Diyorum ya her şey iletişim. Ama siz bunu yaparken kendinizi de sıkmayın. Çocugunuz sürekli hayati bir karar vermek üzereymiş gibi davranmayın. Durumu dramatikleştirmeyin yani. Doğal olun yeter. Rahat olun. Stresten hasta olursunuz. Hiç gerek yok. Sizin gibi boşanan çok insan var. Babalar hep eğlence amaçlı senede 1 tatil gibi oluyor. Herkes hayatına devam ediyor. O yüzden sizde kendinize eziyet etmeyin.
Saolasın canım haklısın

Uff bi kaç gün sonra gidiyo oğlum geceleri uyuyamıyorum sürekli düşünüyorum yakında kafayı yiyeceğim sanırım :(

Back
X