- 19 Eylül 2022
- 223
- 67
- 28
- 40
- Konu Sahibi Bikahvebisohbet
-
İsteyen o ama beni zorlayan da kendisi2. Çocuğu gerçekte istemiyor olabilir mi, yatağa gelirse zorlayacağınızı düşünüyordur o yüzden gelmiyodur
Yani yapman gereken şey ona gidip ayrı uyumak gerçekten daha iyi oldu demen surekki bunun olumlu tarafini söylemem bir süre sonra eminim sen öyle istediğin için o tekrar yanyana uyumak isterMerhaba kk. Eşim(10 yıllık evliyiz) beraber uyumamak icin sürekli bir bahane buluyor. Çok sıcak, erken kalkacaktım, geç yatmıştım vs vs
Üstelik önemli değil beraber uyuyalım dediğim halde. Ve gidip bakıyorum horul horul uyuyor.
Dün gittim yanına bu ne ya dedim yeter artık burayı kendine mesken mi ettin şemdi de dedim ama artık sabrım taşmıştı. Bu 2 yıldır böyle. “Ne saçmalıyorsun kendine gel” dedi. Yatağa gittim iki dakika sonra onun yattığı odadan horlama sesi geliyordu. Tek başıma çabalamaktan yoruldum ama doktor ilişki olmazsa menopoza erken girersin de dedi ve biz 2. Çoçuğu düşünüyoruz. Artık napıcağımı şaşırdım. Tek kelime konuşmasam çoçuk var o da etkilenir, normal davransam böyle yaşar gideriz. Bıktım çözümsüzlükten
Cocuk istemedigi için kaçiyo olabilir miMerhaba kk. Eşim(10 yıllık evliyiz) beraber uyumamak icin sürekli bir bahane buluyor. Çok sıcak, erken kalkacaktım, geç yatmıştım vs vs
Üstelik önemli değil beraber uyuyalım dediğim halde. Ve gidip bakıyorum horul horul uyuyor.
Dün gittim yanına bu ne ya dedim yeter artık burayı kendine mesken mi ettin şemdi de dedim ama artık sabrım taşmıştı. Bu 2 yıldır böyle. “Ne saçmalıyorsun kendine gel” dedi. Yatağa gittim iki dakika sonra onun yattığı odadan horlama sesi geliyordu. Tek başıma çabalamaktan yoruldum ama doktor ilişki olmazsa menopoza erken girersin de dedi ve biz 2. Çoçuğu düşünüyoruz. Artık napıcağımı şaşırdım. Tek kelime konuşmasam çoçuk var o da etkilenir, normal davransam böyle yaşar gideriz. Bıktım çözümsüzlükten
Surayi anlamadimdoktor ilişki olmazsa menopoza erken girersin de dedi
"İlişki olmazsa menapoza erken girersin" diye bilimsel bir gerçek olduğunu sanmıyorum, biraz abartı olmuş sanki.Merhaba kk. Eşim(10 yıllık evliyiz) beraber uyumamak icin sürekli bir bahane buluyor. Çok sıcak, erken kalkacaktım, geç yatmıştım vs vs
Malesef çok ciddi sorunları var ama çözmek icin gayreti yokİlk aklıma aldatmak geldi. Çünkü cinsellikte yok. Tabi eğer sağlık sorunu yoksa.
Sakin bir şekilde alıp karşınıza konuşun bence belki cinsellikle ilgili sağlık sorunu olabilir ve bunu size belli etmemek adına kaçıyor olabilir
Niye çocuk yapma fikriniz var peki böyle bir kocadan?Malesef çok ciddi sorunları var ama çözmek icin gayreti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?