Bahanelerin arkasında ne var

Bikahvebisohbet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2022
223
67
28
40
Merhaba kk. Eşim(10 yıllık evliyiz) beraber uyumamak icin sürekli bir bahane buluyor. Çok sıcak, erken kalkacaktım, geç yatmıştım vs vs
Üstelik önemli değil beraber uyuyalım dediğim halde. Ve gidip bakıyorum horul horul uyuyor.
Dün gittim yanına bu ne ya dedim yeter artık burayı kendine mesken mi ettin şemdi de dedim ama artık sabrım taşmıştı. Bu 2 yıldır böyle. “Ne saçmalıyorsun kendine gel” dedi. Yatağa gittim iki dakika sonra onun yattığı odadan horlama sesi geliyordu. Tek başıma çabalamaktan yoruldum ama doktor ilişki olmazsa menopoza erken girersin de dedi ve biz 2. Çoçuğu düşünüyoruz. Artık napıcağımı şaşırdım. Tek kelime konuşmasam çoçuk var o da etkilenir, normal davransam böyle yaşar gideriz. Bıktım çözümsüzlükten

Bahane kelimesini kullandığınıza göre bunlara inanmıyorsunuz. Yani sizinle birlikte uyumak istemediğini düşünüyorsunuz. Bazı insanlar gerçekten zorlanıyor birlikte uyurken. Birlikte uyumama konusu dışında sizi şüphelendiren bir durum oldu mu?

Mesleki olarak aldatmadığını düşünüyorum. İkimiz de hukukçuyuz çünkü ama bilemiyorum tabi. Cinsel ilişkiden de kaçıyor tabi

Yani yapman gereken şey ona gidip ayrı uyumak gerçekten daha iyi oldu demen surekki bunun olumlu tarafini söylemem bir süre sonra eminim sen öyle istediğin için o tekrar yanyana uyumak ister

Cocuk istemedigi için kaçiyo olabilir mi

"İlişki olmazsa menapoza erken girersin" diye bilimsel bir gerçek olduğunu sanmıyorum, biraz abartı olmuş sanki.
Ama bu 2 yıldır böyleyse, 2 yıldır cinsel hayatınız da mı yok? Yoksa gelip sevişip koltuğa mı dönüyor, anlayamadım..

Bence konunun gerçek sebebini çözmeden 2. çocuğu düşünmeyin.. Bunun altından nahoş bir şey çıkacak gibi görünüyor.

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki eşimde bebeği bahane edip benimle uyumuyor. Üstelik bebeğimiz öyle gece uyumayan sürekli ağlayan bir bebek değil.Uyansa bile meme emip uyuyor tekrar .

İlk aklıma aldatmak geldi. Çünkü cinsellikte yok. Tabi eğer sağlık sorunu yoksa.

Sakin bir şekilde alıp karşınıza konuşun bence belki cinsellikle ilgili sağlık sorunu olabilir ve bunu size belli etmemek adına kaçıyor olabilir

Ben biriyle uyuyamiyorum bir kadin olarak. Uyku sirasinda temas, kipirdama, horlama gibi olumsuz durumlardan kotu etkileniyorum kus uykuluyum ben, uyaninca tekrar uyuyamiyorum da. Nisan atana kadar evlenince bu problemin ustesinden nasil gelicem diye dusundum ara sira. Cunku uyku onemli benim icin, isi var gucu var enerji lazim. Belki esiniz de boyledir. Evlilik artik rutine baglayinca da "bi beni birak da uyuyayim" moduna gelmistir. Olamaz mi? Ama cinsellik bitmisse aranizda pembe gozluklerimizi cikaralim. Hem seks yok hem adam, bu biraz sorun iceriyor.

Belki çok konuşuyorsunuz bundan kaçıyor veya sıcaktan terliyoruz malum bundan rahatsız oluyor olabilir vs vs bir ton sebep var bilemeyiz. Kaçan kovalanır malesef. Bu sorunu bağırıp çağırmadan konuşarak çözebilirsiniz. Eğer yorumlarda gördüm aldatıyorsa izini sürün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…