• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahar Dalları Kapımda

oyy kıyamam sana ya... aslında kalan iplerle başka bişey yapacam sana değil ama nisan a kaydirigubbakcemile3 inşallah kafamda tasarladığım gibi olur

hayatım şaka tatlım.... sen kendine değerlendir onları..:1rolleyes:
bizim nisan da çok şanslıymış anacım....herşey ona .. anasına yapalım diyen yok...:çok üzgünüm:

ay ne tatlı kıskanıyosun ya.. çok hoşuma gitti inan kaydirigubbakcemile3 hadi azıcık daha kıskandırayım Alev e sor o biliyo hangi saat ne ettiğimi kaydirigubbakcemile3

canım şaka bi yana çok teşekkur ederim beğendiğine çok sevindim, kendimce bişeyler yapamaya çalışıyorum işte yerimseniben

hihihihihihi.......kaydirigubbakcemile3..........

sersoycum çok güzel olmuş,güle güle kullan a.s.
maharetli,yaratıcı insanlara hayranım :asigim:

hayatım şaka tatlım.... sen kendine değerlendir onları..:1rolleyes:
bizim nisan da çok şanslıymış anacım....herşey ona .. anasına yapalım diyen yok...:çok üzgünüm:

yaptım bitirdim bile kıs süprizzzzz joker gibi bişey oldu birazdan konuyu açacam ama sakın heycanlanıp doğurma ha kaydirigubbakcemile3

valla süpersin...bu kapı süsünü gören dalsın içeri diyosun..ahh bir görsem harbi dalacam o içerde kim var..çok merak ediorum bu marifetli hanım kimdir nasıl bişidir..ellerine emeğine sağlık...tüü tüü maaşaallahh..:nazar:a.s.

valla süpersin...bu kapı süsünü gören dalsın içeri diyosun..ahh bir görsem harbi dalacam o içerde kim var..çok merak ediorum bu marifetli hanım kimdir nasıl bişidir..ellerine emeğine sağlık...tüü tüü maaşaallahh..:nazar:a.s.

tatlım çok teşekkur ederim
sana adresi vereyim arama fazla kaydirigubbakcemile3 madem istanbuldasın gel başımın uzerinde yerin var canım :1hug:

Back
X