Doğuma Hazırlık Bahar Hastanesi anneleri doğum hazırlıkları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nn16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2010
25
10
88
Kızlar slm dogumumu bahar hastanesinde yapmayı düşünüyorum kısmet olursa daha önce doğum yapan annelerden fikir almak istiyorum cantamiza neler koyalım neler veriyorlar bebis ve anneye

Bisey vermiyorlar diye biliyorum ama degismistir belki kontrole gittiginde hastaneden bilgi al istersen en mantiklisi

Bazı başlıklar altında ilk kiyafetinin falan verildiğini soylemisler ama eski konusmalar değişmiş olabilir yeni doğum yapanlardan yardım bekliyorm

Merhaba kızlar ben de rentipa gidiyorum . Bahar ve rentipa SGK kapsamından çıkarılmış 60 lira olan ücret 75 lira olmuş. Kimbilir doğum ne kdar olacak

Bazı başlıklar altında ilk kiyafetinin falan verildiğini soylemisler ama eski konusmalar değişmiş olabilir yeni doğum yapanlardan yardım bekliyorm
sizin doğuma az kalmış. Bir şey dediler mi doğum ücretleri değişmiş mi?

Ben de Ren-tıp a gidiyorum, bugün aradım, doğum ücreti normal 1.250 sezeryan 1.450 TL olmuş canım

çok teşekkürler cevap verdiğin için canım. Bir de ben öğretmenim iki haftaya çalışabilir raporu alacağım. acaba özel olursa rapor geçerli olmaz mı korkusu sardı. Biraz önce aradım danismayla gorustum. internette bazı haberler okudum dedim. Görüşmeler sürüyor dedi. Bir de doğum raporlarınin geçerliliğiyle ilgili bir problem yok dedi. Sen hangi doktora gidiyorsun canım? Birde ben isteğe bağlı sezaryen ve doktorun önerdiği sezaryen fiyatlarının ayrı olduğunu duymustum

Bahar da muayene ücreti 60 tl olmuş bayanlar doğum fiyatlarida 100 tl falan zamlanmis çok değil SGK kapsamindan cikarilmis ama mağdur etmemek için SGK li gibi devam ediyorlarmis şimdilik cuma randevum var doğuma da bişey kalmadı hayirlisiyla yaşayıp gorcez

Ben Selim beye gidiyorum. Raporla ilgili bi fikrim yok canım evhanımıyım ben, ama sezeryan konusu benimde kafamı karıştırdı. Daha önce sorduğumda sizinki zorunlu sezeryan olduğu için aynı fiyat dediler, ama bu olaydan sonra aradığımda isteğe bağlı olarak degerlendiriyoruz dediler. Çarşamba randevum var o zaman daha ayrıntılı konusucam.

Anladım canım sen bir git bakalım ne diyecekler. Haber verirsen çok sevinirim ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…