Güzel olmus eline saglik :)
harika olmuş,eline sağlık
canım ellerine sağlık çok güzel olmuşlar bayıldım doğrusu bnde yapmak istiyorum ama nasıl yapıldığını ve hangi malzemeler kullanıldığını bilmiyorum anlatırsan çok mutlu olurum şimdiden teşekkürleropuyorumnanaktan
uuvvv pek hamaratmışsın :))
güle güle kullan
süper olmuslar ya ellerine saglik, peki yikandigi zaman boyasi pecetesi cikmiyormu
ayyy canım yaaasuper olmuslar keske bendede boyle becerıler olsa tebrıkler
emeğinize sağlık. süper olmuş.
alkisalkisalkis bravo doğrusuu şahhanee yapan yapıyor iştteeyerimseniben
süper olmuşlarrrr
hayran kaldım
hazır alınmış gibi
ellerine sağlıkk iyi günlerde kullan
ellerine sağlık çok güzel olmuş...
malzemelern hepsinden aldım boyama işi tamamda peçete tutkallarken yırtılıoyr beceremedim bir türlü
becerikli hatunum benim
yalnız biriken nescafe kavanozlarının çokluğu dikkatimden kaçmadı seni kahve bağımlısı seni
ne güzel ya bi becerin var kıskanıyorum seni uğraşın var
kendimi boş hissediyorum
emeğine sağlık
çok hoş fikirrrr benimde küçük bebek mamalarının kutuları durup durur evde aylarcane yapsam diyordum
eline sağlık canımm
çok güzel olmuş yaratıcılık böyle bişey olsa gerek bana verseler öyle kullanır olmadı atardım tebrikler valla
:)))sagol canım cümlemizin çocuguna
ellerıne saglık mukemmel gorunuyorlar..
ellerine sağlık hrika olmuş kavanozlar. bloğunu inceldim az önce birz hepsi çok hoş. ben bu konuda hiç birşey bilmiyorum 5 dk önce senin yaptıklarından böyle bir teknikten haberim oldu. malzemeleri nerden alıyosun. pahalı şeyler mi. evde epey mama kavanozum var benim de. 1 yaşında kızım. değerlendirmek istiyorum bende. ama becerebilir miyim bilmiyorum. hem doğumdan sonra işten ayrıldım evim için böyle güzel şeyler yapmak ve kendime zevkli uğraşlar edinmek istiyorum. kızım uğyuduğunda daha ayrıntılı inceleme çalışıcam yapılışını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?