Nişan Baharın nişan bohçaları geldi :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
cok güzel detaylı ıcerıklı canım elbısen cok hos

Hepsi birbirinden güzzell maşallahhh güle güle kullanmayı nasip etsin güzel Allah'ımmm.

çok güzellerr güle güle kullan cnm

Walla açıkça söyliim acayip heveslendim ama aslaa sözlümün ailesi böyle güzellikler yapmaz

Güzel günlerde kullanman nasip olsunn

Hayırlı olsun darısı başıma olsun. Evliliğin en güzel tarafı bunlar sanırım

çok güzellerr güle güle kullan cnm

Walla açıkça söyliim acayip heveslendim ama aslaa sözlümün ailesi böyle güzellikler yapmaz

Güzel günlerde kullanman nasip olsunn

güzel sözlerin için teşekkürler canım, inşallah daha güzelleri senin olur, bunlardan daha önemlisi sevdiğinle mutlu olman birtanem Rabbim sağlıklı mutlu huzurlu günler göstersin inşallah hepimize

Hayırlı olsun darısı başıma olsun. Evliliğin en güzel tarafı bunlar sanırım
inşşallah seninde bohçalarına bakıp yorum yapmak bize kısmet olsun arkadaşım iyi dileklerin için teşşekkürler, daha güzelleri seninle olsun inşşallah

daha önce konunu fark edip yorum yazdım mı bilmiyorum nişan bohcaların ı güle güle kullanmak nasip olsun benim de düğünüm 2 ay önce edirne emirgan da oldu eğer kalabalık bir düğünse yapacagınız rahat rahat sıgarsınız oyun pisti geniş ben memnun kalmıstım oradan.bir ömür mutluluklar

maşallah diyorum herşeyin şıkır şıkır çok güzel bohça hazırlamışlar güle güle kullan hepsini darısı başıma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…