- 2 Ocak 2014
- 356
- 8
- 38
- 35
- Konu Sahibi yasmin6734
-
Ben Aysen hanıma gidiyordum benim ikiz gebelikti rahim de açılma olduğunu öğrendik 19, haftada 20, de kaybettim bebeklerimi. Aysen hanım çok iyi bir bayan bence sohbetiyle de iyi ama benim bebeklerime müdahale edemedi başka bi hastaneye yolladılar. Doğumhane hijyenikmi o konuda bi bilgim yok açıkcasıArkadaşlar bende merak ediyorum bu hastane sartlarini. Aysen hanima giden varmi. Doğumdan doktorundan memnun olan var mi.hijyenik mi.doğum öncesi sonrasi ilgi nasil. İlk bebeğim tecrubesizim.doktorumu değiştirip birde burada muayene olmak istiyorum lütfen bilgisi olan yazsin...
Evet gittim aysen hanima çok iyi dediğin gibi. Seninki allahin takdiriymis CNm allah sabir versin çok kucuklermis daha ztn nazil mudahele edilirdi bilemedim. allah bi daha yasatmasin.mrbr1st: 40619139 .!.:Ben Aysen hanıma gidiyordum benim ikiz gebelikti rahim de açılma olduğunu öğrendik 19, haftada 20, de kaybettim bebeklerimi. Aysen hanım çok iyi bir bayan bence sohbetiyle de iyi ama benim bebeklerime müdahale edemedi başka bi hastaneye yolladılar. Doğumhane hijyenikmi o konuda bi bilgim yok açıkcası
asla bahata gitmem gidiyordum. medicalde hadiye hnm kesen boş bebek oluşmamış dedi.arkadaşların ısrari ile 2 gün sonra mustafa beye gittim. adam pat diye baak bebeğin burada kalbini de dinleteyim dedi dinletti. bi haftadır daa canlı ve kalbi atıyor dedi.nasıl yaa dedim.. büyük konuştum bende ama artık bahata gidecem. orada doğum yapan biliyor musunuz son zamanda?O hastane tam dibimde diye gittim birkac kere ama tam bir para tuzagi... her gittigimde eften puften seyler icin kan testi idrar testi bilmem ne yaptilar.. dusunebliomusunuz her gittigimde... kuzenimin. Esi orda dogum yapmisti ilgi konusunda fln memnun kaldi ama bn hc begenmedim onun dogumunda yanindaydim bi sanci odasi var yol gecen hani gibi bir kac yatak var bir kac kisiyle ayni odada kaliosun ve giren cikan belli deil.!!! Ayrica o hastanenin adi cikms diye gondermio esim beni oraya... ne kdr dgru soylenenler blmiorm ama ynede icmzde suphe olmuo degil. Degistirin derim bn ama ynede sizin karariniz tabi..
evet nöbetçi oldugu gün gittim ona çok ilgisizdi :) ben mustafa balığa gidiyorm ve cok memnunumKizlar Bahat Hastanesine yakin zamanda dogum yapan, kontrol icin giden...vb.var midir?
Bir de Dr.Fuat Bora'yi taniyor musunuz?
evet nöbetçi oldugu gün gittim ona çok ilgisizdi :) ben mustafa balığa gidiyorm ve cok memnunum
Cok enteresan bende en kalabalik olan gunlerinden birinde cumartesi gunu gittim gayet ilgiliydi hemde hamile olmamama ragmen. sorularimi yanitladi onerilerde bulundu testler istedi... Doktor secimi kisiye gore degisiyor sanirim
olabilir canım.bende az önce gaziosmanpaşaya açılan medical parkı aradım. coklu oda 1000 özel oda 1200 tl normal doğum ücretiymiş
sen suanda bahatamı gidiyorsunAaa fenada degilmis aslinda bir cok medicalparka gore. Yeni acildi o yuzdendir muhtemelen. Doguma kadar baya bi degisir diye tahmin ediyorum.
sen suanda bahatamı gidiyorsun
bi kaç kere serum yedım orada perdeli bölüm bölümdü. sancı odaları bir ama dogum odaları ayrı diye duydum . gittiğimde ögrendıgımde bilgi veririm. bide medigold tıp merkezi var orayıda iyi diyolarEvet henuz hamile degilim ama kontrol muayene icin Fuat Bey'e gidiyorum. Dogum fiyatini bilmiyorum ama baya uygun diye duymustum diger hastanelere gore. Ogrendiginizde bilgi verebilirseniz sevinirim.
Bir de Bahatta ayri odalar var midir biliyor musunuz?
bi kaç kere serum yedım orada perdeli bölüm bölümdü. sancı odaları bir ama dogum odaları ayrı diye duydum . gittiğimde ögrendıgımde bilgi veririm. bide medigold tıp merkezi var orayıda iyi diyolar
bende tek oda olsun istiyorum. doğumdan öncede dogumda da. bide dogumdan önce diğer hamilelerin yakınlarıda giriyor odaya bu bence rahatısızlık verici olurAyri oda olmasini isterim acikcasi, sonucta basimiza ne gelecegi ne halde olacagimiz belli degil...
Medigoldu hic duymadim ama gordugum kadariyla ufak bi yer bilemedim acikcasi.
bende tek oda olsun istiyorum. doğumdan öncede dogumda da. bide dogumdan önce diğer hamilelerin yakınlarıda giriyor odaya bu bence rahatısızlık verici olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?