Bahçe katı daire

Hayır ben onu demiyorum de da bağlaçlarını yazım kurallarını örnek göstermişsin ya eski mesajlarına baktım gerçekten içler acısı :)) ayrıca nolur bana iyilik yap hahah :)) güle güle canım benim :KK47:
Konu sahibi biraz nezaketli olun burada sizin msjlarinizi okuyup size vakit ayiran herkesin hakki geciyor olumsuz elestiryi kaldiramayacaksiniz konu acmayin.ev sahibisiniz bu konuda misafirlerede kapiyi gosteriyormusnuz.

evladım hiçbir konumda bariz bişey yoktur:) insani bi şekilde uyardım. adliyeler basılan gelin evi dolu.

belli ki biraz sorunların var seni de anlıyorum. evlilik telaşındandır. düğün günü geçer az kalmış düzeliceksin.

"Bir şey" yaa mangolubiracım niçin düzgün yazmıyosun ama olmuyo böyle :KK45: valla gece gece iyi güldürdün sen komedyen falan olmalısın :lülülü: ben düzelene kadar keşke sen insanlara karşı davranışlarını düzeltebilsen.. Amaan neyse şu narin parmaklarımı daha fazla senin için yormadan iyi geceler insan sıfatlı. :KK47:

Nezaket görmediğinde gösteremiyosun malesef
Ben o arkadasi tanimam gayet objektif bakiyorum arkadas uyarmis sizi art niyet yok siz abartnissiniz.dugun telasi ev alma filan germis sizi gecenin su vakti sizin konunuDa bu kadar insan bu verilen degerdir davranisiniz bana gore saygisizliktir.neyse mutluluklar

Ben o arkadasi tanimam gayet objektif bakiyorum arkadas uyarmis sizi art niyet yok siz abartnissiniz.dugun telasi ev alma filan germis sizi gecenin su vakti sizin konunuDa bu kadar insan bu verilen degerdir davranisiniz bana gore saygisizliktir.neyse mutluluklar

Daha fazla deşifre olamazdın heralde deyip gülmesi bana saygı çerçevesi içerisinde gelmedi. Teşekkür ederim.

"Bir şey" yaa mangolubiracım niçin düzgün yazmıyosun ama olmuyo böyle :KK45: valla gece gece iyi güldürdün sen komedyen falan olmalısın :lülülü: ben düzelene kadar keşke sen insanlara karşı davranışlarını düzeltebilsen.. Amaan neyse şu narin parmaklarımı daha fazla senin için yormadan iyi geceler insan sıfatlı. :KK47:
aaa bak kaçmış aradan iyi ki söyledin dikkat edeyim ona:kahve::dondurma:

o son yazdığın için seni mahkemelerde sürüm sürüm süründürürüm de sen o kadar mühim biri değilsin.

insanım ki sıfatım insan.

son olarak: sana orası çok bile. çadır neyine yetmiyo senin kültürün tam çadırlık

Kazen Kazen Huy Meselesi Huy Meselesi

Mesela dalga geçmemeyi deneyebilirdin. Ama tabi sana da hak veriyorum bu zamanlara kolay gelmemişsin. Zor yani :) umarım allah çadırlara düşürmez seni,saygısız.
düşürsün vardır bi hayır insanlığım yeter. çadırdaki ablalar gibi saldırmandan belli. para istiyolar yok dersen bile saldırıyolar. hepsinde koca koca altın küpeler. kültür edinmişler saldırmayı. aynı senin gibi kavga çıksa diye bekliyorlar.
evet zor geldim bu zamana. şükür sonradan görüp şaşırmadım. baba evinde görünce sonradan olmasa da oluyo. şuan da kendi hayatımı kazanıyorum iyiyim hoşum çok şükür. daha da iyi olmak için çareler arıyorum.
sonrasını görüyoruz içler acısı. en iyisi kendine hayrı olmalı insanın. başkasından hayır beklememeli:)

Back
X