Ben hastasıyım ve aşırı memnunum cok da seviyorum sonucumda pozitif oldu en az benim kadar sevindiğini biliyorum gönül rahatlığıyla tavsiyeSelamlar,
Ebru hanım ile ön görüşmeye gittim. Çok ilgili, sıcakkanlı geldi. Herşeyi detaylıca anlatması falan da çok hoşuma gitti. Çok ılımlı bakıyordum ama internette hakkında ne iyi ne kötü pek yorum bulamayınca bi ikileme düştüm. Gidenleriniz var mı kızlar? Haftaya tedaviye başlayacağız, bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.
İlk denemeniz miydi? Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alınBen hastasıyım ve aşırı memnunum cok da seviyorum sonucumda pozitif oldu en az benim kadar sevindiğini biliyorum gönül rahatlığıyla tavsiye
Evet ilk denememdiİlk denemeniz miydi? Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın
Umut olsunuz bana çok teşekkürlerEvet ilk denememdi
Bana taze transferi uygun gördü öyle oldu ben kendimi teslim ettim sorgulamadim dogru olani söylediklerine inandim bir tane dondurulmuşum varUmut olsunuz bana çok teşekkürlerson olarak taze transfer miydi dinlendirme oldu mu?
Teşekkür ederimmBana taze transferi uygun gördü öyle oldu ben kendimi teslim ettim sorgulamadim dogru olani söylediklerine inandim bir tane dondurulmuşum var
Ankara'daki bahçeci mi istanbuldakimi acaba?Selamlar,
Ebru hanım ile ön görüşmeye gittim. Çok ilgili, sıcakkanlı geldi. Herşeyi detaylıca anlatması falan da çok hoşuma gitti. Çok ılımlı bakıyordum ama internette hakkında ne iyi ne kötü pek yorum bulamayınca bi ikileme düştüm. Gidenleriniz var mı kızlar? Haftaya tedaviye başlayacağız, bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.
Ben istanbuldakine gittimAnkara'daki bahçeci mi istanbuldakimi acaba?
Tamam teşekkürler. Ankara'daki de kadın doktor varmı acabaBen istanbuldakine gittim
Berfu hanım ve selen hanımı duydum. İkisini de çok methediyolar bi araştırın istersenizTamam teşekkürler. Ankara'daki de kadın doktor varmı acaba
Geçen aralıkta gittim bu yıl fiyatlar değişecekti, 9000 tüp bebek. 550 muayene. 1500 embriyo dondurma, 1500 rahim dinlendirme. Yanlış hatırlamıyosam böyleydiEbru hanıma gidenler fiyat bilgisi paylaşabilir mi ?
çok teşekkür ederim siz memnun kaldınız dimiGeçen aralıkta gittim bu yıl fiyatlar değişecekti, 9000 tüp bebek. 550 muayene. 1500 embriyo dondurma, 1500 rahim dinlendirme. Yanlış hatırlamıyosam böyleydi
sonuç ne oldu pekiYa ne güzel maşallah. Sizin sorun neydi kızlar? Ben de ebru yada Mehmet reşit beye gidicem karar veremedim bugün karar vermem lazım. Benim Amh düşük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?