• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçeci ebru öztürk hastaları yada deneyimli olanlar

canım ben ebru hanımda denedim merak ettiğin konularda ben yardımcı olabilirim

canım hamileyim ben ebru hanımda ilk denememde pozitifi gördük

Bizde Ebru Hanımla ön görüşme yaptık. Çok içime sindi inanılmaz cana yakın motive edici. Bir aksilik çıkmazsa inşallah mart ayında başlayacağız tedaviye.

Ben de Bahçeci'yi düşünüyorum ama güncel fiyatlar hakkında hiç bilgim yok. Ebru hanım ve Cem bey arasında kaldım. Tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim.

bu hafta gittim ebru hanımla ön görüşme yaptım. çok sıcak içten geldi enerjimiz tuttu inşallah güzel şeyler olacak

arkadaşlar merhaba tüp bebek için bende şuanda araştırma aşamasındayım ebru hanımla ilgili bilgi verirseniz deneyimlerinizle ilgili sevinirim

Ben de memnun kaldm güleryüzlü tatlı dilli bi doktor. Kaygılarımı rahatlatmaya çalşır. Eşimin tedavi sürecini beklediğimzden yaklaşık 6 aydr gidemedim ama öngörüşmeyi tavsiye ederim ne demek istediğimi anlayacaksınız

teşekkür ederim arkadaşlar bilgiler için ücret konusunda bilginiz varmı ön görüşme için tüp bebek için mesela ben farklı bir şehirden gidip gelicem tahlilleri herşeyi kendisi mi takip etmek istiyor yoksa bulunduğumuz şehirde yaptırmayı kabul ediyor mu? bazı doktorlar sürekli gelip gitmem gerektiğini söyledi çalıştığım için sürekli izin almam sıkıntı oluyor

Tahlilleri dışarda yaptrıp watsap üzerinden takip edebiliyo. Muayene olman geeektiğinde gidersin ben de öle yaptım.muayene Ücretleri değişmiş olabilir öngörüşme ücretsiz ama

Back
X