- 28 Şubat 2015
- 2
- 0
- 48
- Konu Sahibi zeynep gumus
Bahçeci Fulya Tüp Bebek merkezinden Doç. Dr. Gürkan Arıkan ile ilgili tüp bebek tedavisi konusunda yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benim doktorum da gürkan bey ben cok arastirdim ve emin olarak gittim herkese tavsiye ederim transferimi gurkan bey yapti hamileyim allahin izniyle bebegimi kucağıma alacagm gnu bekliyorum allahim bebek ozlemi ceken herkese versin darisi basina insallshBahçeci Fulya Tüp Bebek merkezinden Doç. Dr. Gürkan Arıkan ile ilgili tüp bebek tedavisi konusunda yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim
Hangi doktora geçtinizZeynep konu açılalı baya olmuş ama ben yazayım belki başka hastalar faydalanır. Ben Gürkan beyin hastasıydım 2,5 ay boyunca ekstra 6000 tl lik test yaptırttı sonuçlar için tek cevap iyi . Son olarak gittiğimde p4 vr e2 sonucuna göre gebelik aşısı yapalım dedi o nedir deyince oflaya puflaya cevap verdi sonra hastam var bekliyor deyip çıktı. test sonuçları iyi geldi genede aşı yapalım dedi ben de film koptu. 2,5 ay süresince korka korka soru sordum doğru dürüst cevap alamadım . Sadece bana değil ben görüşmedeyken arayan başka hastalarına da aynısı yapıyor en azından telefonu kapattıktan sonra söyleniyor.
Açıkçası ben kendisine güvenmemeye başladım ve doktorumu değiştirdim. iyiki değiştirmişim transfer için yapılmış olan test sonucuna bakıp (era) farklı güne tedavi planladı.
canım bende bahçeci kliniğinde tedavi oldum. emin ol iyi bir merkezdesin. herkesin tedavisi farklı takılma öyle şeylere bende de mesela havuz yöntemi uygulandı ama ihtiyacı olmayana bu yöntem yapılmıyor. ama doktorları çok iyi bizim ihtiyacımız olan neyse onu yapıyorlar. bu süreçte aklını böyle şeylerle karıştıp moralini bozma. biliyosun moral çok önmli bu süreçte.Arkadaşlar merhaba bende bahceci tüp bebek merkezinde Mustafa Bahceci de 5. denememi yaptım.Orada olumlu sonuç alan arkadaşlarım herşeyi onlara bırak onlar seni yönlendirir dedi.Bizde güvendik öyle yaptık. Orada beklerken kimi bayandan yeni smear testiniz olmazsa tedaviye başlayamayız dediklerini duydum benden istenmedi yeni testim de yoktu izmirde yaptırdığm tüp bebeklerde toxo plazma olmadan olmaz diyorlarda bahçecide benden istenmedi. era testi dir gebelik aşısıdır pgd dir hatta embro tranferinde embro zarı inceltme olmadığınıda orada gördük.Bize ebryoskob dışında hiç bir başka bir işlem yapılmadı . Saflık mı yaptık bu kadar güvenmekle çok mu güvendik olacak gibi geldiği için çok mu umutlandık bilemiyorum.Orada tedavi gören arkadaşlar bana bi akıl verir misiniz bizi tekrar çağırdılar pgd yapacağız bu sefer diye napsam bilemedim İzmirden git gel yıpranmış ve dağılmış durumdayım
Merhaba bende bahçecideyim,banada havuz uygulanıyor,Dr kim?canım bende bahçeci kliniğinde tedavi oldum. emin ol iyi bir merkezdesin. herkesin tedavisi farklı takılma öyle şeylere bende de mesela havuz yöntemi uygulandı ama ihtiyacı olmayana bu yöntem yapılmıyor. ama doktorları çok iyi bizim ihtiyacımız olan neyse onu yapıyorlar. bu süreçte aklını böyle şeylerle karıştıp moralini bozma. biliyosun moral çok önmli bu süreçte.
Canim bnm doktorum mustafa bey senin kim?kelebek7 41544649 .!.:Merhaba bende bahçecideyim,banada havuz uygulanıyor,Dr kim?