- 30 Ekim 2013
- 20.298
- 56.932
- 798
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
Bende erbil bey le girusucem galiba kubra dan soğuk enerji aldım yanlış şaşırdığım erken semen testi de ayrı parayrı veriliyormuş acaba toplama sonrası içinde mi gecerliBen bugün öngörüsme yaptım Aylin hanımla ıyi gibi ama güvenç beyi de çok öneriyorlar
Ben daha muayene olmadım eşim spermiyogram verdi 220 tl ye bende muayene olursam 375 tl daha karar veremedim adet olmayı bekliyorumBende erbil bey le girusucem galiba kubra dan soğuk enerji aldım yanlış şaşırdığım erken semen testi de ayrı parayrı veriliyormuş acaba toplama sonrası içinde mi gecerli
Bende görüşmeye gidicem 3. Denemem olacak senin kaçıncı sorun ne canimBen daha muayene olmadım eşim spermiyogram verdi 220 tl ye bende muayene olursam 375 tl daha karar veremedim adet olmayı bekliyorum
Sorun eşimin hareketlilik sayısında diye biliyorduk burdaki doktor da bence öyle bir şey yok dedi kafamız karıştı ilk denemem olacak olursa ins adet olmam da kendiliğinden olur cnm hakkımızda hayırlısı olsunBende görüşmeye gidicem 3. Denemem olacak senin kaçıncı sorun ne canim
İnşallah canım :)Sorun eşimin hareketlilik sayısında diye biliyorduk burdaki doktor da bence öyle bir şey yok dedi kafamız karıştı ilk denemem olacak olursa ins adet olmam da kendiliğinden olur cnm hakkımızda hayırlısı olsun
Kimse cevap bile yazmıyor bu nasıl bi şey anlamadım sizin sorun neydiKimse yokmuuu
Valla bende qnlamadim illa bdv de kaynana konu olması lazım :)Kimse cevap bile yazmıyor bu nasıl bi şey anlamadım sizin sorun neydi
Hamilesin galiba :)+Ben bugün öngörüsme yaptım Aylin hanımla ıyi gibi ama güvenç beyi de çok öneriyorlar
Daha kalp atisini duymadım ins öyledirHamilesin galiba :)+
Ne çabuk oldu tedavin çok sevindim canım insallah sağlıklı olurDaha kalp atisini duymadım ins öyledir
Sen çoktan beri girmiyorsun heralde cnmNe çabuk oldu tedavin çok sevindim canım insallah sağlıklı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?