BAHÇECİ FULYA MI ŞİŞLİ MEMORİAL MI ??? KIZLAR YARDIM EDİNN

HILALCEEE

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2016
358
256
23
32
Merhaba, 1 buçuk yıllık evliyim. Eşimle ilk iki ayımızdan sonra korunmadık. Buna rağmen hamile kalmadım. Bir terslik olduğunu anlayınca Doktora gittik bir dolu tahlilden sonra aldığımız sonuç ise eşimin azoospermi olduğu yani spermi sıfır çıktı. Bu sebepten tek çaremiz tüp bebek. Çok araştırdım ama çok kararsızım :(( Sizce Bahçeci fulya mı memorial mı daha iyi iki taraflada ön görüşmelere gittim bazı eksi ve artılar var nasip olursa ağustos yada eylül gibi tedaviye başlamayı düşünüyoruz. Tecrubelerinizi paylaşırmısınız

canim tup bebek kismina acarsan basligi yardimci olucaklar cikacaktir. ben aralik sonunda bahcecide baslayacagim tedaviye. Esimin sperm morfolojisi dusuk.

Ne kdar fiyat aldınız

Canım şuan tek tek çok hatırlamıyorum kağıtlar evde hep ama eşim tese olucak ortalama 8000 8500 dü sanırım memorial bahçec
Ne kdar fiyat aldınız

Tup bebek icin memorial da mikro teseye 2700 kadindan yumurta toplama embriyoo transfer vs icinde +ilaclardii 6250. Yani 8950 falandi indirimle 8500. Falan dediler bizede :KK43: ama bence en az 10000 canimm allahim inss bize o gunleri gormeyii nasip eder embriyolarimiz spermlerimiz olursa fazladan dondurma falan hep maliyet artiyorr allahim yardimcimiz olsunn

canim tup bebek kismina acarsan basligi yardimci olucaklar cikacaktir. ben aralik sonunda bahcecide baslayacagim tedaviye. Esimin sperm morfolojisi dusuk.

İlk üye olduğumda açmıştım sanırım yanlış yere açmışım canım benim teşekkür ederim. :)) Şimdide nasıl taşıyabilirim bilmiyorum Aslına bakarsan diğer arkadaşların açtıkları konuları okuya okuya biraz netleşti düşüncelerim takip ediyorum hep. Başta kararsızdım ama sonrasında şişli memorial a gittim ön görüşme yaptık bir arkadaşım vardı orda tüp bebek yaptıran onunla görüştüm şuanda memorial içime sindi. Eşim azospermi bize tese olacağımızı söylemişti bahçecide memorialda bende bu ayın sonunda tekrar memorial a görüşmeye gidip artık tarihi netleştirmek istiyorum. Hakkımızda hayırlısı inş. Size nasıl bir tedavi uygulayacaklar şuan ilaç kullanıyormusunuz canım

İlk üye olduğumda açmıştım sanırım yanlış yere açmışım canım benim teşekkür ederim. :)) Şimdide nasıl taşıyabilirim bilmiyorum Aslına bakarsan diğer arkadaşların açtıkları konuları okuya okuya biraz netleşti düşüncelerim takip ediyorum hep. Başta kararsızdım ama sonrasında şişli memorial a gittim ön görüşme yaptık bir arkadaşım vardı orda tüp bebek yaptıran onunla görüştüm şuanda memorial içime sindi. Eşim azospermi bize tese olacağımızı söylemişti bahçecide memorialda bende bu ayın sonunda tekrar memorial a görüşmeye gidip artık tarihi netleştirmek istiyorum. Hakkımızda hayırlısı inş. Size nasıl bir tedavi uygulayacaklar şuan ilaç kullanıyormusunuz canım
hayirlisi olsun canim. Ben Kanadadayim ancak tatil zamani gelebilicez Turkiyeye. Aralik sonu gibi dusunuyoruz bakalim hayirlisi. Haftaya persembe burdaki doktorumla gorusucez ilk tedavim negatif olmustu belki bir yorum yapar diye. Bir de raporlarimi tahlil sonuclarimi falan alip Turkiyeye yollicam. hadi insallah guzel haberlerini aliriz cok kolay gelsin.

hayirlisi olsun canim. Ben Kanadadayim ancak tatil zamani gelebilicez Turkiyeye. Aralik sonu gibi dusunuyoruz bakalim hayirlisi. Haftaya persembe burdaki doktorumla gorusucez ilk tedavim negatif olmustu belki bir yorum yapar diye. Bir de raporlarimi tahlil sonuclarimi falan alip Turkiyeye yollicam. hadi insallah guzel haberlerini aliriz cok kolay gelsin.
Canim ins hepimizin hakkinda hayirlisi senin icin vakit dar yol uzak rabbim yardimcin olsun yaa ins daha fazla ugrasmadan kavusursun bebisine bende simfi rahim filmi cektirmeye gidiyorum bakalim ins bir sıkıntı cıkmaz :(

Arkadaslar merhaba, bizde cok dolastık heryeri en sonunda umut bahcecıde Cem Celik'e gittik. Kendisi harika bir doktor, tam umidimizi kaybetmisken bizi bebek sahibi yaptı. Bahsettiginiz merkezlerin hepsi cok iyi ama bir gercek varki doktor da merkez kadar onemli cunku uyguladıkları teknikler, izledikleri yontemler cok onemli. Cem bey bunların hepsini bize sabırla cok detaylı olarak anlattı, nezaman arasak hep guzel guzel cevap verdi bize. Simdi sayesinde bebegimi kucagıma alacagım gunu bekliyorum. Allah sizede tez zamanda bu mutlulugu tattırsın insallah. Zorlu bir surec, birbirimize burdan destek olalım :nazar: guzel haberlerinizi bekliyorum :anneadayı:

Kızlar merhaba,

çok uzun zamandır sizleri takip ediyorum ancak yeni üye oldum.. değerli fikirlerinize ihtiyacım var..

Benim hikayem biraz uzun.. şu an yaşım 33.. 2010'da evlendik.. hiç çocuk planlamadık.. 2014'te regl dönemi dışında sancı ve kanamayla doktor arayışına girdim.. Türkiye hastanesinde bir bayan doktor beni muayene etti çok ilgilendi.. yara, biri ceviz biri fındık büyüklüğünde 2 miyom ve bir de polip çıktı. Şu an çocuk düşünmüyorsun belki ama ileride sana sorun yaratır bunlar, histeroskopi ile alalım ya da hiç kürtaj olmamışsın o şekilde de temizleyebiliriz hemen yatış yazalım dedi.. inanılmaz korktum. annem de kanser hastası olduğu için iyice panikledim. En iyisi mi aldırayım kurtulayım dedim ki ofisten arkadaşlar bir doktordan bahsettiler. Çok memnun olduklarını, bu şekilde problemli durumlar için ona gittiklerini ve aslen tüp bebek doktoru olduğunu söylediler. o dönemde çok bilmediğimden bayan dr. olması da beni rahatlatmıştı. Fulya'da muaynehanesi olan Prf. B***** S********'a gittim. Muayene etti kızım sende hiçbirşey yok, bunlar kasap dedi ağzına geleni saydı hiç merak etme dedi. Sonra eşinden sperm örneği alalım, sendne fsh fln başladı.. Dedim biz düşünmüyoruz. olsun biz önden bi bakalım ne var ne yok dedi. Tecrübesizlik tamam dedik.. eşimde de bende de sorun çıkmadı.. 6 aylığına y. dışında çalışmaya gidecektim gönül rahatlığıyla git hiçbir sıkıntı yok dedi. gittim, her reglmde inanılmaz sancılar, yoğun kanamalar ve parçalar.. Türkiyeye döndüm muayene, smear sonrası hiç sorun yok dedi..

sene 2014-2015 e artık bebek istiyoruz dedik.. biyokimyasal gebelikler ... Levent Hastanesi Ş***** hanım’a gittim , çok ilgili bir doktor bilgisayarında muayene boyunca ne dert varsa not alıyor özetliyor. Muyane etti e sende polip var 2 de miyom dedi.. Türkiye hastanesindeki doktorun dediği poilp ve miyomlar öylece orda duruyorlardı.. ayrıca rahmin de kalp çeklinde ama perdesi yok bunlar bebek için sorun yaratmaz dedi..

bebek ise 1 sene geçti olmuyor.. 1.5 sene geçti yok.. 1 ay progestan kullandım adete yakın bıraktım, smear alındı ufak bir enfeksiyon dışında bir şey yok..

Ben yine fulyadakine geri gittim.. prolaktin için ilaç verdi kullandım değerler yoluna girdi, fsh, tsh, normal.. yine olmuyor.. Hemen gel tüp yapalım dedi...

Tabi bir irkildim, başka doktora da görüneyim dedim ve Gayrettepe Florence B*** Hanım'a gittik. O da tüp bebek başkanıymış. Çok ilgilendi, yakın takibe aldı, menagon kullanmaya başladım, bir yumurta çoğaltıp çatlatıp deneyelim dedi.. managon, günü gelince de ovidrelle.. kontrol.. 4 yumurta da çatlamadan duruyor.. şimdi içeriyi bir temizlemek lazım dedi cyclo progynova verdi sonrasında Tüp yapacağız dedi, duvarları gösterdi burda bu diplomalar varsa ben de sana yaparım bebek dedi.. estrofem ve duphaston kullanılacak dedi.. bu sırada bir test yaptı adını unuttum Değer 147.. neden 147 neden 147 diye düşünmeye başladı.. ne demek bu dedim yumurtaarın kalitesiz olduğunu gösterir dedi.. doktor bana neden diye soruyor.. güvenim sarsılmıştı..

Artık güvenmemiz lazım tanıdıklarımıza bebek vermiş iyidir dedik koca prof dedik ve yine fulyadakine döndük.. Florencedakine ağzına geleni saydı.. o ilaçlar kanser eder seni nasıl verir hemen bırak deddi.. Amh istedi 2.67.. yine sorun yok ama ben hep biyokimyasal.. rahim filmi çekildi, sağ tüpte hafif ampuller ektazi.. önemli bir şey değil rahimde de bir şey yok dedi.. tüpe başlıyoruz, şu anneciğin de ölmeden bir torun görsün dedi..beni kötü yerden vurmuştu..

gonal f’le long protokol başladık.. tam transfere 3 gün kala kontrol.. aaa bir de ne görelim benim hiçbirşey olmayan rahmimde aynı noktalarda polip ve miyom görünür olmuş.. çok sinirlendim ama artık bu yola girmiştik.. annemin tedavisi de devam ettiği için yalnız gidip geliyordum.. eşim yurt dışındaydı.. velhasıl ben yumurta toplarken alırım o polipi dedi.. yumurta toplama işlemi için Amerikan hastanesini kullanıyor, kendisi yetişemedi, ordaki başka bir dr. topladı ve toplam 14 yumurtadan 5i embryoya uygun bulundu 4 ü donduruldu.. hemen o hafta transfer, transfere 1 saat gecikti ve o sıkışık vaziyetimde inanılmaz stres olmuştm.. sonuç negatif. Senin o polip ve miyomları almamız lazım dedi.. histeroskopiye girdim. Çıkışta geldi doktorum, temizledim aldım yapışıklık vardı onu da açtım dedi.. genç kız rahmi gibi yaptım şahane oldu dedi gitti. 2. Transfer de negatif.. dedim hocam bende bir sıkıtı mı var, genetik, bağışıklık, kan pıhtılaşma,rahimde damarlanma fln bir baksak mı nedir vaziyet.. hiç gerek yok canım dedi.. açtı defterini bak bunlarınki tutmuş seninki tutmamış benim oranım çok yüksek ben de istemem tutmayan hasta fln fln… 3. Transfer bayrama denk geliyordu.. 1 hafta ileri atarız bir şey olmaz dedi (tatil yapacak).. sonuç : negatif.. bu dönemlerde hep estrofem be crinone kullandım kızlar..

Çağırdı beni, saçımı başımı yolacam çok sıkılıyorum, neden gebe kalamadın demez mi.. aman canım başka merkeze gitme mesela bahçecide fln sana şimdi hsg yaparlar, gen testi isterler ben gerek görmüyorum, evde down sendromlu ablan yok bişi yok, Amerikan hast. B***** hocaya da danıştım sana Antigonist (kısa) protokol deneyelim, zaten hep 3. Gün transfer etmiştik 5. Gün yapalım ölürlerse de 5. Gün ölürler , yaşın da genç dedi.. o da olmazsa artık ben seni yönlendiririm tanıdık birine dedi (yani biz batırdık, rezillik içerde kalsın yabancılar öğrenmesin durumu)..

sonuçta benim 1 yılım, boşu boşuna deneme tahtası olarak heba oldu.. harcadığımız paranın hadi hesabı yok.. maaşlı insanlarız..

1 senenin sonunda ne mi oldu, daha bebek düşünmeyen arkadaşlarım doğurdu, kalanı da hamile.. herkes bizim gibi olmuyor, bunla hava atan mı dersiniz, ben hamileyim bak abimin düğününde tepine tepine halay çektim bişi olmadı kromozomu bozuk olanlar düşüyor demek seninkiler de öyle diyen mi.. harika bir duygu anlatamam, neden yapmıyorsun diyen mi.. Zaten annemin stresi bana yetiyor.. bir de bu durum.. psikolojim çöktü :KK43:

Kızlar uzun oldu vaktinizi aldım.. ancak ben ciddi ciddi kandırıldığımı düşünüyorum.. Bu sefer gerçekten beni önemseyecek, detaycı, her muayenede senin neyin vardı sana ne yapmıştık diye sormayacak, vicdanlı bir doktor ve iyi bir merkez arıyorum. Yorumlarınızı okudum, bahçeci ve medipol şişli arasında kaldım. Ne olur fikirlerinizi söyler misiniz??

Back
X