Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

canım bende taze denedim tutunma olmadı bahçeci ile bende görüşeceğim tedavin sürecinden bahsedermisin kaç yumurta kaç hücreli embriyo ve kaç tane transfer edildi dondurulmuş denedin galiba bu arada hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Hayırlısı olsun cnm... 10 yumurtam toplandı, 6 tanesi iyi kalite 5.gün embriyosu olarak donduruldu. İlkinde 1 tane transfer edilmişti; tutmamıştı, bu sefer iki tane transfer edildi. Rabbime şükür tutundular. Allahım kimseyi aratmasın. Hakkımıza hayırlı olanı nasip etsin:anneadayı:

Merhaba annişler.. öncelikle inşallah bebeklerimiZi sağlıkla kucağımıza alırız.bi sorum olacaktı.acaba kese test gününden kaç gün sonra görülebiliyo.randevumu ona göre almayı planlıyorun
Olumlu artış gösteren 2. Kan testinden 15 gün sonra kese ve kalp atışına birlikte bakıyorlar bahçecide. Daha erken gidersen kese görünür ama kalp atışı duyulmaz.

Hayırlısı olsun cnm... 10 yumurtam toplandı, 6 tanesi iyi kalite 5.gün embriyosu olarak donduruldu. İlkinde 1 tane transfer edilmişti; tutmamıştı, bu sefer iki tane transfer edildi. Rabbime şükür tutundular. Allahım kimseyi aratmasın. Hakkımıza hayırlı olanı nasip etsin:anneadayı:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Olumlu artış gösteren 2. Kan testinden 15 gün sonra kese ve kalp atışına birlikte bakıyorlar bahçecide. Daha erken gidersen kese görünür ama kalp atışı duyulmaz.
Doktorumu aradım da bu hafta git bi kadın doğumcuya keseye baksınlar dedi cnm. Perşembe gideyim dedim. Bu arada kan testini kaçıncı gün yapmıştın

Hayırlı kandiller. Allah gönlümüzden geçen hayırlı dualarımızı kabul etsin :) Allah evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..(amin)

Doktorumu aradım da bu hafta git bi kadın doğumcuya keseye baksınlar dedi cnm. Perşembe gideyim dedim. Bu arada kan testini kaçıncı gün yapmıştın

Transfer sonrası 9.gün idrarda çıkmıştı. 11, 13 ve 15.günlerde yaptırmıştım. Keseye bakarlar ama muhtemelen içi görünmez. Sen doktorun ne derse onu yap tabii. .

Merhaba, bende Bahcecideyim 14.gun kan sonucum 1049 cuma gunu kes icin gidicem insallah hersey yolunda gider.Sizlerinde gozu aydin umarim sureci sorunsuzvatlatiriz.

Back
X