Bugün kan verdim.transfer 5 mayıstaydıOnu kalp atisini gormeye gittiginde soyluyorlar. Sen ne zaman test yaptin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün kan verdim.transfer 5 mayıstaydıOnu kalp atisini gormeye gittiginde soyluyorlar. Sen ne zaman test yaptin?
Hayirlisi olsun, tebrik ederim. Doktorun yonlendirecektir ama pazartesi sali keseyi gorebilirsin tahminim.Bugün kan verdim.transfer 5 mayıstaydı
Sagol Allah razi olsun. Cok soru sordum sana da. Kendine iyi bak :)Hayirlisi olsun, tebrik ederim. Doktorun yonlendirecektir ama pazartesi sali keseyi gorebilirsin tahminim.
Sagol sen de iyi bak kendine, haberlerini verirsin :)Sagol Allah razi olsun. Cok soru sordum sana da. Kendine iyi bak :)
Hayırlısı olsun cnm... 10 yumurtam toplandı, 6 tanesi iyi kalite 5.gün embriyosu olarak donduruldu. İlkinde 1 tane transfer edilmişti; tutmamıştı, bu sefer iki tane transfer edildi. Rabbime şükür tutundular. Allahım kimseyi aratmasın. Hakkımıza hayırlı olanı nasip etsincanım bende taze denedim tutunma olmadı bahçeci ile bende görüşeceğim tedavin sürecinden bahsedermisin kaç yumurta kaç hücreli embriyo ve kaç tane transfer edildi dondurulmuş denedin galiba bu arada hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Gözünüz aydın.. 700 eur.Yolunda cok sukur hersey, 30 mayis tekrar gidecegim, nifty testi yaptiracagiz biz de. Siz ne kadar odedeniz test icin?
Olumlu artış gösteren 2. Kan testinden 15 gün sonra kese ve kalp atışına birlikte bakıyorlar bahçecide. Daha erken gidersen kese görünür ama kalp atışı duyulmaz.Merhaba annişler.. öncelikle inşallah bebeklerimiZi sağlıkla kucağımıza alırız.bi sorum olacaktı.acaba kese test gününden kaç gün sonra görülebiliyo.randevumu ona göre almayı planlıyorun
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHayırlısı olsun cnm... 10 yumurtam toplandı, 6 tanesi iyi kalite 5.gün embriyosu olarak donduruldu. İlkinde 1 tane transfer edilmişti; tutmamıştı, bu sefer iki tane transfer edildi. Rabbime şükür tutundular. Allahım kimseyi aratmasın. Hakkımıza hayırlı olanı nasip etsin![]()
Doktorumu aradım da bu hafta git bi kadın doğumcuya keseye baksınlar dedi cnm. Perşembe gideyim dedim. Bu arada kan testini kaçıncı gün yapmıştınOlumlu artış gösteren 2. Kan testinden 15 gün sonra kese ve kalp atışına birlikte bakıyorlar bahçecide. Daha erken gidersen kese görünür ama kalp atışı duyulmaz.
Amiiin, iyi kandiller herkeseHayırlı kandiller. Allah gönlümüzden geçen hayırlı dualarımızı kabul etsin :) Allah evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..(amin)
Doktorumu aradım da bu hafta git bi kadın doğumcuya keseye baksınlar dedi cnm. Perşembe gideyim dedim. Bu arada kan testini kaçıncı gün yapmıştın
Ayni gun transfe olmusuz :))) hayirli olsun.Bugün kan verdim.transfer 5 mayıstaydı
Hayirli olsun gozunuz aydinMerhaba, bende Bahcecideyim 14.gun kan sonucum 1049 cuma gunu kes icin gidicem insallah hersey yolunda gider.Sizlerinde gozu aydin umarim sureci sorunsuzvatlatiriz.
Tesekkur ederim.Hayirli olsun gozunuz aydin
Ben 9 nisan da transfer oldum 3 mayis da kalp atisini duyduk.Tesekkur ederim.
O zaman belki bende duyarim )Ben 9 nisan da transfer oldum 3 mayis da kalp atisini duyduk.
Teşekkür ederim senin de hayirli olsun. Ben 6 haziranda gidicem kalp atisi icin. Bide kese icin persembe gunu gidicem :)Ayni gun transfe olmusuz :))) hayirli olsun.