- 19 Ocak 2011
- 694
- 262
- 103
- Konu Sahibi umut_20114
-
ben varım cnm :) doktorun kim? benim güvenç bey. haziranda opum oldu adet olunca görüşelim dedi. bugün oldum aradım. perşembe gel dedi. bu ay hemen mi başlayacak yoksa ağustosta mı biliyorum. senin doktorun mu ağustos dedi? inşallah bakalım :)
Kizlar bende bu ay bahcecide tedaviye basliyorum.Doktorum Guvenc Bey ve muhtemelen benimde embriyolarim dondurulacak.Sizin tedavinin basindan bellimiydi transfer olmayacagi yoksa sonradanmi belli oldu?
yok canım belli değildi benim e2 değerim yüksek çıktı ohss oldum o yüzden donduruldu tedavinde bu arada hayırlı olsun inşallah
Kizlar bende bu ay bahcecide tedaviye basliyorum.Doktorum Guvenc Bey ve muhtemelen benimde embriyolarim dondurulacak.Sizin tedavinin basindan bellimiydi transfer olmayacagi yoksa sonradanmi belli oldu?
benim başından belli gibiydi aslında. yüzde bir ihtimal olan durum geldi beni buldu şans işte. ben şehir dışından geliyorum nisanda aşılama denedik biz tutmadı. mayısta adet olunca hemen gittim. tabi aşılama tutsun diye benim oturduğum şehirdeki doktorum progesteron vermişti bol bol. e2 bir ölçüldü 158, progesteron 216. şaka gibi yani. bu ay başlayamam dedi güvenç bey doğum kontrol hapı verdi ginera. ginera da benim değerlerimi tepetaklak etti. e2 6, progesteron 2 ya düştü dedim ya beni buldu diye :) sonra bol ilaç yüklemesiyle tüp bebek tedavisine geçtik. dolduruldu işte haziranda.
ooooof içimi döktüm be. kesin anlayacaklar bahçeciden benim kim olduğumu bu hikayeye bir ben sahibimdir herhalde :))))))
Kızlar günaydın bende varım....
BEnim doktorum Ümit Bey. benimde e2 yüksek çıkınca transferim iptal oldu( donmuş bebişlerim beni bekliyor (
Kızlarr artık benimde dondurulmuş 5 embriyom var bahçecide:)) benimkiler 3. Gün donduruldu sizin kaçıncı gün ve kaç hücreliydi?
Selam canım, benimde Bahçecide 3 tane dondurulmuş embriyom var. 3. gün 8 hücreliydi ve doktorum Aytun hanım :))
Benimde 2 tanesi 8,3 tanesi 7 hücreli cok korkuyorum transfer zamanı kaliteleri bozulur yada gelişimleri durur diye(
seni anlıyorum secil bu tedirginliği bende çok yaşadım ama birçok yazı okudum. artık tüp bebekte dondurulmuş embriyo bi tedavi yöntemi. yani embriyo sağlığını yitirmeden çözülebiliyor ve bu şekilde hamile kalanlar çok darısı bizim başımıza inşş :)) senin doktorun kim canım
İnşallah canım:))) Güvenç Bey benim doktorum tedavinin başında konuşmuştuk biliyordum transfer olmadan dondurulacagını...
Senin transferinmi iptal oldu yoksa benimki gibi baştan belirlemişmiydiniz
Dediğin çok doğru artık cok fazla hamile kalan var dondurulmuşlarla
merhaba arkadaşım benimde doktorum Güvenç Bey ve yarın test günüm çok heyecanlıyım..... inşallah yarın sizlere pozitif haberimi veririm benim için dua edin buna çok ihtiyacım var((((
Kızlarr artık benimde dondurulmuş 5 embriyom var bahçecide:)) benimkiler 3. Gün donduruldu sizin kaçıncı gün ve kaç hücreliydi?
hoşgeldiniz hepiniz sayfama benim donmuşlar 3 gün 9 adet ve 8 hüçreli dr mustafa bey agustos 7 de adet olacağım ve bebişlerimi almaya gideceğim kısmetse sizler ne zaman almaya gideceksiniz çözülünce bozulurlar korkusu bendede var Allah yardımcımız olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?