Bahçeci güvenç karlıkaya

Merhaba , ben 3 ay önce transfer oldum .. tutmuştu ama malesef 7 haftalikken kalbi durdu yani tam oluşmadı.. o yüzden kurtaj olmak zorunda kaldım.
Selamlar güvenç karlıkaya da tüp bebek tedavisi gören görmüş olan arkadaşlar tecrübe ve yorumlarınızı paylaşabilir misiniz çok tşkle

Amin saolun embriyo sagliksizdir dedi Güvenç bey .. bizim orda 7 tane vardi 6 tane kaldı embriyomuz , dondurulmuş embriyo transferi olmuştum.
Bende transfer oldum dün 6.günümdğ kan testi yaptım negatif oldu umudum bitti aslında ilaçlara devam edin dediler yine test gününe kadar 5 tane dondurulmuş var embriyo için çok iyi diyorlar sonra sağlıksız demeleri biraz ilginç geliyor bana

Amin saolun embriyo sagliksizdir dedi Güvenç bey .. bizim orda 7 tane vardi 6 tane kaldı embriyomuz , dondurulmuş embriyo transferi olmuştum.
Tekrar düşünüyo musunuz dondurulmuş transferi olurken transfer dışında para harcadınız mı çok maddi zor bi süreç oldu çünkü

Bende negatif aldıktan sonra dondurulmuş için yarın gideceğim adetim biteli yarın 7 gün oluyor bana geç gibi geldi ama doktor çağırdı hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…