Bahçeci klimiği mi yoksa memoriel semra kahraman mı

Happy12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
585
318
Arkadaslar cumartesı istanbula doktora gıdecem. Hangısıne gıdecem bilemiyorum cok karısstı kafam. Sizce memoriel semra kahraman mı yoksa bahceci kliniği erbil yağmur mu... Cok acil cevaapp lutfen

Ikisi de çok iyiler kafanız karışmasın iyi bir araştırma yapmışsınız belli hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım Memorial da hamile kaldı ve doğurdu bahçecide bende tedavi görüyorum hayırlısı ...

Memorialde hamile kaldım ben.kızım dünyaya geldi şuan 3 yasında.semra hanim iyidir tüm ekip hasta hakkında beraber karar veriyorlar.yani baska bir doktorda olsan bile kı semra hanımı herzaman bulamazsın.kendisinin onayı olmadan devam etmiyor tedavının hiçbir aşaması.

Merhaba arkadaşım ben bahçecideyim. Aytun hanımın hastasıyım sayelerinde bebişime kavuşucam. Ben gayet memnunum tavsiye ederim. Seçimin ne olursa olsun hakkında hayırlısı olsun inşallah. :)

Ikisi de çok iyiler kafanız karışmasın iyi bir araştırma yapmışsınız belli hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım Memorial da hamile kaldı ve doğurdu bahçecide bende tedavi görüyorum hayırlısı ...
merhaba bahcecide gördugunuz tedavide sonuc aldınızmı

Bahçecide 2 denemem oldu arkama bakmadan kaçtım Memorial labaratuar olarak çok iyi ekipmana sahip diyorlar Semra Kahraman da zor hasta seviyor diye biliyorum....

Mustafa bahcecide gebe kalmış biri olarak bende kesinlikle bahceci diyorum cok ilgili profesyonel bir merkez

Ben de bahcecide tedavi olmus biri olaraj kesinlikle memorial diyorum.
Yazik etmeyin hem paraniza hem zamaniniza

Bahceci sayesinde bebeğimi kucağıma almama cok az kaldı hep duamdalar

X