Tüp Bebek Merkezleri Bahceci kliniği Dr.Aytun hanımın hastaları

aslb7588

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2011
56
0
36
İstanbul
:26: Dr.Aytun hanıma gitmek istiyorum acaba nasıl bir doktor tavsiyelerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
Ben de tedaviye yeni başlayacaklardan biriyim.Kararımı verdim aslında Kesinliklşe Bahceci kliniklerinden biri.Umut yada Fulya.Umut bana yakın.Fulya da da Kadın doktor olarak Aytun hanımın olması beni cezbediyor.Aytun hanımın cv okudum.Çok başarılı buldum.Siteden soru sorma şansımız var.İlgili bir doktor

Maalesef düşündüklerim doğru.Aytun hanıma bu form sayesinde soru sordum.Cevap olarak acele etmem gerektiğini söyledi.Çok haklı .Hemen randevu almam gerekiyor.Kaderde tüp bebek annesi olmak varmış.Eğer olabilirsek tabii ki

Aytun hanım a bir kaç kere muayene oldum son transferimi de kendisi yaptı . Son derece konuşkan ,samimi biri . Operasyon / muayene esnasında samimiyeti ve sempatikliği ile hastasını gerçekten rahatlatıyor .
Kendisi kliniğin en güler yüzlü doktorudur diyebilirim

Aytun hanım a bir kaç kere muayene oldum son transferimi de kendisi yaptı . Son derece konuşkan ,samimi biri . Operasyon / muayene esnasında samimiyeti ve sempatikliği ile hastasını gerçekten rahatlatıyor .
Kendisi kliniğin en güler yüzlü doktorudur diyebilirim

dediklerinize katılıyorum, tedaviniz nasıl geçti?

Ben de kk dan soru sordum. Kısa bir sürede cevap verdi. Verdiği cevapları da okuyorum. Soğuk tıbbi ifadelerin yanında hastasını rahatlatan bir tavrı var sanki. Gelişmeler doğrultusunda görüşmeyi düşündüğüm doktorlardan biri...

Back
X