• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bahçeci kliniğimi-umut tüp bebekmi

Patricia

sil baştan başlamak gerek
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
2.892
14
116
44
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, ben yaklaşık bir seneden fazla kadınklar klubundeyım ama bır gun bu bolume uğrayacağım hiç aklımdan gelmezdi. benim sorunum sebepsiz infertilite ve cuma günü umut tüp bebekle görüşme yaptım , tüp bebek yaptırmaya karar verdik eşimle. ancak malum 4500 kadar bı tutarı var. yaptırmısken , gebelik elde etme oranı daha yusek bi yerde denemek istiyorum. ve sormak istiyorum size, acaba ilkinde tutmazsa ikincikez denemek için tekrar aynı ücretimi alıyorlar?
ve sizce başarı oranı umut tüp bebekmi yoksa bahcecı klınığımı.
yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.:kahve:

Patricia'm inşallah tez zamanda iyi yer için tavsiyelerle dolar topiciğin:Saruboceq:a.s.

Arkadaşlar merhaba, ben yaklaşık bir seneden fazla kadınklar klubundeyım ama bır gun bu bolume uğrayacağım hiç aklımdan gelmezdi. benim sorunum sebepsiz infertilite ve cuma günü umut tüp bebekle görüşme yaptım , tüp bebek yaptırmaya karar verdik eşimle. ancak malum 4500 kadar bı tutarı var. yaptırmısken , gebelik elde etme oranı daha yusek bi yerde denemek istiyorum. ve sormak istiyorum size, acaba ilkinde tutmazsa ikincikez denemek için tekrar aynı ücretimi alıyorlar?

umutta da başarı oranları çok yüksekmiş. ben bahçecide yaptırdım. sadece hastane 2350 eur alıyor artı ilaclar ve tahliller. galiba benimki 8500 liraya çıktı. yumurta rezerv azlığı vs yoksa daha az ilacla hallolabilir ama o da 7000-7500 olsun. ben karşıda olsam umuta giderdim

inşallah meleğine kavuşacağın bir yerde karar kılarsınnn... rabbim ilk denemende ikiz bebeğinin tutunmasını nasib etsinnnnnnnnnn inşallahhhhhh:lepi:

umutta da başarı oranları çok yüksekmiş. ben bahçecide yaptırdım. sadece hastane 2350 eur alıyor artı ilaclar ve tahliller. galiba benimki 8500 liraya çıktı. yumurta rezerv azlığı vs yoksa daha az ilacla hallolabilir ama o da 7000-7500 olsun. ben karşıda olsam umuta giderdim

canım bana cuma günü umut tüp bebekte dedilerki kampanya var ilaçlar dahil 4500 tl .
başkada ücret odemiyorsunuz. ama sana çok pahalıya malolmus be canım. unmut diyorsun he hımmm oda ban yakın peki ole yapayım.benımde içimden umut geliyor.

canım sağol, biraz once umutla görüştüm 4500 herşey dahil, ilaçlar dahil kampanya var dediler.
çidere de üye olunca 3950 oluyor. bu fiyat çok iyi geldi. hemen bu cuma ilk randevuma gitmek istiyorum.delikafadulden

ben bahçeciyi tercih ettim doktorum halit fırat erden onuda tavsiye üzerine seçtim.1950 euro fiyat ilaçlar hariç dediler.şimdilik memnunum.tüm problemleri ortaadan kardırdıktan sonra denemek istediler.4.denemem.diğer 3 ü samsunda ilkadım tüp bebekte yapılmıştı.boşuna hem maddi hem manevi olarak yıpranmışım samsunda.onlara kalsa daha denicekler insanın duyguları da bu kaadr hiçe sayılmaz ki para için.gözlerini para bürümüş.Allah bildiği gibi yapsın diyorum.

Ben bahcecinin hastasiyim ama herseyimizi umutun doktorlari yapti cok da memnunum henuz sonuc almadim ama ben olsam umut derim . Ayni hizmeti daha ucuza alirsin 1 denemelik daha paran kalir.Bende 2. yi umutta denerim heralde

umut tüp bebekte Enver bey zamanında Enverbeyle ilk denemede hamile kaldım. Ben Umuta giderken Bahçeci drları yumurta toplamaya geliyorlardı hep.
Hamile kaldım, işime yakın diye şimdi bahçeci kliniğine gidiyorum.
Kadro aynı takip aynı uygulanan prosedür aynı.
Bende maliyet derseniz mutlaka umuta gidin

kızlar bende umut da tedavi oldum ve kesinlikle umut tüp bebek merkezi derim...ayrıca bahçeciye o kadar para veriyorsunuz opu ve transferi umutdaki dr.lar yapıyor umut daha uygun ilgi ve dr.larıda mükemmel.ayrıca ben umutda tedavi oldum transferimi bahçeciden dr.lar yaptı...ayrıca bişey daha ekliyim artık 5.000 ilçalar dahil fiyat...bu arada ben avrupa yakasında olduğum halde umuta gittim tedavi için...

valla her ıkı yerde ayn ı artık dr lar bahcecının doktoru ben orda ılk denemede hamıle kaldım ama sonrasında ılgı ve alaka cok az dr lara her ıstedıgın zaman ulasamıyorsun

Back
X