Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar sayfayı açalım dedik ama kimseden ses çıkmadı ben açayım dedim. Bundan sonra burda devam edelim derim ben. Yaşadıklarımızı, tecrübelerimizi paylaşalım birbirimize destek olalım veeee güzel haberlerimizi paylaşalımmm İNŞALLAH...
Kızlar sayfayı açalım dedik ama kimseden ses çıkmadı ben açayım dedim. Bundan sonra burda devam edelim derim ben. Yaşadıklarımızı, tecrübelerimizi paylaşalım birbirimize destek olalım veeee güzel haberlerimizi paylaşalımmm İNŞALLAH...
canım teşekkür ederiz çok sağol. iyi oldu bu. ben anca girme fırsatı bulabildim. nedir sendeki durumlar?
canım benim bende süper gelişmeler oldu. dün süperrrrrr bi haber aldıkkkkkkkk... Rabbime binlerce kez şükürler olsunkiiii hamileyimmmmm... tedavi süresince değil nete girmek doğru düzgün dışarıya bile çıkmadım. aslında engelin yok rahat et dediler ama içim rahat etmedi hep dinlendim bi de insanların yorumlarını sorularını duymak başka şeyler duyup üzülmek istemedim. evde dünden beri bi bayram havası var :))))) Allah Mustafa Bahçeciyi korusun ondan binlerce kez razı olsunnnn...
sende durum nedir? haberleer nasıll??? diğer arkadaşlardan haberin var mı???
kulübe daha yeni katıldım ama seninki gibi güzel haberler alınca tebrik edemeden duramadım allah kucagına alıp koklamayı da nasip etsin yavrunu...darısı başımıza inşallah ben bahçecide güvenç beyin hastasıyım...özel olmazsa bebiş sürecinden biraz bahsedebilirmisin?
canım benim nasıl sevindimmmmmmmm anlatamam. çok çok süper bi haber bu. moral oldun bana da... Benim çarşamba günü belli olacak canım yüreğimiz ağzımızda bekliyoruzzz. zaman geçmek bilmiyor. ben de uzak durmaya çalışıyordum netten ama dayanamadım giriyim dedim ve senin haberini gördüm. iyikide girmişim canım benim çok mutlu oldum. Sağlıcakla kucağına al İNŞALLAH yavrunu. darısı ben ve benim gibi dileyen isteyen herkesin başına İNŞALLAH... Benim için dua et lütfennn az kaldı çok korkuyorum![]()
kızlarrrrrrrrrrrrr burda mısınızzzzzzzz?????????? iyi haberlerimi getirdim. Allahıma binlerce kez şükürler olsunki gebeyimmmmmmm!!! çok ama çok mutluyummmm dünden beri bi ağlıyorum bi gülüyorum hala inanamıyorum. Rabbim bu mutluluğu dileyen isteyen herkese yaşatsın İNŞALLAH.
canımcım çok sevindim tebrik ederim. dünden beri senin haberini bekliyorum aslında. çarşamba demiştin dün bütün bilg başında yazmanı bekledim. haber gelmeyince de aklıma kötü kötü şeyler geldi ama çok şükür Rabbime senin de güzel haberini aldık. hayırlı olsun canım benim. İnşallah yavrularımızı kucağımıza alacağımız zamanlarıda görücez. ohhhh be rahatladım :)
çok teşekkür ederim canım. evet dün aldık haberi ama dünden beri şaşkınlıktan ve telefon görüşmelerinden fırsat bulamadım anca yazabildim kusura bakma lütfen. inanılmaz güzel bi duyguymuş bu insan ne yapacağını şaşırıyor. dünden beri yerimde duramıyorum :))))
ne kusuru canım benim olur mu öyle şey. güzel haberlerle geldin çok şükür. zaman hiç geçmicekmiş gibi geliyor ama geçiyor işte. en başında yaşadığımız o heyecan korku şimdi tatlı telaşa dönüştü. Allah Mustafa Bahçeci ve ekibini korusun onları başımızdan eksik etmesin.
canımcım çok sevindim tebrik ederim. dünden beri senin haberini bekliyorum aslında. çarşamba demiştin dün bütün bilg başında yazmanı bekledim. haber gelmeyince de aklıma kötü kötü şeyler geldi ama çok şükür Rabbime senin de güzel haberini aldık. hayırlı olsun canım benim. İnşallah yavrularımızı kucağımıza alacağımız zamanlarıda görücez. ohhhh be rahatladım :)
İkinizede hayırlı olsun allah kucağınıza nasip etsin inşallah.Bende Mustafa beyin hastasıyım 2008 de benimde dünyanın en mutlu insanı olmama sebep olmuştu 4 yaşında bir kızım var şimdi de transferimin 9. Günü Pazartesi inşallah bende 2 .kez bu mutluluğu yaşarım sizin gibi. Çok stres olmaya başladım kızımın bir kardeşi olmasını çok istiyoruz lütfen bizim için dua edermisiniz hamilelerin duası kabul olurmuş.allah tamamına erdirsin...
Çok teşekkür ederim inşallah güzel haber veririm bende...