kızlar merhaba. bişey sorcam. siz bahçecide tüp bebek tedavisi mi gördünüz yoksa yumurtlama tedavisi mi? ben yumurtlama tedavisindeyim ama doktoruma güvenmediğimden bahçeciye mi gitsem diyorum da daha erken mi sizce? daha tüp bebeğe kadar denenecek yolları denemedik. şu an iğne tedavisindeyim, ne dersiniz kızlar? yardım lütfen..
merhaba öncellikle doktoruna güvenmiyorsa kesinlikle hemen degiştirmeni tavsiye ederim hemde hiç vakit kaybetmeden çünki bu tedavi aşamaları cok kolay olmuyor sabır gerektırıyor moral ıstıyor eger telefonun ucunda sana herturlu yardımı destegı verebılen bı doktorun yoksa sakın bu ıse baslama arkadasım tedavıye basladıgın doktorla arkadas gıbı olabılmen cok onemlı aklına takılan her soruna senın tatmın edıcı cevaplar alabılmen lazım. cunku bu asamalardan bende gectım bahcecıde tup bebek tedavısı ıle gebeyım suanda doktorum bahcecı klınıgı ıle calısıyor ayrıca kendısı prof ve tup bebek konusunda turkıyede en ıyılerden bır tanesı ıstersen sana bılgılerını verebılırım bı denersın