Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Kliniğinde Mustafa Bahçeci Hastaları

canim ben inaniyorumki allahim hepimizin dilegini kabul edecek sadece dogru yer ve dogru zaman .Bu 9 defanin hepsini bahcecidemi denemis bir bilgin varmi akaleli
Yok cnm farklı merkezlerde denemiş olmamış en son bahcecide denemiş ikiz bebekleri olmuş okurken ağladım hikayesini hepimiz çok yiprandik çünkü ve çok duygusallestik ama birbirimize destek olmamı lazim bu donemde

Selam arkadaşlar ben geçen ay bahçeciye gittim kontrol icin ve kistlerim var diye başlayamadım ilaç verdiler kullanıp bu ay yine gittim ve Allah'ın izniyle hayırlısıyla başladık ama tuhafıma giden bişey oldu cetrotide iğneyi başladığımız gün yaptılar normalde o iğne yumurtalar çatlamasın diye bir kaç gün sonra yapılır diye biliyorum aranızda böyle bir durumla karşılaşan olduğu lütfen cevap verin çok merak ediyorum

Arkadaslar meraba.bende bahceciyle tanisanlardanim.internetten arastirip gitmeye karr vrrdij ve sjmdiye kadar bir pismanlik hissetmedim.herkes o kadar ilgili ve guleryuzlu davraniyo ki cok memnunum.carsamba transferim var ve ben cok heyecanliyim simdiden.umarim hersey yolunda gider.hep dualarimdasiniz rabbim anne baba olmak isteyen herkese nasip eder i sallah.merak ettigim acaba transfer cok agrili acili geciyomu.bes on dakikalik bir islemmis fakat cok canim yanacak mi diye dusunmeden edemiyorum.

Selam arkadaşlar ben geçen ay bahçeciye gittim kontrol icin ve kistlerim var diye başlayamadım ilaç verdiler kullanıp bu ay yine gittim ve Allah'ın izniyle hayırlısıyla başladık ama tuhafıma giden bişey oldu cetrotide iğneyi başladığımız gün yaptılar normalde o iğne yumurtalar çatlamasın diye bir kaç gün sonra yapılır diye biliyorum aranızda böyle bir durumla karşılaşan olduğu lütfen cevap verin çok merak ediyorum

biraz geç oldu ama evt tedavi öncesinde 3 cetrotide de ben yapılmıştım ama o ayki tedavimde yumurtalar döllenmedi senin sonucun ne oldu inş iidir

Yok cnm farklı merkezlerde denemiş olmamış en son bahcecide denemiş ikiz bebekleri olmuş okurken ağladım hikayesini hepimiz çok yiprandik çünkü ve çok duygusallestik ama birbirimize destek olmamı lazim bu donemde
harika olmuş ben de 5 kez denedim ama bahçecide son denemem negatif yumurtalarım çok patolojikmiş bırakmayı düşünüyorum

Ben hiç tüp bebek denemedim. 37 yaşımdayım. 3 aylık evliyim. yumurta rezervim yok denecek kadar az. hormon değerlerim menapoz sınırında. Mustafa Bahçeçi bana yumurta donanasyonunu önerdi. o yüzden çok karamsarlığa düştüm. Sağol E-M-İ-N-E-M paylaştığın altın yumurta hikayesi çok güzel. Rabbim inşallah bizim gibilerin kucağını boş bırakmaz. bizlere de o güzel duyguyu yaşatır.
BENİM DURUMUM DAHA KÖTÜ ÜSTELİK YAŞIM 40 OLDU 5 KEZ DENEDİM BANA DA AYNI ŞEY SÖYLENDİ ÇARESİZİZ NE YAPALIM

harika olmuş ben de 5 kez denedim ama bahçecide son denemem negatif yumurtalarım çok patolojikmiş bırakmayı düşünüyorum
Canım nasıl yani yumurtaların patolojikmiş derken ne kastettin? Ben de 4 kere negatif aldım da

BENİM DURUMUM DAHA KÖTÜ ÜSTELİK YAŞIM 40 OLDU 5 KEZ DENEDİM BANA DA AYNI ŞEY SÖYLENDİ ÇARESİZİZ NE YAPALIM
Benim de kuzenim 9 defa denedi ve sonuncusunda hamile kaldı. Yurtdışında burda en iyi merkezlere gitti. Nasip işi arkadaşlar pes etmeyelim. Benim de 4 negatif denemem var çok üzülüyorum ama kısmet napalım Zaman'ı var demek ki

Kızlar asla pes etmeyin deneyin benimde olumsuz Denemelerim oldu ama pes etmedim inşallah. Bu hafta transferin olacak

akaleli arkadasim uzun zamandan beri siteye giremedim transfer sonucun ne oldu insallah hayirli haberini almissindir.Allahim isteyen herkese anneligi tattirsin insallah öpüyorum canim

Ayyyyyy şükürler olsun bugün kan testi yaptık sonuç pozitif cıktı allahım cok mutluyum uzun zamandır bu anı bekliyorduk allah bshceciden razı olsun

akaleli arkadasim uzun zamandan beri siteye giremedim transfer sonucun ne oldu insallah hayirli haberini almissindir.Allahim isteyen herkese anneligi tattirsin insallah öpüyorum canim
Canımmmm cok cok tesekkur ederim bugun aldım sonucu hamileyim bin şükür allahıma dileyen herkese tattırsın Rabbim inşallah

canimmmmm cok sevindim allahim tamamina erdirsin insallah.Allahim saglicakla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah ve isteyen herkese nasip etsin insallahhhhh

canimmmmm cok sevindim allahim tamamina erdirsin insallah.Allahim saglicakla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah ve isteyen herkese nasip etsin insallahhhhh
Amin canım cok güzel bir duygu allah kimseyi bu duygudan mahrum etmesin bide sağ salim kucağımıza alalım da bebeklerimiZi

ya aklıma takıldı kızlar işlemleri mustafa bahçeci kendisi mi yapıyo çok eski bu alanda çok isim yapmış bi doktor ama onu seçersek bizimle hep o mu ilgileniyor biz artık son kez bu işe kalkışacağız o yüzden fazla titiz davranmak istiyoruz

ilkkonuşmayı O yapıyor sonrası hep asistanı kübra yapıyor yumurta toplama muayene konuşma vs ama transferi mustafa hoca yapıyor

Back
X