• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Kliniğinde Tedavi olan veya Olacak Olan Arkadaşlar Buyrun Dertleşelim..!

didem1980

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
62
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar
Bahceci kliniğinde dr. Emre beye tedaviye başladık. Kendim için doktor Halit bey ve Prof.Mustafa Bahceci arasında kararsızım . Tavsiyelerinizi bekliyorumm...

Merhaba arkadaşlar
Bahceci kliniğinde dr. Emre beye tedaviye başladık. Kendim için doktor Halit bey ve Prof.Mustafa Bahceci arasında kararsızım . Tavsiyelerinizi bekliyorumm...

Hayırlı olsun canım benim eşimin doktoruda emre beydi kendisi mükembel bir doktor

Bence bu ekip süper kimi secersen seç pişman olmazsın gibi geliyor....Bol şanslar

slm, bende ağustosta Mustafa Bahçeci beyde tedavi oldum. Merkez çok güzel, doktorlar alanında uzman, benim sonucum negatif oldu malesef.. ve sonucunda bana neden böyle olduğunu bilmiyoruz dediler klinikten... umarım sen güzel sonuçlar alırsın..

bende bahçeci kliniğinde tedavi oldum dr um burçak erzik ti .ilk denemem de hamile kaldım ben çok memnun kaldım merkezden ve dr lardan

merhaba bende bahceci kliniginde tedaviye baslıycam kısmet olursa insallah.ben ramazan basında görüsmeye gittim doktorum halit fırat erden tahliller genetik analiz ve rahim filmi istedi.bunları yaptırdıktan sonra bayramdan sonra gidicem.aslında ta karar vermemistim allah icimi biliyo fakat iceri girdigimde ilgi güzeldi.doktorumu nette ismini cok duymustum gercekten az bile yazmıslar sıcak kanlı bir doktor samimi buldum.halit beyde yaptırıcam insallah ikinci denememi kısmette varsa olur allah hepimizin yüzünü güldürsün

kızlar hepınıze tsk edıyorum bakalım once esımıjn amelıyatı var ben umıtlıyım emre beyden kesınlıkle allahın ıznıyle tabı guzel haberler alacagız. Daha sonrası ıcınde prof.mustafa bahçeciye karar verdık ınş hepımız ıcın hayrlısı olsun kızlar:Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar nerdesınız
Bahceci kliniğinde tedavi gören sadece bukadarmıyız..
Hadi toplanalım deneyimlerimizi paylasalımm...:teselli:

bayram sonu bende bahçeci kliniğinde başlamayı düşünüyorum.Dr. Mustafa Bahçeci tercihim olacak. Hakkımda hayırlısı inşallah. :Umutla bahçeci arasında çok bocaladım ama tercihim bahçeci...

bayram sonu bende bahçeci kliniğinde başlamayı düşünüyorum.Dr. Mustafa Bahçeci tercihim olacak. Hakkımda hayırlısı inşallah. :Umutla bahçeci arasında çok bocaladım ama tercihim bahçeci...

Canım hayırlısı olsun senin için inş bebişini kucagına alırsın ...:Saruboceq::Saruboceq:
Zaten ıkısıde aynı merkezmış.İkiside dr.Mustafa beyin ekibiymiş.Bende fulyadaki merkezde tedaviye baslayacagım inş..Bende düşündüm tercihimi mustafa beyden yana kullanacağım.Eşimin ameliyatı inş. başarılı geçerse ilk reglimde başlayacağımm cok heycanlıyım eyvahedigeldismile

Kızlar ben de 4. denememe sanırım bahçeci Mustafa bey de başlicam.
Ben umutla görüşmeye gittim, metabolomiks yöntemi bahçecideymiş oraya yönlendirdiler.
Ben çok sıkıntılar çektiğim için biraz pimpirikliyim. M.Bahçeci süper diyorlar fakat başhekim olduğu için çok yoğun olur da tedavi sırasında terslik olur mu diye düşünüyorum. Halit beyden de randevu alamadım çalışıyorm, cts yokmuş.
Birşey sorucam. Anadolu yakasından gelirken otobüsle tarif edebilen var mı, hangi arabaya binsek? Baktım 30A 30M ve 43 var ama çok yakın geçmiyor? Başka?

Hakkımızda hayırlısı olsun.

kızlar hepınıze tsk edıyorum bakalım once esımıjn amelıyatı var ben umıtlıyım emre beyden kesınlıkle allahın ıznıyle tabı guzel haberler alacagız. Daha sonrası ıcınde prof.mustafa bahçeciye karar verdık ınş hepımız ıcın hayrlısı olsun kızlar:saruboceq::saruboceq:

hayırlı olsun esın ameliyat oldu mu?ben tahlil lerın cıkmasını beklıyorum bakalım neler olucak insallah bu sefer hersey guzel olur hepımız ıcın

Mustafa beyle Allah ın izniyle 15 gün sonra uzun protokol olarak yeni bir yola daha çıkıyoruz. Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar. Dünya kadar genetik test istedi, bakalım hayırlısı.

Mustafa beyle Allah ın izniyle 15 gün sonra uzun protokol olarak yeni bir yola daha çıkıyoruz. Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar. Dünya kadar genetik test istedi, bakalım hayırlısı.

hayırlı olsun sakunya benden de bır suru test ıstedıler .Yaptırdım salı gunu ne randovi aldım insallah hepimiz icin hayırlı olur

kızlar selam bende bahçeci kliniği Mustafa Hocanın hastası idim ilk denemem negatif sonuçlandı ikinciyi bu ay başlayacağız ben mustafa hoca ile tedavim sırasında ilk görüşmede karşılaşabildik daha sonra partneri ERBİL yağmur ile devam ettik çünkü mustafa hoca çok yoğun saatlerimiz uymadı yumoş toplamamı halit bey yaptı transferi yine erbil bey ben merkezden çok memnunum erbil zaten benim bilgilerimi ve kontrol sonuçlarımı mustafa hocaya gösteriyor o yönlendiriyor yani ekipteki tüm doktorlar harika ben hepsini tavsiye ederim en önemlisi embiriyologlarımız iyi ve bu tedavimde direk erbil beye gittim onunla devam edeceğim herşeyden öenmlisi allahım takdir ettiyse zaten oluyor doktorlar sadece aracı hepimizin inşallah son tedavilerimiz olur.

Arkadaşlr hepinize merhaba. Tedavide olan arkadaşlarada Rabbim yardım etsin. Bende tedavi için Bahçeci Kliniğini düşünüyorum, acaba bu klinik kadın infertiletsi üzerinde mi yoksa erkek infertilitesinde mi daha başarılı? Bizim sorunumuz erkek infertiletesi, eşimin sperm sayısı, hareketliliği ve morfolojisi kötü. Yardımcı olursanız sevinirim...

Arkadaşlr hepinize merhaba. Tedavide olan arkadaşlarada Rabbim yardım etsin. Bende tedavi için Bahçeci Kliniğini düşünüyorum, acaba bu klinik kadın infertiletsi üzerinde mi yoksa erkek infertilitesinde mi daha başarılı? Bizim sorunumuz erkek infertiletesi, eşimin sperm sayısı, hareketliliği ve morfolojisi kötü. Yardımcı olursanız sevinirim...

Canım her ikisinde de başarılı çünkü kısırlık komple bir sorun. Bizim sorunumuz da erkek inf. Eşimin morf %1 hareket de yok denecek kadar az. 4. denememi yaptırdım orada ve şu anda 9 gün sonra test günüm var. Önemli bir ayrım var. Orada tüp bebek için IMSI diye bir mikroskop var sperm seçmede. Biz özellikle onu istedik 200 tl fark aldılar ve bu güne kadar olan tedavilerimdekinden çok daha fazla kaliteli embriyo çıktı.

Canım her ikisinde de başarılı çünkü kısırlık komple bir sorun. Bizim sorunumuz da erkek inf. Eşimin morf %1 hareket de yok denecek kadar az. 4. denememi yaptırdım orada ve şu anda 9 gün sonra test günüm var. Önemli bir ayrım var. Orada tüp bebek için IMSI diye bir mikroskop var sperm seçmede. Biz özellikle onu istedik 200 tl fark aldılar ve bu güne kadar olan tedavilerimdekinden çok daha fazla kaliteli embriyo çıktı.

Ayyy canım içimi kocaman bi heyecan kapladı. Tedavin hayırlı hberlerle sonuçlansın. Rabbim bi değil 2 hayırlı evlat nasip etsin sana. Cevabın içinde ayrıca teşekkür ederim.

merhaba kızlar bızdede erkek ınfertılıtesı var.esımde dna hasarı cok.morfolojı % 2 .bızde yaza dusunuyoruz.ıyı bır merkez arıyoruz.fıyat ne kadar kızlar.bılgı verırsenız cok sevınırım.bırde tavsıye edıyormusunuz

Back
X