Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar
Bahceci kliniğinde dr. Emre beye tedaviye başladık. Kendim için doktor Halit bey ve Prof.Mustafa Bahceci arasında kararsızım . Tavsiyelerinizi bekliyorumm...
bayram sonu bende bahçeci kliniğinde başlamayı düşünüyorum.Dr. Mustafa Bahçeci tercihim olacak. Hakkımda hayırlısı inşallah. :Umutla bahçeci arasında çok bocaladım ama tercihim bahçeci...
kızlar hepınıze tsk edıyorum bakalım once esımıjn amelıyatı var ben umıtlıyım emre beyden kesınlıkle allahın ıznıyle tabı guzel haberler alacagız. Daha sonrası ıcınde prof.mustafa bahçeciye karar verdık ınş hepımız ıcın hayrlısı olsun kızlar:saruboceq::saruboceq:
Mustafa beyle Allah ın izniyle 15 gün sonra uzun protokol olarak yeni bir yola daha çıkıyoruz. Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar. Dünya kadar genetik test istedi, bakalım hayırlısı.
Arkadaşlr hepinize merhaba. Tedavide olan arkadaşlarada Rabbim yardım etsin. Bende tedavi için Bahçeci Kliniğini düşünüyorum, acaba bu klinik kadın infertiletsi üzerinde mi yoksa erkek infertilitesinde mi daha başarılı? Bizim sorunumuz erkek infertiletesi, eşimin sperm sayısı, hareketliliği ve morfolojisi kötü. Yardımcı olursanız sevinirim...
Canım her ikisinde de başarılı çünkü kısırlık komple bir sorun. Bizim sorunumuz da erkek inf. Eşimin morf %1 hareket de yok denecek kadar az. 4. denememi yaptırdım orada ve şu anda 9 gün sonra test günüm var. Önemli bir ayrım var. Orada tüp bebek için IMSI diye bir mikroskop var sperm seçmede. Biz özellikle onu istedik 200 tl fark aldılar ve bu güne kadar olan tedavilerimdekinden çok daha fazla kaliteli embriyo çıktı.
Canım her ikisinde de başarılı çünkü kısırlık komple bir sorun. Bizim sorunumuz da erkek inf. Eşimin morf %1 hareket de yok denecek kadar az. 4. denememi yaptırdım orada ve şu anda 9 gün sonra test günüm var. Önemli bir ayrım var. Orada tüp bebek için IMSI diye bir mikroskop var sperm seçmede. Biz özellikle onu istedik 200 tl fark aldılar ve bu güne kadar olan tedavilerimdekinden çok daha fazla kaliteli embriyo çıktı.