• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Kliniğinde Tedavi olan veya Olacak Olan Arkadaşlar Buyrun Dertleşelim..!

ilk tüp bebek başarısızlığından sonra 2.için merkez arıoyrum.bahçecide fiyatlar nasıl acaba bizimkide erkek infertilitesi..cevap verirseniz sevinrim,bir de sgk ile anlaşması var mı merkezin olsa çok güzel olur..

hayır arkadaşım sgk ile anlaşması yok maalesef bende orda başladım tedaviye hakkımıza hayılısıdır inşallah...

Valla arkadaşlar ben ilk tüp bebek deneyimimi Baheçecide yaptırdım bin pişman oldum bende yumurta rezervi azlığı var ama diğer arkadaşlarla konuştum onlarada aynı tedavi şekli uygulanmış. Bana çok yüksek doz verildi 3000 liralık ilaç yüklendi, aşılamada 500 liralık ilaçla sonuç aynıydı gereksiz e2 testleri falan 8500 liramız gitti sonuç hüsrandı.Dilerim sizin hakkınızda hayırlı olur sizinle paylaşmak istedim.

Valla arkadaşlar ben ilk tüp bebek deneyimimi Baheçecide yaptırdım bin pişman oldum bende yumurta rezervi azlığı var ama diğer arkadaşlarla konuştum onlarada aynı tedavi şekli uygulanmış. Bana çok yüksek doz verildi 3000 liralık ilaç yüklendi, aşılamada 500 liralık ilaçla sonuç aynıydı gereksiz e2 testleri falan 8500 liramız gitti sonuç hüsrandı.Dilerim sizin hakkınızda hayırlı olur sizinle paylaşmak istedim.

arkadas öncelikle cok cok gecmis olsun cok üzüldüm:59:benim de bundan yaklasık 3 ay önce burada yasadım olumsuzluk. benim de yumurta rezerv azlıgı var ben bunu ilk görüsmeye gittigim de uzun uzun anlattım bana hep olumlu yaklasdı ne yalan söyleyeyim kayıtsız sartsız doktoruma güvendim inandım olmasa da mutlaka tekar oraya gidecektim cünki bana cooook güven vermisdi taki sonuc olumsuzlukla sonuclanana kadar hersey cok güzeldi. bana bu asamadan sonraki tavrını sevmedim gerek yoktu bana o kadar yüklanmesine cünki ben o kadar cahil degilim biliyorum ki rabbim bunu nasip ederse obir aracı olacaktı .aynen yüksek doz verildi sonu sonu hüsran bana sonucun hüsran olmasıda önemli degil ben sabırla bu yolda yürümeye devam edecegim ben sadece bana söyledigi lafları hazmedemedim sindiremedim o kadar cok üzüldüm ki vucudum da yaralar cıktı ,cok uzun hikaye benim ki allah kimseye yasatmasın .....anca yasayan bilir .yüksek doz bende kullandım yumoslarıma iyi gelmedi :59:neyse kosar adım uzaklasdım oradan simdi baska merkezdeyim cok sükür düsük dozla daha iyi sonuc verdi sükürler olsun :3::nazar::nazar: icim rahat bu kez rabbim insallah nasip eder hepimize anneligi :49::49::49::49::49::49::49::49::49:

Son düzenleme:
Arkadas öncelikle cok cok gecmis olsun cok üzüldüm:59:benim de bundan yaklasık 3 ay önce tüp bebek yaptırdım burada malesef olumsuzlukla sonuclandı . benim de yumurta rezerv az ben bunu ilk görüsmeye gittigim de uzun uzun anlattım bana hep olumlu yaklasdı ne yalan söyleyeyim kayıtsız sartsız doktoruma güvendim inandım olmasa da mutlaka tekar oraya gidecektim cünki bana cooook güven vermisdi m doktoruma taki sonuc olumsuzlukla sonuclanana kadar hersey cok güzeldi. bana bu asamadan sonraki tavrını sevmedim gerek yoktu bana o kadar yüklenmesine cünki ben o kadar cahil degilim biliyorum ki rabbim bunu nasip ederse obir aracı olacaktı .aynen yüksek doz verildi sonu sonu hüsran bana sonucun hüsran olmasıda koymadı sabırla bu yolda yürümeye devam edecegim ben sadece bana söyledigi lafları hazmedemedim sindiremedim o kadar cok üzüldüm ki vucudum da yaralar cıktı ,cok uzun hikaye benim ki allah kimseye yasatmasın .....anca yasayan bilir .yüksek doz bende kullandım yumoslarıma iyi gelmedi :59:neyse kosar adım uzaklasdım oradan simdi baska merkezdeyim cok sükür düsük dozla daha iyi sonuc verdi sükürler olsun :3::nazar::nazar: icim rahat bu kez rabbim insallah nasip eder hepimize anneligi :49::49::49::49::49::49::49::49::49:
cok dikkatli olun arkadaslar bizim yasadıklarımızı sizde yasamayın

Geçmiş olsun dus çok üzüldüm insanı maddi manevi yıpratıyor.Benzer şeyler yaşanmış Allah isteyen herkese verir inşallah.

duş hayırdır özelden yazmaya çalıştım ama gitmedi.canım ne oldu bu kararı aldın.şimdi nereye gidiyorsun.umarım herşey gönlünce olur.

duş hayırdır özelden yazmaya çalıştım ama gitmedi.canım ne oldu bu kararı aldın.şimdi nereye gidiyorsun.umarım herşey gönlünce olur.

ah ah 3 aydır ben neler cektim yazmadım ama simdi arkadas böyle bi yazı yazınca icimi döktüm birazcık......
su an gayrettepe florans dayım prof lemi ibrahimoglunda yaptırdım yarın transferim var dualarını bekliyorum özelden yazarım sana

ah ah 3 aydır ben neler cektim yazmadım ama simdi arkadas böyle bi yazı yazınca icimi döktüm birazcık......
su an gayrettepe florans dayım prof lemi ibrahimoglunda yaptırdım yarın transferim var dualarını bekliyorum özelden yazarım sana

dus inşallah transferin hayırlı olur ,düşünme artık geçmişi.ileriyi düşün canım.gelecekteki mutlu güzel günlerinizi düşün...

dus inşallah transferin hayırlı olur ,düşünme artık geçmişi.ileriyi düşün canım.gelecekteki mutlu güzel günlerinizi düşün...

sagol canım bıraktım bugunden itibaren gecmisi insallah daha iyi olucam hakkımızda hayırlısı olsun

canım benim doktorum erbil beydi.bizim sorunuz eşimden kaynıklanıyor.bende bir sorun yok.sadece kilom vardı onlarıda verdim.eşimde normalde 2 sperm çıkıyor.işlemden geçince 100 tane oluyor.ama eşimde genetik sorun var.kromozomları krılmış ve eksik gen var.bu nedenle yumurtaları döllemedi.sadece bölünen 4 yumurta iyi ama pgt yapılmadı yumurtalar genetik olarak iyi mi belli değil.dualarım seninle.inş rabbim bu duyguyu bizede yaşatır.

bahçeci kliniğinde bugün ilk iğnemi vurdum...çok profesyonel çalışıyorlar oldukça memnun kaldım allah tamamına erdirir inş.

özel muayenehanesi olan doktorlarda 6-7 yıl oyalandıktan sonra ilk tüp bebek denememi orda yapmıştım.ilk denemede 3 embriyoda tuttu.sonradan 1ini redüksiyon yaptırmayı tavsiye ettiler.4 yıl önce bir 800tl de onun için vermiştim.sonradan üçüzleri olanalrı görünce neden yaptırdık diye pişman oldum.redüksüyondan sonra 1 kontrol için daha gittim.daha sonra başka bir yerde gebelik takibini yaptırmayı tercih ettim.
kısacası bence işlerini iyi yapan bir merkez ama duygusal açıdan kendimi hiç rahat hissedemediğim bir yer.

merhaba kızlar bende eskde oturuyom buradaki doktorum tüp bebek dedi kendisi yapacaktı acıbademde ama ben alman hastanesinde ii oldugunu duydum ama o doktorlarda bahcecei klinigini acmıss peki sehir dısından gelenlere yardımcı oluyorlarmı hastanede kalmak için flnn yada kac günde bitiyoo bu işlemm

merhaba kızlar bende eskde oturuyom buradaki doktorum tüp bebek dedi kendisi yapacaktı acıbademde ama ben alman hastanesinde ii oldugunu duydum ama o doktorlarda bahcecei klinigini acmıss peki sehir dısından gelenlere yardımcı oluyorlarmı hastanede kalmak için flnn yada kac günde bitiyoo bu işlemm

merhaba..
hastanenin anlaşmalı otelleri var ama genede çok pahalı 67 euro 1 kişi sanırım sadace sabah kahvaltısı
ben öğretmenevinde kalıyorum üye kartım olduğu için kişi başı 50 tl yani günlük 100 tl kahvaltı dahil sadece
adetin 2. günü iğelere başlıyorsun 10-12 gün kullanıyorsun sonra yumurtaların toplanıyor 5. gün embriyosu kullanılırsa 5 gün daha ekle
sonra en az 1 hafta istirahat tavsiye ederim
adetinden 1 gün önce bile muayene olsan en az 25 gün

gitmeden önce tam kan testi yaptırdım bunun yanında t3 t4 hıv antihcv ve rubella tahlillerinide yaptırırsan bunlara ödeme yapmazsın en azından

adetin 2.günü progestron bakıyorlar 75 tl

ilaçlarının maaliyeti en az 2-2.5 milyar diye düşün

tüp bebek maaliyeti 4.250

birde 5. günden sonra sanırım sık sık e2 bakıcaklar yumurta toplarkende tekrar progestron bu tahliller e 400 de

IMSI denilen bir yöntemler en iyi sperm seçiliyormuş bu da 200 tl imiş

İlk muayene ücrettti mustafa bahçeci nin muayene ücreti 300 tl diğer doktorları bilmiyorum

eğer tüm tahlillerini paralı yaptırırsan aşşağı yukarı konaklama ve tüp bebek maliyeti bu kadar bildiğim kadarı ile.

merhaba..
hastanenin anlaşmalı otelleri var ama genede çok pahalı 67 euro 1 kişi sanırım sadace sabah kahvaltısı
ben öğretmenevinde kalıyorum üye kartım olduğu için kişi başı 50 tl yani günlük 100 tl kahvaltı dahil sadece
adetin 2. günü iğelere başlıyorsun 10-12 gün kullanıyorsun sonra yumurtaların toplanıyor 5. gün embriyosu kullanılırsa 5 gün daha ekle
sonra en az 1 hafta istirahat tavsiye ederim
adetinden 1 gün önce bile muayene olsan en az 25 gün

gitmeden önce tam kan testi yaptırdım bunun yanında t3 t4 hıv antihcv ve rubella tahlillerinide yaptırırsan bunlara ödeme yapmazsın en azından

adetin 2.günü progestron bakıyorlar 75 tl

ilaçlarının maaliyeti en az 2-2.5 milyar diye düşün

tüp bebek maaliyeti 4.250

birde 5. günden sonra sanırım sık sık e2 bakıcaklar yumurta toplarkende tekrar progestron bu tahliller e 400 de

IMSI denilen bir yöntemler en iyi sperm seçiliyormuş bu da 200 tl imiş

İlk muayene ücrettti mustafa bahçeci nin muayene ücreti 300 tl diğer doktorları bilmiyorum

eğer tüm tahlillerini paralı yaptırırsan aşşağı yukarı konaklama ve tüp bebek maliyeti bu kadar bildiğim kadarı ile.

selam ben de 3. denememi yapacağım..
bahçaci de seçeneklerim arasında fakat tam bir fiyat vermiyorlar mı?
böyle olması beni düşündürdü açıkcası...
çünkü benim önce gittiğim yerde tek bir fiyt vermişlerdi ve ekstra başka bi para istememişlerdi..
ki onlar hergün, gün aşırı kan testi yapıyorlardı+ imsi yapılmıştı yani bunları bunları yaptık ek maliyeti de şu demediler o yüzden kafam çok karıştı....

Back
X