Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla arkadaşlar ben ilk tüp bebek deneyimimi Baheçecide yaptırdım bin pişman oldum bende yumurta rezervi azlığı var ama diğer arkadaşlarla konuştum onlarada aynı tedavi şekli uygulanmış. Bana çok yüksek doz verildi 3000 liralık ilaç yüklendi, aşılamada 500 liralık ilaçla sonuç aynıydı gereksiz e2 testleri falan 8500 liramız gitti sonuç hüsrandı.Dilerim sizin hakkınızda hayırlı olur sizinle paylaşmak istedim.
cok dikkatli olun arkadaslar bizim yasadıklarımızı sizde yasamayınArkadas öncelikle cok cok gecmis olsun cok üzüldümbenim de bundan yaklasık 3 ay önce tüp bebek yaptırdım burada malesef olumsuzlukla sonuclandı . benim de yumurta rezerv az ben bunu ilk görüsmeye gittigim de uzun uzun anlattım bana hep olumlu yaklasdı ne yalan söyleyeyim kayıtsız sartsız doktoruma güvendim inandım olmasa da mutlaka tekar oraya gidecektim cünki bana cooook güven vermisdi m doktoruma taki sonuc olumsuzlukla sonuclanana kadar hersey cok güzeldi. bana bu asamadan sonraki tavrını sevmedim gerek yoktu bana o kadar yüklenmesine cünki ben o kadar cahil degilim biliyorum ki rabbim bunu nasip ederse obir aracı olacaktı .aynen yüksek doz verildi sonu sonu hüsran bana sonucun hüsran olmasıda koymadı sabırla bu yolda yürümeye devam edecegim ben sadece bana söyledigi lafları hazmedemedim sindiremedim o kadar cok üzüldüm ki vucudum da yaralar cıktı ,cok uzun hikaye benim ki allah kimseye yasatmasın .....anca yasayan bilir .yüksek doz bende kullandım yumoslarıma iyi gelmedi
neyse kosar adım uzaklasdım oradan simdi baska merkezdeyim cok sükür düsük dozla daha iyi sonuc verdi sükürler olsun
icim rahat bu kez rabbim insallah nasip eder hepimize anneligi
![]()
duş hayırdır özelden yazmaya çalıştım ama gitmedi.canım ne oldu bu kararı aldın.şimdi nereye gidiyorsun.umarım herşey gönlünce olur.
ah ah 3 aydır ben neler cektim yazmadım ama simdi arkadas böyle bi yazı yazınca icimi döktüm birazcık......
su an gayrettepe florans dayım prof lemi ibrahimoglunda yaptırdım yarın transferim var dualarını bekliyorum özelden yazarım sana
dus inşallah transferin hayırlı olur ,düşünme artık geçmişi.ileriyi düşün canım.gelecekteki mutlu güzel günlerinizi düşün...
bahçeci kliniğinde bugün ilk iğnemi vurdum...çok profesyonel çalışıyorlar oldukça memnun kaldım allah tamamına erdirir inş.
merhaba kızlar bende eskde oturuyom buradaki doktorum tüp bebek dedi kendisi yapacaktı acıbademde ama ben alman hastanesinde ii oldugunu duydum ama o doktorlarda bahcecei klinigini acmıss peki sehir dısından gelenlere yardımcı oluyorlarmı hastanede kalmak için flnn yada kac günde bitiyoo bu işlemm
merhaba..
hastanenin anlaşmalı otelleri var ama genede çok pahalı 67 euro 1 kişi sanırım sadace sabah kahvaltısı
ben öğretmenevinde kalıyorum üye kartım olduğu için kişi başı 50 tl yani günlük 100 tl kahvaltı dahil sadece
adetin 2. günü iğelere başlıyorsun 10-12 gün kullanıyorsun sonra yumurtaların toplanıyor 5. gün embriyosu kullanılırsa 5 gün daha ekle
sonra en az 1 hafta istirahat tavsiye ederim
adetinden 1 gün önce bile muayene olsan en az 25 gün
gitmeden önce tam kan testi yaptırdım bunun yanında t3 t4 hıv antihcv ve rubella tahlillerinide yaptırırsan bunlara ödeme yapmazsın en azından
adetin 2.günü progestron bakıyorlar 75 tl
ilaçlarının maaliyeti en az 2-2.5 milyar diye düşün
tüp bebek maaliyeti 4.250
birde 5. günden sonra sanırım sık sık e2 bakıcaklar yumurta toplarkende tekrar progestron bu tahliller e 400 de
IMSI denilen bir yöntemler en iyi sperm seçiliyormuş bu da 200 tl imiş
İlk muayene ücrettti mustafa bahçeci nin muayene ücreti 300 tl diğer doktorları bilmiyorum
eğer tüm tahlillerini paralı yaptırırsan aşşağı yukarı konaklama ve tüp bebek maliyeti bu kadar bildiğim kadarı ile.