Bahçeci mi Brüksel mi

pembeli26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
13
4
36
Kizlar 4.denememiz olucak bahçeci mi Brüksel mi sizce?erkek faktörü var bizde o yüzden laboratuvar önemli. Bildiğim kadarıyla iki hastanenin laboratuvari da iyi. Cok kararsiz kaldım.yardimci olabilecek var mi?

Kizlar 4.denememiz olucak bahçeci mi Brüksel mi sizce?erkek faktörü var bizde o yüzden laboratuvar önemli. Bildiğim kadarıyla iki hastanenin laboratuvari da iyi. Cok kararsiz kaldım.yardimci olabilecek var mi?
Merhaba pembeli, bende bu soru ile su an karsi karsiyayim, daha önce bahcecide 2 kez OPU oldum simdi brükselemi gecim diye düsünyorum. sen neye karar vermisdin ve sonuc olarak nerden memnun kaldin?

Erkek faktörü nedeniyle biz de bahçeciyi düşünüyoruz. Ama tüp bebeği orada mı yaparız bilmiyorum. Daha önce hangi üroloji doktorlarına gittiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…