Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar 4.denememiz olucak bahçeci mi Brüksel mi sizce?erkek faktörü var bizde o yüzden laboratuvar önemli. Bildiğim kadarıyla iki hastanenin laboratuvari da iyi. Cok kararsiz kaldım.yardimci olabilecek var mi?
Kizlar 4.denememiz olucak bahçeci mi Brüksel mi sizce?erkek faktörü var bizde o yüzden laboratuvar önemli. Bildiğim kadarıyla iki hastanenin laboratuvari da iyi. Cok kararsiz kaldım.yardimci olabilecek var mi?
Merhaba pembeli, bende bu soru ile su an karsi karsiyayim, daha önce bahcecide 2 kez OPU oldum simdi brükselemi gecim diye düsünyorum. sen neye karar vermisdin ve sonuc olarak nerden memnun kaldin?