• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçeci mi şişli memorial mı?

minikuzuu

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2025
120
31
13
36
Başarısız tüp bebek süreci yaşadım. 15 yumurtadan transfer edilecek sağlıklı bir embriyo bile çıkmadı. Kurum değiştirmek istiyorum. Bahçeci mi şişli memorial mi? Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim🙏

Başarısız tüp bebek süreci yaşadım. 15 yumurtadan transfer edilecek sağlıklı bir embriyo bile çıkmadı. Kurum değiştirmek istiyorum. Bahçeci mi şişli memorial mi? Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim🙏
Benimde hep merak ettiğim konuydu bu. Antalya memorial da 2 başarısız denemem oldu şimdi istanbul düşünüyorum ama o da sonuçta memorial beni düşündürüyor bahçeci ye mi gitsem diye 🤔 ama bu platformda da genelde bahçeci değil memorial a git diyor oyy oyy doktor bulmak cok zor

Benimde hep merak ettiğim konuydu bu. Antalya memorial da 2 başarısız denemem oldu şimdi istanbul düşünüyorum ama o da sonuçta memorial beni düşündürüyor bahçeci ye mi gitsem diye 🤔 ama bu platformda da genelde bahçeci değil memorial a git diyor oyy oyy doktor bulmak cok zor
Evet hem doktor hem de iyi laboratuvar bulmak zor. Yani daha transfer sürecine gelemiyorum.sağlıklı embriyo oluşmuyor. Ne yapıcam ben de bilmiyorum. Yaş 37 olunca daha da üzülüyorum. Üzüntümü kime anlatsam anlamayacak. Hiç çocuğum olmayacak diye düşünmeye başladım sağlıklı embriyo çıkmadığı için🥺

Evet hem doktor hem de iyi laboratuvar bulmak zor. Yani daha transfer sürecine gelemiyorum.sağlıklı embriyo oluşmuyor. Ne yapıcam ben de bilmiyorum. Yaş 37 olunca daha da üzülüyorum. Üzüntümü kime anlatsam anlamayacak. Hiç çocuğum olmayacak diye düşünmeye başladım sağlıklı embriyo çıkmadığı için🥺
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende de embriyo gelişmiyor. Ve neden gelişmediği hakkında kimsenin fikri yok çözümü de yok en kötüsü de bu 😔

Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende de embriyo gelişmiyor. Ve neden gelişmediği hakkında kimsenin fikri yok çözümü de yok en kötüsü de bu 😔
3 tane kaliteli gelişti. Teste gönderdim. Ben istediğim için teste gitti yoksa transfer edeceklerdi. 3 'ü de pgt den transfer edilemez geldi. Kaliteli oluşmasının yanında genetik olarak (kromozom) sağlıklı olması da gerekiyor. Yani sadece oluşması da yetmiyor🥺Genetik sonuç raporu ekte. Nasıl düzelir ya da düzelir mi? Yaşımdan dolayı mı böyle? Düzeltecek yer var mı diye bir sürü soru kafamda....

Eklentiler

• Screenshot_20251124_190231_Microsoft 365 (Office).webp
    Screenshot_20251124_190231_Microsoft 365 (Office).webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Merhaba. Ben çok iyi referanslarla Şişli memoriala gittim. Biz erkek faktör nedeniyle tüp bebek yaptırmak zorunda kaldık. Bana referans olan kişiler yaklaşık 10-15 yıl önce Şişli memorialda çocuklarını kucaklarına almış kişiler, şimdinin teknolojisiyle çok daha donanımlı hale gelmiş. Ben şahsım adına tüp bebeğe başlamamız gerektiğini öğrendiğimde nereye gideceğimi pek bilmiyordum ama nereye gitmeyeceğimi çok iyi biliyordum. Tekrar denemem gerekse yine Şişli memorialda denerim ama bahçeciye kesinlikle gitmem. Yıllar önce haklarında çıkan bir haber bende travma etkisi yaratmıştır o zamanlarda. Biraz uzattım kusura bakmayın, Şişli memorialın laboratuvarı gerçekten çok başarılı yani orada evladınıza kavuşursunuz diye umut ediyorum 🙏🏼💐

Merhaba. Ben çok iyi referanslarla Şişli memoriala gittim. Biz erkek faktör nedeniyle tüp bebek yaptırmak zorunda kaldık. Bana referans olan kişiler yaklaşık 10-15 yıl önce Şişli memorialda çocuklarını kucaklarına almış kişiler, şimdinin teknolojisiyle çok daha donanımlı hale gelmiş. Ben şahsım adına tüp bebeğe başlamamız gerektiğini öğrendiğimde nereye gideceğimi pek bilmiyordum ama nereye gitmeyeceğimi çok iyi biliyordum. Tekrar denemem gerekse yine Şişli memorialda denerim ama bahçeciye kesinlikle gitmem. Yıllar önce haklarında çıkan bir haber bende travma etkisi yaratmıştır o zamanlarda. Biraz uzattım kusura bakmayın, Şişli memorialın laboratuvarı gerçekten çok başarılı yani orada evladınıza kavuşursunuz diye umut ediyorum 🙏🏼💐
Çok teşekkür ederim🙏 şişli memorial gidicem🤲🏽umarım burada süreç güzel ilerler 🤲🏽 ilk denememde sağlıklı embriyo elde edemedik. transfer sürecine gelemedim. Doktor da nedenini bilemeyiz şans işi diyince kurum değiştirme kararı aldım.

Merhaba ben de 39 yaşındayım yaş olarak sizden birtık daha sıkıntılıyım🤗 bu süreçte İstanbul’da Medipol’e gittim Acıbadem’e gittim sonra da Şişli Memorial’e geldim biliyorsunuz ön görüşmeleri ücretsiz oluyor onun öncesinde de Çam Sakura’ya da gittim oranın bebek bölümüne de yaptırmam gereken bütün ayrıntılı tahlillerimi de yaptırdım en son Şişli Memorial’e gittim orada da mutlaka Semra hanımdan da randevu istedim bunu mutlaka isteyin muayene olduktan sonra Semra hanım da geldi ve durum değerlendirmesi yaptı tedavi sürecimle alakalı kendisi bir çok şey söyledi tabi olduk ve başladık şu ana kadar gelen süreçte daha önce bu süreci yaşamadığım için kıyaslamak gibi bir durumum asla yok ama benim de burayı seçmemdeki en büyük sebep laboratuvardı çünkü çok fazla harcayacak bir zamanım yok ve rezerv sıkıntım var o yüzden bir ya da iki kere deneme şansım varken iyi bir yerde denemek istedim ilkini güzel başladı çok ilgililer asla aşırı ilaç kullanma durumu olmadı ki benim bazı ilaçlarla alakalıdır sıkıntılarım vardı onu çok güzel düzenlediler opu sürecim çok rahat geçti melih bey yaptı çok memnunum şu an ben de PGt bekliyorum opudan sonraki süreçte oluşan embriyolar ve PG T’ye gidene kadar olan süreçte çok memnun kaldım inşallah güzel sonuçlar alınır ve transferi gerçekleşir

Mutlaka ön görüşmede Semra Hanım’ı da isteyin rahim filmi ayrıntılı kan tahlillerinizi istedikleri bütün bilgileri gönderin zaten size her şeyi tek tek açıklıyorlar

Gebze anadolu sağlık merkezinde prof dr tayfun kutlu var. Bir öngörüşme yapmanızı öneririm

Mfk takvileri var. Mehmet fatih karslı doktorun. Acaba onları mı denesem diyorum bilmiyorum 🤷🏽‍♀️
Tam bir dolandırıcı tecrübe ile sabit başkasında hamile kalan kişileri kendine kontrole gidince bende hamile kaldı benim ürünlerim ile diyor ve ukalanin teki sen ne hakla beni paylaşırsn deyince de böyle saçma salak cevap veriyor bırttt gibi gibi çocuk yapmaz onun yaptığını tesadüf sorunu olmayıp hamile kalan vardır ama hiç sanmıyorum ben onun ürünleri ile kalınsn üzerinde yazan miktar var mı bakalım kapsüller de muamma

Tam bir dolandırıcı tecrübe ile sabit başkasında hamile kalan kişileri kendine kontrole gidince bende hamile kaldı benim ürünlerim ile diyor ve ukalanin teki sen ne hakla beni paylaşırsn deyince de böyle saçma salak cevap veriyor bırttt gibi gibi çocuk yapmaz onun yaptığını tesadüf sorunu olmayıp hamile kalan vardır ama hiç sanmıyorum ben onun ürünleri ile kalınsn üzerinde yazan miktar var mı bakalım kapsüller de muamma
Çok teşekkür ederim bilgi için🙏

Back
X